Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Size komik birşey anlatıyımda sizde gulun: )
Gorumcemin oğlu küçük 1.sınıfa gidiyor bu sene.
Kv ile annem biz mutfaktayken içerde sohbet ediyorlarmış, epeydirde goruşmeyince sohbet biraz koyuymuş, gorumcemin oğlu kvye gelip demişki; anane bakıyorum da iyi anlaştınız demiş: ))))
Çok güldüm yaaa: ))))
Şimdiki çocuklar bizi cebinden çıkarıyo...

Estağfirullah meyracım o yoğunlukta yapamazdın tabii ki
Yarın kayınvalidenler gidince rahatlarsın Anneciğinle hasret gideRirsiniz :)
Ben yazmadım ama benim de 80 dk yürüyüşüm var yeri gelmişken söyleyim bari :))

İnş ablam: ) : **
Tamamdır spor dakikan: )
Hem neden yazmadın ablacım, 10dkda olsa bence spor spordurki seninki 80dkymış?

slm kızlar
saaat 1i çeyrek geçe uyudu emine. çamaşırları serdim yatmadan size bakayım dedim. geçmişi okurken herhalde 10 dk olmamıştır 3 kere uyandı yatırdım. anlaşılan bu gece de uyku yok bana. yatmadan önce şurup içireyim dedim tedbir amaçlı ateşi 37.2ydi. içmedi inşallah çıkmaz ateşi. çıkarsa fitil atacam artık başka çarem yok

gecmis olsun hasibe insallah cabuk atlatirsiniz
demin yazmamis alintiya bu akilsiz telefon
teşekkür ederim cnm

sorma cnm yaa Allah dermanı olmayan hastalık vermesin inşallah yinede halimize şükür bu aralar çok sık hasta oldu

O isi bende yaptim :) hamileyim diye zor kestim onu memeden kesin bebek emince ister diyodm istemedi

Hasibe bende yazcam yazamamisim cok gecmis olsun hemen solar yavrum hassaslar ins cabuk toparlar.

inşallah cnm

amin ablam inşallah

Cok gecmis olsun tez zamanda iyilessin insaallah
teşekkür ederim cnm

sağol cnm son 1 aydır toparlayamadık akalım inşallah unu atlattıktan sonra biraz rahat eder yavrum

Hayırlı sabahlar mutlu hafta sonları dilerim
Bugün erkenciyim :)
Büyük kızım dersaneye gidecek ben de kardeşime götürmek için kurabiye yapacağım saat 10 gibi diğer kardeşim gelecek kahvaltı yapıp avm ye küçük kızın gözlüğünü almaya gideceğiz ordan da diğer kardeşime geçeriz

Gunaydin, gunaydin, gunaydin..:))

Musmutlu gunesli bir haftasonu gecirelim inss..

Meyracim gozun aydin annecin gelmis..

Oylesine uykum var ki gozlerimi acamiyorum aksam misafirlukteydik.eve gec donduk yatincaya kadar saat epey ilerledi..

Gunaydin gece uykusuz olunca sabahta az firsat buldum uyumaya calistim ama bunye dinlenmeye en cokta 7 den sonra uyumaya alisik degil bas agrisiyla uyandim.

Ruzgar var yine disarda

Kahvalti yaptim bakim bi ne yemisim

Kalkinca bi kucuk hurma buyuk bardak su

1 dilim tam bugday ekmek belki az gecmistir dilimi buyuktu bolmustum 1 dilim olsn diye

Biraz kizarmis patates, peynir azda tereyag ve recel cay icemedim kizi emziriyodum

Besleyici bir kahvalti olmadiginin farkindayim en azindan ne yedigimi biliyorum simdi su icim aklimdayken

Gunaydin, gunaydin, gunaydin..:))

Musmutlu gunesli bir haftasonu gecirelim inss..

Meyracim gozun aydin annecin gelmis..

Oylesine uykum var ki gozlerimi acamiyorum aksam misafirlukteydik.eve gec donduk yatincaya kadar saat epey ilerledi..

valla ayni durumdayim YENA. tatildeydm sozde yorgunluktan öluyorum. bugun donuyorum bi hafta zor toparlanrm he.

slm arkadaşlar çok şükür bugün emine daha iyi
öksürünce balgam geliyor biraz yutsamı tükürsemi bilemiyor sonra kuscam zannedip korkup ağlıyo bugünde bu hallerdeyiz yarına Allah kerim.
kiloma gelince bu sabah tartıldım büyük ihtimalle ödemlerim gitti barsaklarım boşaldı yoksa bu kadar fark olacağını düşünmüyorum asıl sonucu haftaya alırız herhalde:) cuma 93 kusürdüm hatırlamıyorum ama ben karataya pazartesi başladım o zaman 94.1 kiloydum. inşallah devamı gelir :)

kilom: 92.1
spor: yok
(çocuk peşinde ve hastanede koşturmaca)

Diyette bugün sabah 2 dilim tam bugday ekmeği 1 tatlı kaşığı reçel 1 dilim peynir 4 tane zeytin ogle 10 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran akşam sebzeli tavuk 1 dilim tam bugday ekmeği mevsim salatası ayran şu ana kadar 8 bardak su içtim yatana kadar 2 bardak daha içerim hava kötüydü dışarı çıkamadık çocuklarla spor olarak evde 12 dk yürüyüş yapabildim tam isindim bidik uyandı devam edemedim

hayırlı akşamlar güzeller
bugün yine yoruldum. sabah hastahaneye bebek görmeye gittim.
sonrada bütün gün mutfaktaydım. torunlar burda babanne şunuda yapalım bunuda yapalım derken 6- 7 tepsi kurabiye yaptık.kaç çeşit oldu bilmiyorum.

Daficim ben de irade abidesi sayılmam :)
Bakalım kim önümüzdeki hafta ekside olacak
benim heryer hamur işi yine ben bu haftada ümitsiz vak ayım.

Ya belim cok fena agriyo bugun duygu dusunce odaya gittim agliyodu kucagima aldim zorlandimmi acaba gecmiyo
canım senin bütün kemiklerin açık şimdi çok dikkatli olman lazım

aramıza hoş geldin ciroz azmin ve katılımın daim olsun

bana hiç 100 lük gibi gelmiyorsun canım

meyracım gözün aydın annecine kavuşmuşsun

kızlar ben kaçayım misafirlerim geldi

İyi akşamlar
Ben de bugün yoğundum sabah kalktım kızı gönderdim kurabiyemi yaptım sonra kardeşimle kahvaltı yaptık avm ye gittik kızımın gözlük işini hallettik hem normal hem de güneş gözlüğü aldık :))sonra diğer kardeşime gittik orda bişeyler hazırladık yedik içtik vs çoluk çocuk curcuna akşamı ettik işte
Daficim benim bugünüm de fiyaskoydu yarın napcam bakalım

asucum sende yoğun bir gün geçirmişsin
bizimde yeğenlerim geld,ler eşimin doğum günü diye pasta getirmişler yoğun istek üzerine gece vakti bir dilim yedim

asucum sende yoğun bir gün geçirmişsin
bizimde yeğenlerim geld,ler eşimin doğum günü diye pasta getirmişler yoğun istek üzerine gece vakti bir dilim yedim
Aslında ben erken yedim senden ama akşam da meyveye fazla yüklendim biraz
Eşinin doğum günü kutlu nice sağlıklı mutlu yıllar beraberce olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…