Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
emineden ötürü giremedim şimdi daha iyi çok şükür
qwwqw2 (bunları kızım yazdı aradan elini sokup )
diyet iyi gidiyor kaçamak yok. inşallah cumaya da ekside olurum

yena azimin yerine geldi galiba inşallah devamlı ve bizlere bulaşıcı olur :)

kızlar hatırlar mısınız bir ara adımsayarlarımızı yarıştırıyorduk :)

eline sağlık cnm. inşallah hepimiz bol eksili günler haftalar aylar görürüz :)

Daficim nescafeyle kurabiye guzel ikilidir.:)) yememekle iyi yapiyosun..bravo sana..
Bu yaz dondurucuya bezelye kirmizi biber dusinda bisey atmadim daha dogrusu vakit bulsmadim birde sise domati yapmistim..
yok canım o ikiliye hiç bulaşmadım. kalktım yeşil çayımı yaptım içinede 2 karanfil attım içtim. az önce eşim geldi ona kahve yaptım kurabiye eşliğinde höpürdetti hiç oralı olmadım. meyve yediler onuda görmedim. yeşil çayım yetti bana.

benim dondurucum çok büyük. hani dondurmacılar kapı önüne koyuyorlarya işte ondan. köyde elime geçeni doldurdum. çok iyi geldi. hele bamya ve barbunya tam kurtarıcı oluyor. kıyma ve kuş başıda koymuştum . hiç sıkıntı çekmedim çok şükür. ablam ben yokken bile köz patlıcan, köz biber , yeşil fasulye doldurmuş. köye gittikce getiriyorum.

HAFTANIN BİRİNCİSİ HasibeG -1.9

HAFTANIN İKİNCİSİSudenaz54 -1.3

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ nhtylz-1.0
ellerin kolların dert görmesin Nur, sağlıcakla zayıfla inşAllah :)
Hasibe'yi de kutluyorum
bu arada kızlar 3 gün önce tartıldığımdan 1 kilo fazlayım regl oldum acaba ondan mı acayip moralim bozuldu

ayy amaninn ne soğuk dışarısı yaww kesiyo kesiyoo...bizim hurmalar on günde anca geldiler onu almaya dışarı çıktık iliklerimze kadar titredik valla sulu karda yağıyodu bi güzel ıslandık döndük evimize...

50 dakikacık tempolu yürüdüm yena

1 avuç beyaz leblebi çay isteyen

normal şartlarda hemen atlardım ama fenalardayım bugun ne bulduysak tıktım ağzıma kıvranıyom şimdi mide ağrısından sabaha kesin artıyım tartıya bilem çıkasım yokk....

Adaş ben sana pasta poğaça hatta biraz da kurabiye göndereyim :)

ne güzel olurduu tam benlik tembel işi

sağol canım göndermiş kadar oldun eltim çocuklarıyla geldi yanlarında ek almışlar onu getirdiler bende evde incirim vardı birde içi cevizli kayısım birazda kuru yemiş çıkartım çayın yanında idare ettik 2 tane incir birde cevizli kayısıda ben yedim :)

canım benimde hiç kavonozda kurabiyelerim olmadı en fazla buzluğa atığım oldu onuda oğlum hep çıkartıp çözdürüp yedi yedikten sonrada kızdı senin yüzünden hep kilo alıyoruz diyee mozaik pastada iyide işte olunca yiyoruz gerçekten :) tarif için teşekkürler denemek lazım bir gün...

Kiymali kabak pisiriyorum..isten gelince yanina corba yahut makarna yaparim..

Fridacim tebrik ederim ama yiyebilirdin iskenderi ..kurufasulye uygundur bencede..yarin isyerinde nohut yiyecegiz..
yaşasın kabak bende en kısa zamanda mücverini yapayım bayılırıım

dafi bıtkınlık bizde niye olmuyor yaaaa

bilmem ben çabuk bıkıyorum.
kızlar ben yeşillikten bile bıkıyorum. 1 hafta yesem ikinci hafta yiyesim gelmiyor

birgün bir film seyrediyordum oğlan kıza bakıyor ve diyor ki : kesin bu kendi bişirdiği yemeğide yiyordur ilerde annesi gibii kilolu olur diyordu. filimi unutum ama o replik hiç aklımdan çıkmıyor bilinç altı iştee ....

o filimdeki kendi yaptığını durmadan yiyen ben oluyorum işte dafii

bilmem ben çabuk bıkıyorum.
kızlar ben yeşillikten bile bıkıyorum. 1 hafta yesem ikinci hafta yiyesim gelmiyor

bende yemekden bıkıyorum, canım bir süre sonra hep kahvaltı türü çekiyor ....

oooo 131 kiloyla halay başıyım yazık çok yazık sinirlendikçe yemeğe saldırmanın sonu...
hosbulduk kızlar..74 frıda sende bıraz agırlaşmışsın heralde ikili rakamlara inmişsin diyordum ben...
yok canım nerde yaaa istikrarlı gitseydim evet 2 rakamları görmem gerekirdi ama mağlesef geri vites oldu biraz

neyse birlikde toparlıycaz artık

benim atıştırma huyum yok. öğünle yerim herşeyi. abur cubur yemeyide pek sevmem. yaptığım yemeği sofrada tadarım. bazen birşeyleri özenir ayırırım. sonra yerim diye sonra unuturum onu kalır öylece

Benimde hic olmadi kavanozda bekleyen kurabiyelerim cocuklar akillarina estikce girip birer ikiser yiyorlar sutle beraber

Nhtylz sana baska nasil hitap edebilirim..nihalmi ismin.?
Beslenmede istikrarlisin tebrik ederim..
Ismim yeliz tesekkur ederim bu seferki azmim benide sasirtiyor:)birakmaya niyetim yok insaallah esimin gozunde yine basaramayan biri olarak gorunmek istemiyorum o bisey demiyor ama ben artik sikildim boyle olmaktan yasim daha 30 istedigi birseyi insanin alip giyememesi arayip bulamamasi kotu

Uyuma topic uyuma gunaydin hepinize aksam okudum ama yazamadim. Nursena kavanozda bekleyen kurabiyelerim olmadi mesajina gece gece sesli guldum he aferin iste oyle guldur beni cok ihtiyacim var

Yena hanimlar yimek listenizi gormek ne kaa guzel. Azminiz daim olsun ins. Ben tam toparlayamadim ama toparliycam ins sık sık acikiyorum o arada firsatm olmuyo atistiriyorum haftasonundan beri oda iyi olmuyo benim icin.

Kahvalti yaptim az once

yarm tost
1 yimirta
Ve tatli isteginden dolayi bi suru biskuvi yedim sistigime gore fazla yedim demek.
Tostumu bitiremedim yani puskevitler yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…