oh sindire sindire yiyorsun. ben çok çabuk yiyorum. 5 dk. da kalkıyorum sofradan acelem neyse çiğnemeden yutuyorum. sanki kaçacak önümdendafi eşim le büyük kız gidiyo kahvaltı sofrası küçük kız uyanana kadar bana kalıyor bende keyifini çıkara çıkara kahvaltımı yapıyorum tv de haberler karşımda pc ohh değme keyfime
ben pek bir tembelim hiç birşey yapasım yok.az iğne oyası dürteyim öğrenmeye merak saldım başarıcakmıyım bakalım
azimli bonusNursena oyle yapiyodum zaten incir hurma falan yiyodum yine oyle yapicam bosuna katki maddeli seyler yemis oldum yük ettim kendime.
40 cikinca lesliye baslayabilirmiyim ben acaba
Hele azime bak arkadas 15 gunluk lohusa halimle vişşş
bu kadarcık yemeyle yarına kadar durulmazki sonra kendini frenlemek zorAksam yememeye calis canim..
Bari onu yapalim..
Arkadaşlarla toplanacaktık da bir arkadaşın hastane işi vardı daha bitmemiş o nedenle evdeyim canımAsuu sen misafirlige gitmedinmi sabah gidecegini soyluyordun..
asumanzeynep .!.:Arkadaşlarla toplanacaktık da bir arkadaşın hastane işi vardı daha bitmemiş o nedenle evdeyim canım
Hava da çok soğuk evden çıkasım yok
keşke o GAZOZ yerine 1 kase yoğurt yada ayran içseymişin akşamları neden 1 tabak çorba içmiyosun sıcak sıcak meyve yiyosun kiiiBugun yediklerim soyle...
Sabah;
2 dilim ekmek
Peynir zeytin kahvaltilik salca bir lokmacik visne receli
Ara;
Yesilcay
Nescafe
Ogle;
Etli nohut
Pilav
Salata
Yogurt
Ve gazoz
Yogurt disindakiler birer porsiyon du yogurt uc kasik kadar..
Daha sonra cay saatinde nescafe ve kuru yemis yiyecegim..
Ev de dayanabilirsem yine sadece meyve yiyecegim.aslinda aksam lari meyve onerilmiyor barindirdigi fruktoz nedeniyle ..
oyy sen fena üşütmüşün yorgunluk çıkıyo sanırımayy dıdı dıdııı...soğuk yaww...salonun ortasına soba kurasım var...
senin paaşayı bi zamanlar suni kar yağdırmışlerdı izmirede oraya götürmüştün nası sevinmiştii:))Gercekten cok soguk ...burada kar atistiriyor..
ahh daficim ne zamandır aklımda helva inatla yapmıyorum herhalde 1 tencere yerim gibi geliyor yapıncaben yine kaçırdım ucunu kızlara helva yapınca bende yedim. birde akşam için etimek tatlısı yapmışlar ondan yemesem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?