allah kolaylık versin arkadaşım tatlı yerine helva tahin pekmez yesen daha kaliteli süt üretmiş olursun bide hacı hurması yeee bol bolUyuma topic uyuma gunaydin hepinize aksam okudum ama yazamadim. Nursena kavanozda bekleyen kurabiyelerim olmadi mesajina gece gece sesli guldum heaferin iste oyle guldur beni cok ihtiyacim var
Yena hanimlar yimek listenizi gormek ne kaa guzel. Azminiz daim olsun ins. Ben tam toparlayamadim ama toparliycam ins sık sık acikiyorum o arada firsatm olmuyo atistiriyorum haftasonundan beri oda iyi olmuyo benim icin.
Kahvalti yaptim az once
yarm tost
1 yimirta
Ve tatli isteginden dolayi bi suru biskuvi yedim sistigime gore fazla yedim demek.
Tostumu bitiremedim yani puskevitler yuzunden
Bende gonderdim kizlari ama uyumak ne mumkun bidigi uyuttum ama evin islerinide hallettigime gore biraz spor yapayim bidik hemen uyanmaz insaallahhayırlı sabahlar
Hava soğuk biraz da kar var büyük kızım gitti küçüğü de göndereyim az daha uyuyacağım :)
Yenacım öyle deme ben de 113 le martta başlamıştım Haziran da 93 civarı kasımda 79 kiloydum canımBugun hava cooook soguk ..aklim surekli oglumda.yelek giydirdim sinifta da cikarma annecim dedim..
Cok umutsuzum ben cok sismanladim yaww..ver ver bitmez bu kilolar ...
Karamsar olmayayim diyorum ama hakikaten acaip sisirdim bu sefer kendimi..
Evet canım öyleydi ama o kadar hızlı olmak zorunda değilizAsucum senin ilk ciddi girisimindi o donem dimi.Sen harikaydin o zamanlar yuruyus vb.sifir kacamak haftada iki kilo veriyodun seni cilgin..
Ben artik lackalastim...sasti kaldi artik eger hala varsa metabolizmam.:)
Ben de sürekli açım sanki dibi delik poşet gIbi midem dolmak doymak bilmiyorCok acim..su an ilik su iciyorum mide doymus gibi algilasin ama beynimin yeme bolgesi cok gelismis kanmiyo uyanik..illa karbonhidrat olacak diyor bana.:)
asumanzeycalispost: 39347134 .!.:Şimdi o zamandan eser yok bende de
Spor yapamıyorum boğazımı da tutamıyorum yemem dedim yine bir haşlanmış yumurta ve 1 poğaça yedim
Haklısın canım bari gece yatarken aç olabilsek o bile yeterAksam yememeye calis canim..
Bari onu yapalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?