Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dafi eşim le büyük kız gidiyo kahvaltı sofrası küçük kız uyanana kadar bana kalıyor bende keyifini çıkara çıkara kahvaltımı yapıyorum tv de haberler karşımda pc ohh değme keyfime
oh sindire sindire yiyorsun. ben çok çabuk yiyorum. 5 dk. da kalkıyorum sofradan acelem neyse çiğnemeden yutuyorum. sanki kaçacak önümden

az iğne oyası dürteyim öğrenmeye merak saldım başarıcakmıyım bakalım
ben pek bir tembelim hiç birşey yapasım yok.

Nursena oyle yapiyodum zaten incir hurma falan yiyodum yine oyle yapicam bosuna katki maddeli seyler yemis oldum yük ettim kendime.

40 cikinca lesliye baslayabilirmiyim ben acaba

Hele azime bak arkadas 15 gunluk lohusa halimle vişşş
azimli bonus

Aksam yememeye calis canim..
Bari onu yapalim..
bu kadarcık yemeyle yarına kadar durulmazki sonra kendini frenlemek zor

Selamün aleyküm...

ben hala çok üşüyorumm...başım ağrıyo soğuktan sanırımm...yeşilçayımı içtim şimdi...bu saate kadar bende bir minik dilim kek 7 tane hurma 1 portakal 1 elma yidimm...hep ayaküstü atıştırma modunda yedim...boğazlarım acıyo ıhlamur yaptım birazdan ona yüklenicem...

bonuscum bencede acele etme ameliyatlısın sen ne olur ne olmaz tedbirde yarar var...

Bugun yediklerim soyle...

Sabah;
2 dilim ekmek
Peynir zeytin kahvaltilik salca bir lokmacik visne receli

Ara;
Yesilcay
Nescafe

Ogle;
Etli nohut
Pilav
Salata
Yogurt
Ve gazoz
Yogurt disindakiler birer porsiyon du yogurt uc kasik kadar..

Daha sonra cay saatinde nescafe ve kuru yemis yiyecegim..

Ev de dayanabilirsem yine sadece meyve yiyecegim.aslinda aksam lari meyve onerilmiyor barindirdigi fruktoz nedeniyle ..

keşke o GAZOZ yerine 1 kase yoğurt yada ayran içseymişin akşamları neden 1 tabak çorba içmiyosun sıcak sıcak meyve yiyosun kiii
ayy dıdı dıdııı...soğuk yaww...salonun ortasına soba kurasım var...
oyy sen fena üşütmüşün yorgunluk çıkıyo sanırım
Gercekten cok soguk ...burada kar atistiriyor..
senin paaşayı bi zamanlar suni kar yağdırmışlerdı izmirede oraya götürmüştün nası sevinmiştii:))
hayaldi gerçek oldu bak izmire kar yağdı:))

burada fena yaww daha doğrusu soğuğu hiç bilmediklerinden donuyo meyveler seralar evler de baca yok klima yada ufoyla kış geçiyodu şimdi klima fayda etmiyo doğudan kalma sobam var fırınlı hemide amma velakinn baca yok arkadaş evde muğlada böle demekki

selamünaleyküm kızlar
iyisiniz inşallah okuyorum topiği ama benim telefondan yazmak eziyet
menüler paylaşılmış ne güzel devamıda güzel olur inşallah bende diyetime devam ediyorum sadece bu ara pekmeze sardım sabah kahvaltıda onun dışında iyi gidiyor yanlız sporda yapmam şart oldu artık sadece diyetle gitmiyor bu saatten sonra

benim kızda hastamı olacak nee
evin içi nasıl sıcak ben kısa kollu tişortle duruyorum o babasının polar şapkasını takmış kafasına yorganın içinde üşüdüm diyor okula giderken eşofmanın altına içlik giy diyorum olmaz diyor bari külotlu çorap giy diyorum yok dinleyen yok anacım sonra uğraş bakalım iyi edecem diye

bende menümü yazayım hazır pc deyken
sabah-öğlen (geç kalktım ikisi bir oldu)
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
beyaz peynir
pekmez
az kaşar peynir
1 büyük fincan yaseminli yeşilçay
3 çeri domates
saat 16 ara:
1 fincan sade türk kahvesi
akşama da izmir köfte ve yayla çorbası var çorba içmem pirinçli olduğu için 1 porsiyon yemek yerim 1 dilim çavdar ekmeği ile sonrada tv izlerken 1 ayva yada 1 portakal yarım ayva yemeği düşünüyorum kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…