Adaşım sağol bilmediğimden değil de işteAdaş ayağına buz koy 20 dk. Kalsın 1 saat ara ver tekrardan buz tedavisini tekrarla. en iyi tedavi sekli inan ....
Kardeşim ne çok dinlerdi eskiden :)Okan' da rober hatemo var o erkekse bisde ki adam kisiler ney acaba..
sağol yenacım.Daficim kolay gelsin size yogunsunuz yine..hayirli yaslari olsun bebisin..
Şerbetli level atladi..diyoki anne beni cekip feyse koy herkes gorsun.:)) catlak oglan..
şansınıza bursayı kızgın gördünüz esip gürlüyorİyi geceler hanımlar ben hala eve dönemedim yeni gelen arkdaşlar olmuş hoş gelmişler :)
aminHerkesler uyanık maşallah
Daficim meyracım Sağolun ağrıyor biraz hiç korumadım ki bişey yoktu halbuki neyse sabaha daha iyi olur herhalde
Burası da çok rüzgârlı Allah kaza bela vermesin
teşekkürler asucum sorma onlar büyüyor biz yaşlanıyoruzDaficim hayırlı Yaşları olsun Bebeğin ne çabuk geçiyor zaman
karlarda eridi lodostanDafi evet şansımıza memleketiniz fırtınalı oysa biz yarın uludağa çıkıcaktık ama otelde kalan tanıdıklar bile yarın uludağdan ayrılıyormuş kayamamışlar gerçi ben kaymıycaktımdaa sadece benim kızı çıkartmak istiyordum .....
Çok şükür atlattık canım Allah kimseye bize de bir daha yaşatmasınAsum ne zordu gecen yil sizin icin..cok sukur geciyor bir sekilde..
İzmir' de acaip firtina var..
bizim yeğende yenişehirde oturuyor. orda bir camide görevliYaaa yine cana mala gelmesinde arkadaşlarla konuştum İstanbul da esintiliymiş ben yenişehirin havasını beğendim ama temiz güzel birde burada uzaklara bakabiliyorum gökyüzüyle yerin birleştiği noktaya bu benim için çok önemli evde maalesef karşı apartmanı görebiliyoruz anca burada ağaç gördük en azından...
ben haberleri seyredemedimHer yer rüzgârlı galiba haberlerde de gösterdiler felaket olmuş bir çok yerde
Hayırlı geceler daficimkızlar benim uykum geldi
size hayırlı geceler
Deliha yi izledik..gupse ozay' in filmi..
Meyracim naapon.yalnizmisin, esin gittimi.?
Hayırlı geceler daficim
Ben de 7 de kalktım ama ilginçtir uykum gelmedi ama yatsak iyi olur
Ay ablacım kusura bakma yeni gördüm mesajını, eşim yarın sabah çıkıcak inş yola.
Deliha nasıl güzelmiydı yenam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?