Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daficim kolay gelsin size yogunsunuz yine..hayirli yaslari olsun bebisin..
Şerbetli level atladi..diyoki anne beni cekip feyse koy herkes gorsun.:)) catlak oglan..
sağol yenacım.
sende koy feyse gözler şerbetli görsün

İyi geceler hanımlar ben hala eve dönemedim yeni gelen arkdaşlar olmuş hoş gelmişler :)
şansınıza bursayı kızgın gördünüz esip gürlüyor

Herkesler uyanık maşallah
Daficim meyracım Sağolun ağrıyor biraz hiç korumadım ki bişey yoktu halbuki neyse sabaha daha iyi olur herhalde
Burası da çok rüzgârlı Allah kaza bela vermesin
amin

Daficim hayırlı Yaşları olsun Bebeğin ne çabuk geçiyor zaman
teşekkürler asucum sorma onlar büyüyor biz yaşlanıyoruz

karlarda eridi lodostan gerçekten çok kuvvetli esiyor bütün direkler sökülüyor. karşı marketin tabelalarını kopartmış. üs kattakinin balkon camları aşağıdaki arabanın üstüne inmiş mahfoldu araba

Yaaa yine cana mala gelmesinde arkadaşlarla konuştum İstanbul da esintiliymiş ben yenişehirin havasını beğendim ama temiz güzel birde burada uzaklara bakabiliyorum gökyüzüyle yerin birleştiği noktaya bu benim için çok önemli evde maalesef karşı apartmanı görebiliyoruz anca burada ağaç gördük en azından...

bizim yeğende yenişehirde oturuyor. orda bir camide görevli

Allahım bir iştahlıyım bir iştahlıyım: ((
Azim bocuğum kayıp bulamıyom....
Bu arada kızlar inş haftaya cuma annem gelicek: )
Biraz kalıp gidicek, çok özledim onu çok...
Kardeşimide çok özledim ama o gelemicek okulundan dolayı malesef, hayırlısı olsun artık.

Tek kelimeyle fıstık gibi bir iş arkadaşım var..1,76 boya 62 kg.civarı..gecen kilosunu sordum ''ayyyy 2 kilo aldım biliyomusuuun ''dedi..59-60 arasıymış sürekli..
Onda gözlemlediğim olay çok iştahlı biri, diğer zayıf hatunlar gibi kıl değil..Özellikle sabahları çok sağlam yer ''kahvaltıtyıda işyeride yapıyoruz..'' Öğle azaltır akşamları kuş kadar yermiş..yahut çok ölçülü tüketir..
Geçen pizza var yemekte küçük kare pizzalardan herkesin 3 dilim yiyebiliyorken o 2 küçük dilim yedi kola içmedi...Yani diyet yapmıyor herşeyden yiyor adam gibi yiyor..O kiloya rağmen dikkat ediyor...
Kıssadan hisse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…