Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim ayagim gecmedi tamamen eskisi gibi degil sukur ama yoruldugumda cok yurudugumde hafif odem ve agri oluyor..
Asucum siz cok almiyosunuz ben cok fazla sistim birde saglikli beslenmiyorum o yuzden hahaha..:)
Bi kere hasar gördü mü eski haline dönmüyor maalesef mümkün olduğunca dikkat etmek lazım
Ben de çok seviyorum çarşı pazar gezmeyi uzun süredir fazla gezemedim benim de canım istiyor
Hiç gitmedim değil de sadece ihtiyaç görüp geldik işte ama yetmedi demek ki
Hem ben de sen kadar sağlıksız besleniyorum malesef

8.gün 2 dilim kepek ekmeği ile kahvaltı bir bardak meyve suyu öğle kepekli sandviç ekmeği ile tost ara bir bardak ayran bir paket form bisküvi akşam 4kaşık makarna 4kaşık karnabahar yemeği 6 bardak su
Canım android telefon varmı.
2kesme şeker 1dlm ekmek
Sen kahvaltı da hem ekmek hem meyve suyu
Meyve suyu hazırmı senmi yaptın.
Kaloriye vurursak normal gibi geldi bana

Hoşgeldin

Senmi
Hadi ama hepimize verdiğin cesaretten kendine kalmadımı

Allah acıları nı göstermesin. Amin

Geçmiş olsun ablacım.

hayırlı geceler güzeller
bugün bursa yıkılıyor sanki.
elektrikler sabahtan gitti akşam 6 da geldi. birde gün vardı . akraba günü gece erkekli bayanlı. elektrikler gelmiycek diye endişelendim ama geldi çok şükürde fazla sıkıntı olmadı. şimdi boşaldı ev.
yarında hazırlık yapıcaz pazartesi gecesi bebişin doğumgünü. oldukca kalabalık olucak sanırım.
yarın kurabiye türlerini yaparım. pazarteside mayalıları ve salataları yaparım. anneside turuf ve muffin yapacak.

meyracım ellerine sağlık.
sporcu güzelleri tebrik ederim.

Asucum gecmis olsun dikkat et kendine

yenaa şerbetli paşaya bayıldım nasıl güzel rap konseri öyle o

yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…