Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah kolaylık versin arkadaşım tatlı yerine helva tahin pekmez yesen daha kaliteli süt üretmiş olursun bide hacı hurması yeee bol bol

hayırlı sabahlar
Hava soğuk biraz da kar var büyük kızım gitti küçüğü de göndereyim az daha uyuyacağım :)
Bende gonderdim kizlari ama uyumak ne mumkun bidigi uyuttum ama evin islerinide hallettigime gore biraz spor yapayim bidik hemen uyanmaz insaallah

biraz daha uyudum :))
Saat 10 a doğru uyandım çayı demledim
Ben de uyumazsam tüm gün uyukluyorum
Sabah kızlara kalktığımda 1 mandalina 1 poğaça yedim iradesizliğimde doymayım şimdi sadece çay içeyim diyorum
Öğleden sonra da belki arkadaşlarla toplanırsak onlarla yerim bişeyler

Gunaydin gencler..

Bonuscum tostunu bitireydin iyiydi..:))
Leslie falan yapma erkenden Allah korusun.senin yurume bandin vardi diye hatitliyorum vakit bulursan sayet az bisi yuru..
Sen zaten en baba sporu yapiyosun bebelerle...

Derincim senin hemen yaninda ben bulunuyorum teyteyci basi olarak:) kazene mesaj atip ogrenebilirsin sifreni telefonla rahat oluyor birde daha sık ugra lutfen..

Nursena afiyet olsun canim..

Yeliz inss.hepimiz icin son olur diyecegim ama bizim gibi kilo sorunu olanlarin devamli dikkat etmesi gerekiyor..onemli olan sistemi yasam sekline donusturmek..

Son düzenleme:
Bugun hava cooook soguk ..aklim surekli oglumda. yelek giydirdim sinifta da cikarma annecim dedim..

Cok umutsuzum ben cok sismanladim yaww..ver ver bitmez bu kilolar ...
Karamsar olmayayim diyorum ama hakikaten acaip sisirdim bu sefer kendimi..

Bugun hava cooook soguk ..aklim surekli oglumda. yelek giydirdim sinifta da cikarma annecim dedim..

Cok umutsuzum ben cok sismanladim yaww..ver ver bitmez bu kilolar ...
Karamsar olmayayim diyorum ama hakikaten acaip sisirdim bu sefer kendimi..
Yenacım öyle deme ben de 113 le martta başlamıştım Haziran da 93 civarı kasımda 79 kiloydum canım

Asucum senin ilk ciddi girisimindi o donem dimi.Sen harikaydin o zamanlar yuruyus vb.sifir kacamak haftada iki kilo veriyodun seni cilgin..
Ben artik lackalastim...sasti kaldi artik eger hala varsa metabolizmam.:)

vee bennn öğle yemeğimi yedim ne yedimi de yazayım bari arada 10 buçuk gibi arkadaşın oğluna kek yaptım onu yedim 1 dlm olmuşmu diye öğlende eşime patatesli kek yaptım domatesle onu yedim şimdide kızı okula burakıp şemsiyemle 1 saat yürücem hayırlı günlerr havalar az düzelsin daha da çoşarız kızlarr sıkılmadan devam etmeliyiz yenaa senin gibi bilinçli hatun nasıl olurda ken di sağlığı için dikket etmez diye hep düşüünürüm yakışmıo sana lütfen ikili rakamlara kadar az met sonra korumaya geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…