slm kızlar
sabaha karşı 4te eminenin ateşini düşüremedim baya titredi hafif elleri morarmaya başladı bende hastaneye götürdüm
tahlil yaptık temiz çıktı viral bir
gecmis olsun hasibe enf. geçiriyor. ateş düşürücülerle geçmesini beklicez dedi dr
öğlen onları eve yolladım bende şimdi geldim.
birkaçgün ateşli geçecek gibi görünüyor.
malum bugün tartılamadım inşallah yarın sabah bildirim yaparım
nur da pazartesi yapacam diyordu listeyi. oraya eklemiş olur beni. eklersin di mi nur :9
Yok gelmek istemiyo emzirirken geliyo yanima sapkasini cikariyo opuyo canim bebegim diyo seviyo kendisi soyunmaya merakli oldugundan hadi coraplarini cikaralim diyo :)Kucagina aldiginda napiyo duyguda gelmek istiyormu.?
Yok yok demez o meraktandir ben bile kendi sutumun tadini merak edip baktim:)Yok gelmek istemiyo emzirirken geliyo yanima sapkasini cikariyo opuyo canim bebegim diyo seviyo kendisi soyunmaya merakli oldugundan hadi coraplarini cikaralim diyo :)
Anne napiyo diyo meme emiyo sut iciyo diyorum yok meme yiyo diyo bende yiyimmi diyo meme guzel degil annecim falan diyorum bugun basedemedim actim digerinide halimi gorcektiniz bak sut dedim yiyebilirsin dedim bakti bi elledi yok kapat dedi :)) dahada yiyim demez heralde
Yok yok demez o meraktandir ben bile kendi sutumun tadini merak edip baktim:)
YENA cım hiç o kadar görünmüyorsun113 kg.
asucum kilomuz aynıHayırlı cumalar
Benim kilom aynı 92.5
minik emineye Allah şifalar versinslm kızlar
sabaha karşı 4te eminenin ateşini düşüremedim baya titredi hafif elleri morarmaya başladı bende hastaneye götürdüm
tahlil yaptık temiz çıktı viral bir enf. geçiriyor. ateş düşürücülerle geçmesini beklicez dedi dr
nur da pazartesi yapacam diyordu listeyi. oraya eklemiş olur beni. eklersin di mi nur :9
Cok gecmis olsun tez zamanda iyilessin insaallahslm kızlar
tahlil yaptık temiz çıktı viral bir enf. geçiriyor. ateş düşürücülerle geçmesini beklicez dedi dr
Daficim ben de irade abidesi sayılmam :)hayırlı akşamlar güzeller
biraz fırsat bulunca hemen bir cee diyeyim dedim
Daykocum geçmmis olsun
kilo bildirimi yapayım
kilo : 92.5
spor yok
YENA cım hiç o kadar görünmüyorsun
asucum kilomuz aynıhadi kapışalım diycemde kendime ve irademe güvenemiyorum
minik emineye Allah şifalar versin
Selam kızlar. Bende peşpeşe gelen iki çocuk ve sürekli oturarak çalışma sonucunda şu an itibarıyla 120.6 kg olmayı başarmış durumdayım. Gerci hiç bir zaman zayıf biri olduğum da söylenemez. Çarşamba günü diyetisyen randevum var. Kısacası bende sizlerleyim bundan sonra. Bol eksili günler hepimize.
Bonuscum daha çok taze annesin hem de sezaryanlısın herhalde zorlandın geçmiş olsunYa belim cok fena agriyo bugun duygu dusunce odaya gittim agliyodu kucagima aldim zorlandimmi acaba gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?