- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bi kere hasar gördü mü eski haline dönmüyor maalesef mümkün olduğunca dikkat etmek lazımBenim ayagim gecmedi tamamen eskisi gibi degil sukur ama yoruldugumda cok yurudugumde hafif odem ve agri oluyor..
Asucum siz cok almiyosunuz ben cok fazla sistim birde saglikli beslenmiyorum o yuzden hahaha..:)
afedersiniz.118.4 oldu.geçen haftaki fiyaskodan sonra...-600 yerine kendi kilonu yazarsan sevinirim çünkü arkadaşlar kiloyu görmek istiyorlar. benim listemde var ama yinede herkesin yaptığı gibi bildirim yapmanız daha doğru olur
inşaallah bir avazda gelir....eli ayağı düzgün hayırlı evlat olurNur benide yaz listeye yaninada pek yakinda yaz
Evdeyim canım. Biraz daha azimliyim. Kış bitmek üzere yaza ne kaldı. 85 olmak istiyorum ve 20kilo vermem gerekiyor. Şekilsiz bir vücudum olduğu için 85 de ancak 48 bedene düşebiliyorum: )
hafta sonu tatilsiniz değilmi? nasılsın bu arada?
Canım android telefon varmı.8.gün 2 dilim kepek ekmeği ile kahvaltı bir bardak meyve suyu öğle kepekli sandviç ekmeği ile tost ara bir bardak ayran bir paket form bisküvi akşam 4kaşık makarna 4kaşık karnabahar yemeği 6 bardak su
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar :))
Zayıflamaya çok fena karar verdim ve başlığı görünce de çok mutlu oldum.
Beni de aranıza alır mısınız?
Sayfa sayısı çok fazla hepsini okuyamadım ama sanırım haftalık kilo bildirimi yapıyorsunuz ve tatlı bir yarışla kilolar veriliyor:))
Bundan yaklaşık 2 yıl öncede 3 ayda 90 kilodan 70 kg kadar inmiştim fakat bel fıtığım yüzünden 1 ay yatınca hepsini geri aldım ve veremedim(
Pazartesi 91.5 kg ile akupunktur ve diyete başladım. 165 boyundayım hedef 55 kg . :))
Desteklerinizi bekliyorum...
SenmiMerhabalar.
Umarim herkes cok iyidir..
bonuscum cok tatli bir melegin daha oldu Allah acilarini gostermesin saglicakla buyuyup cok mutlu cok dogru insan olsunlar..
Meyra mesajina cok guldum gercekler acidir maalesef..
Ben cok kilo aldim oyle boyle degil kocaman oldum masallah bana..
Frida ve bonus sagolsunlar beni cesaretlendiriyorlar surekli yeniden baslamam icin ama ben o gucu goremiyorum kendimde..bazi ozel puruzlerde var hayatimda bahane degil ama kendimi salmam icin yeterli.
Guzel iki gun gecirdim kendimi iyi hissediyorum cesaretimi toplarsam cumaya kadar kilomu soyleyebilirsem listeye gireririm..bir yanim istiyor diger yanim sen beceremezsin diyor...
Beyle iste...
Allah acıları nı göstermesin. AminBerkuras,
Cok sıkıntili donemlerin olmus Allah bir daha yasatmasin..cok sukur iki evladinda saglikli..Biz de oglum da yasamistik ciddi saglik sorunlari..dogustan kalp anomalili dogdu 2,5-3 yasina kadar diken ustundeydik yetiskinlerin kalp ilaclarini kullandik 3 ayda bir kontrpl usg cekimi..
Allahima binlerce sukurler olsun iyilesti
Geldi geldiinşaallah bir avazda gelir....eli ayağı düzgün hayırlı evlat olur
İyi akşamlar
Yenacım tekrar dön canım verelim beraber ben de fena yayıldım önden arkadan hava yastığım var resmen
Ben bugün de diyet yapmadım ama 1.5 saate yakın yürüdüm hem de dün bileğimi burkmuştum ağrım vardı ama yürümek kendimi iyi hissettiriyor
Ama malesef çok zorlanıyorum hele ki dönerken iyice yoruluyorum
İse donmek iyi gelmis sana.Evet herkes e yettim öptüm kaçtım
İyi geceler hanımlar ben hala eve dönemedim yeni gelen arkdaşlar olmuş hoş gelmişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?