Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA canımsıın

bonus kendini zorlama bebik için süt lazım

adaş bende senin gibi çıtır olmak istiyoruuuum

bursada evden dışarı çıkmadık çocuklarda olunca her gece her gece tatlılar yapıldı yendi son 2 kilo bursa hatırası oldu yaniii pek düzenli yapamasamda ortaya karışık cidiii asılmam lazım!!! bu nee 115 in küsüratı vardı ama unutum bilee ....

Bebik icin süt lazimda ordan bakinca sarikiza mi benziyorum la

Depolar ful dolu yag ve karbonhidrat olarak sut uretirken bunyede bi zahmet kullansin artik

Selamün aleyküm...

ben geldim ama çok vaktim yok..zor ve yorucu günler geçiriyorum...kardeşimin mobilya ve halılarını aldık resmi nikahı falan hallettik artık düğün bekliyorum...ev arıyoruz falan...bir yandan k.validem hazır burdasın bizim alıncaklarıda beraber alalım bohçaları hazırlayalım dedi iki günde onla öteye beriye koşturdum...görümceminde baya eksiklerini tamamladık...diyeti biraz bozdum çok kuru ve hamur işi yiyorum malesef..üstelik şekerli bikaç şeyde yedim abartmadan tabiki...c.tesi gece eşim gelicek pazar günü çok yogun geçicek başsağlıgına gelicek millet baya kalabalık olucakmış...ben daha evime geçip eşim gelmeden bi temizlik falan yapcektim sonra rahat edicektim ama bütün bu hengamede üşütmüşüm boğazlarım şişti vucudum döküluyo kafam kazan gibi yattığım yerden kalkamıyorum inş yarına toparlarımm...

kilomm tartılamadım ama aynı yani 84 yazarsan sevinirim nurcum...

spor:195 dakika (onca koşturmacayı hiçç saymadım)

daykocum nerelerdesinn..ben mekiğe devam ediyorum bi fark varmı bilmiyorum henüz ama görümcem göbüşün biraz toparlanmış dedi...bugun 14.gün mekikte...inş bittiğinde bende farkederim o farkı...

hepinize bol eksili günler diler ve kaçarım öpüldünüz...

Yav bu teyze nerde acaba hani beni yalniz birakmiycakti dogumdan sonra

Su belimin karnimin agrisiyla kendime gelmeye calisiyorum. Annem evine gidicek yemek yapiyo hasta zaten sesi kisildi iyice artik gece kalmiycak gunduz gelir gider

selamunaleyküm bacılar
hastalara geçmiş olsun yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
zeynepcim başınız sağolsun ben başlamadım mekiğe sevindim senin devam etmene Allah kavuştursun eşinede hayırlısıyla
yenacım yeni yaşın sana çok çok güzel şeyler getirsin inşallah
daficim annene geçmiş olsun meyramın da anneciği gelcekmiş ne güzel onada sevgilerimi gönderdim kocaman
asucum geçmiş olsun bu ara seni daha iyi anlıyorum 3-4 gündür belim tutuldu ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum Allah beterinden korusun
fridam sizede geçmiş olsun eşin daha iyiymiş anladığım
bonuscum senide iyi gördüm maşallah dur şu belimi iyileştireyim senin loğusalığı kıskandımmm yatıyorum 3 gündür kızım da annemde
nurcum da gezmelerdemi
öpüyorum hepinizi özellikle cennet kokulu meleği (bonus bi öp kız yerime özlemişim bebek kokusunu)

Daykocan beline naptin msjni okudum ama obur sayfaya gecince unuttum

Iyi olmak zorundayim pamuk ipliginde duruyorum sanki her an bisey olsada koyversem binalima girsem diye firsat kolluyo gerizekali bunyem

Hepinizin yerine operim elifi hakkaten mis kokuyo

Daykocum geçmmis olsun bel agrisida zor valla...
Bonus harikasin sonuc super..
Minik ablamizi sorayim bende nasil iyimi..?
Zeynepcim gecmis olsun ve kolay gelsin..
Meyracim izinli olma sen de neyse soyle bak biz bir cesaret dokulduk hele ben Allah cezami verecek.:))

Abla iyi biraz huysuz kiskanclik fazla degilde normal huyszluklari var okul acilinca napcam bilmiyorum abiside olmiycak. Bugun bide yatagindan dustu dudagi sisti iyice nazli. Ben hamileykn son zamanlarda onunla ilgilenemeyip telefonla oyaliyodum hastanedeykende hep oyle oyalamislar simdi surekli istiyo normale donmeye calisiyoruz iste

Kiyamam ya..zamanla yoluna girecek hersey yaslari yakin oldugu icin buyuyunce cok iyi arkadas olurlar..

nasilsnz arkadaslar?

yenam bonusum listemde sizin kilolarinizi gormek benim icin harika oldu. opuyorum ikinizide.

listeyi p.tesi duzenliyebilcem kusuruma bakmayn

balikesirdeyim yarin donuyorum. ablamlarin bi haftalik devremulkleri var. geldm onlarn yanina 2gundr hava super disardaki havuza soktm oglani hep oyle mutlu ki yarin gidiyoz nasl diycm bilmiym.

geçen 200 mekik çektim ya sakatladım zaar şaka şaka
buraya yazdıktan sonra baktım olmayacak oturduğum yerden kalkamıyorum acile attım kendimi kan idrar tahlili yaptı idrar yolları enfeksiyonu dedi antibiyotik agrı kesici verdi işin ilginci idrar yollarıyla ilgili bi sıkıntımda yok hani iltahap yanma falan bu kadar etkilermi beli sırtımın ortalarına kadar kasıldım
senin bünyeye selam söyle bunalım da neymiş unutsun bakem
Nur hanimlar gezmelerde evet havuzlarda hamamlarda
tamm da ihtiyacım olan şey bende istiyorum yaffff
sağol cancazım Allah beterinden korusun
iyi olmuş valla iyi tatiller gülüm

slm kızlar
sabaha karşı 4te eminenin ateşini düşüremedim baya titredi hafif elleri morarmaya başladı bende hastaneye götürdüm
tahlil yaptık temiz çıktı viral bir enf. geçiriyor. ateş düşürücülerle geçmesini beklicez dedi dr
öğlen onları eve yolladım bende şimdi geldim.
birkaçgün ateşli geçecek gibi görünüyor.
malum bugün tartılamadım inşallah yarın sabah bildirim yaparım
nur da pazartesi yapacam diyordu listeyi. oraya eklemiş olur beni. eklersin di mi nur :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…