Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyette bugun sabah 2tane orta boy sade krep 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peynir 2 bardak sekersiz cay ogle 12 kasik pirinc pilavi bir bardak ayran aksam 2 kepce yayla corbasi 2 kasik bulgur pilavi 1 bardak ayran 60 dk yuruyus yaptim 10 bardakta su ictim

Kucagina aldiginda napiyo duyguda gelmek istiyormu.?
Yok gelmek istemiyo emzirirken geliyo yanima sapkasini cikariyo opuyo canim bebegim diyo seviyo kendisi soyunmaya merakli oldugundan hadi coraplarini cikaralim diyo :)

Anne napiyo diyo meme emiyo sut iciyo diyorum yok meme yiyo diyo bende yiyimmi diyo meme guzel degil annecim falan diyorum bugun basedemedim actim digerinide halimi gorcektiniz bak sut dedim yiyebilirsin dedim bakti bi elledi yok kapat dedi :)) dahada yiyim demez heralde

Yok yok demez o meraktandir ben bile kendi sutumun tadini merak edip baktim:)

İyi akşamlar
Bugün gittim arkadaşlar Israr edince dayanamadım iyi oldu ama değişiklik oldu bana
Daykocum geçmiş olsun bel zor valla bende bel boyun bacak hepsi Arızalı şimdi bir de bileğimi burktuğumda tam oldu :)
Hasibe eminecik daha iyidir inşallah yazık yaa bu ara çok hasta oldu yavrucuk

Bel boyun demeyin valla bende sakat gibiyim duzgun duramiyorm emzrmeye ugrasirken belim zaten normal olarak agriyo az ayakta kalim iyice kotu oluyo nereye otursam rahatsizm allah sifa versin hepimize

hayırlı akşamlar güzeller
biraz fırsat bulunca hemen bir cee diyeyim dedim
Daykocum geçmmis olsun
kilo bildirimi yapayım

kilo : 92.5
spor yok

YENA cım hiç o kadar görünmüyorsun

Hayırlı cumalar
Benim kilom aynı 92.5
asucum kilomuz aynı hadi kapışalım diycemde kendime ve irademe güvenemiyorum

minik emineye Allah şifalar versin

Cok gecmis olsun tez zamanda iyilessin insaallah

Daficim ben de irade abidesi sayılmam :)
Bakalım kim önümüzdeki hafta ekside olacak

Ya belim cok fena agriyo bugun duygu dusunce odaya gittim agliyodu kucagima aldim zorlandimmi acaba gecmiyo

Selam kızlar. Bende peşpeşe gelen iki çocuk ve sürekli oturarak çalışma sonucunda şu an itibarıyla 120.6 kg olmayı başarmış durumdayım. Gerci hiç bir zaman zayıf biri olduğum da söylenemez. Çarşamba günü diyetisyen randevum var. Kısacası bende sizlerleyim bundan sonra. Bol eksili günler hepimize.

hoşgeldin aramıza..Nikine bayıldım pek manidar..:)))

Oturarak çalışmak son 8 ay da bana yaklaşık 13 kilo kazandırdı...tabi sadece oturmaya suç atmamak lazım sınırsız yemek daha etkili şişmanlamakta..

Son düzenleme:
Hasibecim geçmiş olsun çok sık hastalandı bu ara eminecik...

Bonus sana da geçmiş olsun canım..Aniden eğilip kucağına alınca incitmişsin muhtemelen...
Daficim sen naapıyosun yoğunsun hep...Fotoda 113 lük gibi durmuyorum ama sen bir de arka tarafımı görsen..

Nur burası da gündüz günlük güneşlikti akşam üzeri korku filmi gibi oldu ortalık..

Selamun aleykum...
Yeni yattım kızlar, çok yoruldum, hiç mutfaktan elim çekilmedi kaç saattir.
Gündüzde küçük görümcem ve eşimin yiğeni ile avmye gittik, güzeldi ama çok yürüdük çok yorulduk, e akşamda kvler geldi annem geldi yemekti çaydı canım çıktı.
Akşam bu kadar yorulacağımı bilseydim avmye gitmezdim hiç.
Kvler yarın gidecekler, annemi öyle özlemişim ki, annemde öyle, içeri girer girmez hemen bana sarıldı anacazım, anne işte.
Eşim gidip aldı geldi annemi garajdan, ben yemek yetişeceği için gitmedim eşimle.
Vesselam boyleyken böyle: ))))
Sırtım ağrıyo şuan aşırı yorgunluktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…