aynen katılıyorum, bahardan kalma bi gündü ankarada, yaz çabuk gelsin artık :))nkara'da da hava bahar gibiydi bugün ben gezmeye gittim kızları da arayıp Çıkın biraz dolaşın dedim zorla gönderdim :)
Estağfirullah meyracım o yoğunlukta yapamazdın tabii kiKIZLAR SPOR LİSTESİNİ BU HAFTALIK YARIN YAPAYIM OLURMU?
YAPABİLİRİM SANMIŞTIM AMA HİÇ VAKTİM OLMADI, ŞUANDA DA ÇOK YORGUNUM.
ÇOK OZUR DİLERİM HERKESTEN, KUSURA BAKMAYIN BUGUN YAPAMADIĞIN İÇİN LİSTEYİ.
Haftaya kar gelecek deniyor :))aynen katılıyorum, bahardan kalma bi gündü ankarada, yaz çabuk gelsin artık :))
Estağfirullah meyracım o yoğunlukta yapamazdın tabii ki
Yarın kayınvalidenler gidince rahatlarsın Anneciğinle hasret gideRirsiniz :)
Ben yazmadım ama benim de 80 dk yürüyüşüm var yeri gelmişken söyleyim bari :))
teşekkür ederim cnmgecmis olsun hasibe insallah cabuk atlatirsiniz
demin yazmamis alintiya bu akilsiz telefon
sorma cnm yaa Allah dermanı olmayan hastalık vermesin inşallah yinede halimize şükür bu aralar çok sık hasta olduİyi akşamlar
Bugün gittim arkadaşlar Israr edince dayanamadım iyi oldu ama değişiklik oldu bana
Daykocum geçmiş olsun bel zor valla bende bel boyun bacak hepsi Arızalı şimdi bir de bileğimi burktuğumda tam oldu :)
Hasibe eminecik daha iyidir inşallah yazık yaa bu ara çok hasta oldu yavrucuk
O isi bende yaptim :) hamileyim diye zor kestim onu memeden kesin bebek emince ister diyodm istemedi
Hasibe bende yazcam yazamamisim cok gecmis olsun hemen solar yavrum hassaslar ins cabuk toparlar.
amin ablam inşallahhayırlı akşamlar güzeller
biraz fırsat bulunca hemen bir cee diyeyim dedim
Daykocum geçmmis olsun
kilo bildirimi yapayım
kilo : 92.5
spor yok
YENA cım hiç o kadar görünmüyorsun
asucum kilomuz aynıhadi kapışalım diycemde kendime ve irademe güvenemiyorum
minik emineye Allah şifalar versin
teşekkür ederim cnmCok gecmis olsun tez zamanda iyilessin insaallah
sağol cnm son 1 aydır toparlayamadık akalım inşallah unu atlattıktan sonra biraz rahat eder yavrumHasibecim geçmiş olsun çok sık hastalandı bu ara eminecik...
Bonus sana da geçmiş olsun canım..Aniden eğilip kucağına alınca incitmişsin muhtemelen...
Daficim sen naapıyosun yoğunsun hep...Fotoda 113 lük gibi durmuyorum ama sen bir de arka tarafımı görsen..
Nur burası da gündüz günlük güneşlikti akşam üzeri korku filmi gibi oldu ortalık..
Gunaydin, gunaydin, gunaydin..:))
Musmutlu gunesli bir haftasonu gecirelim inss..
Meyracim gozun aydin annecin gelmis..
Oylesine uykum var ki gozlerimi acamiyorum aksam misafirlukteydik.eve gec donduk yatincaya kadar saat epey ilerledi..
valla ayni durumdayim YENA. tatildeydm sozde yorgunluktan öluyorum. bugun donuyorum bi hafta zor toparlanrm he.
Nur hanim beni kim toplasin
benim heryer hamur işi yine ben bu haftada ümitsiz vak ayım.Daficim ben de irade abidesi sayılmam :)
Bakalım kim önümüzdeki hafta ekside olacak
canım senin bütün kemiklerin açık şimdi çok dikkatli olman lazımYa belim cok fena agriyo bugun duygu dusunce odaya gittim agliyodu kucagima aldim zorlandimmi acaba gecmiyo
aramıza hoş geldin ciroz azmin ve katılımın daim olsunSelam kızlar. Bende peşpeşe gelen iki çocuk ve sürekli oturarak çalışma sonucunda şu an itibarıyla 120.6 kg olmayı başarmış durumdayım. Gerci hiç bir zaman zayıf biri olduğum da söylenemez. Çarşamba günü diyetisyen randevum var. Kısacası bende sizlerleyim bundan sonra. Bol eksili günler hepimize.
bana hiç 100 lük gibi gelmiyorsun canımHasibecim geçmiş olsun çok sık hastalandı bu ara eminecik...
Bonus sana da geçmiş olsun canım..Aniden eğilip kucağına alınca incitmişsin muhtemelen...
Daficim sen naapıyosun yoğunsun hep...Fotoda 113 lük gibi durmuyorum ama sen bir de arka tarafımı görsen..
Nur burası da gündüz günlük güneşlikti akşam üzeri korku filmi gibi oldu ortalık..
meyracım gözün aydın annecine kavuşmuşsunSelamun aleykum...
Yeni yattım kızlar, çok yoruldum, hiç mutfaktan elim çekilmedi kaç saattir.
Gündüzde küçük görümcem ve eşimin yiğeni ile avmye gittik, güzeldi ama çok yürüdük çok yorulduk, e akşamda kvler geldi annem geldi yemekti çaydı canım çıktı.
Akşam bu kadar yorulacağımı bilseydim avmye gitmezdim hiç.
Kvler yarın gidecekler, annemi öyle özlemişim ki, annemde öyle, içeri girer girmez hemen bana sarıldı anacazım, anne işte.
Eşim gidip aldı geldi annemi garajdan, ben yemek yetişeceği için gitmedim eşimle.
Vesselam boyleyken böyle: ))))
Sırtım ağrıyo şuan aşırı yorgunluktan.
asucum sende yoğun bir gün geçirmişsinİyi akşamlar
Ben de bugün yoğundum sabah kalktım kızı gönderdim kurabiyemi yaptım sonra kardeşimle kahvaltı yaptık avm ye gittik kızımın gözlük işini hallettik hem normal hem de güneş gözlüğü aldık :))sonra diğer kardeşime gittik orda bişeyler hazırladık yedik içtik vs çoluk çocuk curcuna akşamı ettik işte
Daficim benim bugünüm de fiyaskoydu yarın napcam bakalım
Aslında ben erken yedim senden ama akşam da meyveye fazla yüklendim birazasucum sende yoğun bir gün geçirmişsin
bizimde yeğenlerim geld,ler eşimin doğum günü diye pasta getirmişler yoğun istek üzerine gece vakti bir dilim yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?