Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karatay diyetini ben de çok benimsiyorum ve seviyorum ama şu aralar yoğunluktan yapamıyorum..ÇAlışıyorum 2 çocuğum var iş yerinde kahvaltı ve öğle öğünüm..Orada yemezsem evde hazırlamam gerek ona da vakit bulamıyorum açıkçası...

karatay diyetini çok duydum ama hiç araştırmamıştım, porsiyon kontrolünün olmaması çok ilginç

İlginç ama gerçekten doğru araştırırsan görürsün...Örneğin şu an face den takip ettiğim üyenin biri 60 kilo vermiş..
Tek handikapı sıfır ekmek ve herşeyin doğalı.. bazen mümkün olmuyor yahut çok pahallı oluyor..

karatay gercekten cok guzel bir diyet,hem kulturumuze de yakin..zamanla vakit bulabilirsin insallah.

karatay gercekten cok guzel bir diyet,hem kulturumuze de yakin..zamanla vakit bulabilirsin insallah.

Cok doğru...yarın tartılıp kilonu öğrenmeyle başlıyorsun o zaman sende.:)
cuma günleri Nur ve Meyra arkadaşlarımız liste hazırlıyorlar kimler başarılı kimler başarısız gözümüze sokuyorlar..

öylemiiii,tarti deyince bir korku olustu bende ama...:) basarili ve basarisizlarin ifsa edilmeside korkumu katladi sankiiiii...:)

Korku demişken aklıma geldi çok eski bir iş arkadaşımın karanlık fobisi vardı. psikoloğun ona önerdiği tedavi zamanla arttırarak karanlıkta oturması idi..
Derdi ki..çıkıp merdivenler de otururdum belli bir süre sonra otomat ışığı kapatır karanlıkta dururdum dakika hatta saniye tutarak.. sonra gün gün arttırmış bu süreyi..başarılıda olmuştu..

Hepimiz yakın kilolardayız zaten korkmaya gerek yok hepimizde zaman zaman arti yada eksi çıkıyoruz

Örneğin ben arada gelirler uzuuuun bir dönem hep artı çıkar zirve yaparım.sonra ucundan tuttayım derim tam yoluna sokarım yine hoop...
hayır bu defa olmasın dua edin bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…