Canım ben de öptüm seniAsuumm opuyorum seni...
Bebik icin süt lazimda ordan bakinca sarikiza mi benziyorum laYENA canımsıın
bonus kendini zorlama bebik için süt lazım
adaş bende senin gibi çıtır olmak istiyoruuuum
bursada evden dışarı çıkmadık çocuklarda olunca her gece her gece tatlılar yapıldı yendi son 2 kilo bursa hatırası oldu yaniii pek düzenli yapamasamda ortaya karışık cidiii asılmam lazım!!! bu nee115 in küsüratı vardı ama unutum bilee ....
Daykocum geçmmis olsun bel agrisida zor valla...
Bonus harikasin sonuc super..
Minik ablamizi sorayim bende nasil iyimi..?
Zeynepcim gecmis olsun ve kolay gelsin..
Meyracim izinli olma sen de neyse soyle bak biz bir cesaret dokulduk hele ben Allah cezami verecek.:))
Abla iyi biraz huysuz kiskanclik fazla degilde normal huyszluklari var okul acilinca napcam bilmiyorum abiside olmiycak. Bugun bide yatagindan dustu dudagi sisti iyice nazli. Ben hamileykn son zamanlarda onunla ilgilenemeyip telefonla oyaliyodum hastanedeykende hep oyle oyalamislar simdi surekli istiyo normale donmeye calisiyoruz iste
geçen 200 mekik çektim ya sakatladım zaar şaka şakaDaykocan beline naptin msjni okudum ama obur sayfaya gecince unuttum
Iyi olmak zorundayim pamuk ipliginde duruyorum sanki her an bisey olsada koyversem binalima girsem diye firsat kolluyo gerizekali bunyem
Hepinizin yerine operim elifi hakkaten mis kokuyo
tamm da ihtiyacım olan şey bende istiyorum yaffffNur hanimlar gezmelerde evet havuzlarda hamamlarda
sağol cancazım Allah beterinden korusunDaykocum geçmmis olsun bel agrisida zor valla...
Bonus harikasin sonuc super..
Minik ablamizi sorayim bende nasil iyimi..?
Zeynepcim gecmis olsun ve kolay gelsin..
Meyracim izinli olma sen de neyse soyle bak biz bir cesaret dokulduk hele ben Allah cezami verecek.:))
iyi olmuş valla iyi tatiller gülümnasilsnz arkadaslar?
yenam bonusum listemde sizin kilolarinizi gormek benim icin harika oldu. opuyorum ikinizide.
listeyi p.tesi duzenliyebilcem kusuruma bakmayn
balikesirdeyim yarin donuyorum. ablamlarin bi haftalik devremulkleri var. geldm onlarn yanina 2gundr hava super disardaki havuza soktm oglani hep oyle mutlu ki yarin gidiyoz nasl diycm bilmiym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?