hosbulduk yena..
Suan kac kiloyum ben de bilmiyorum,3 hanelilerde oldugum kesin..Mantik olarak karatay diyetini benimsiyorum lakin henuz baslamis degilim..2,3 yil önce üye olmustum kadinlar kulubune fakat aktif olamadigimdan bir süre sonra sifremi unuttum..Kilo vermekten baska alternatifim olmadigini bu günlerde daha cok idrak etmis biri olarak insallah sizlerinde destegi ile bu kilolardan kurtulacagim..onun disinda evliyim,Yurt disinda yasiyorum,cocugum yok..
karatay diyetini çok duydum ama hiç araştırmamıştım, porsiyon kontrolünün olmaması çok ilginçporsiyon kontrolü yok örneğin serbest yiyeceklerden istenildiği kadar yeniyor..
geçen yıl ben de karataya göre beslendim bir dönem çok rahatlıkla 10 kilo vermiştim...
karatay diyetini çok duydum ama hiç araştırmamıştım, porsiyon kontrolünün olmaması çok ilginç
Karatay diyetini ben de çok benimsiyorum ve seviyorum ama şu aralar yoğunluktan yapamıyorum..ÇAlışıyorum 2 çocuğum var iş yerinde kahvaltı ve öğle öğünüm..Orada yemezsem evde hazırlamam gerek ona da vakit bulamıyorum açıkçası...
karatay gercekten cok guzel bir diyet,hem kulturumuze de yakin..zamanla vakit bulabilirsin insallah.
Ben meyve yememe işine sıcak bakmıyorum bir de organik besin bulmak gerçekten pahalı ve zor
Herşeye bir kulp bulursam zayıflayamam tabii
Cok doğru...yarın tartılıp kilonu öğrenmeyle başlıyorsun o zaman sende.:)
cuma günleri Nur ve Meyra arkadaşlarımız liste hazırlıyorlar kimler başarılı kimler başarısız gözümüze sokuyorlar..
Sağol yenam idrar yolları enfeksiyonu için verdi doktorDayko antibiyotik ödem yapar fazlasıyla..
niçin kullanıyorsun geçmiş olsun..
öylemiiii,tarti deyince bir korku olustu bende ama...:) basarili ve basarisizlarin ifsa edilmeside korkumu katladi sankiiiii...:)
Geçmiş olsun daykocumSağol yenam idrar yolları enfeksiyonu için verdi doktor
Hepimiz yakın kilolardayız zaten korkmaya gerek yok hepimizde zaman zaman arti yada eksi çıkıyoruzöylemiiii,tarti deyince bir korku olustu bende ama...:) basarili ve basarisizlarin ifsa edilmeside korkumu katladi sankiiiii...:)
Sağol Asucum geçecek inşallahGeçmiş olsun daykocum
Sağol yenam idrar yolları enfeksiyonu için verdi doktor
Psikolojide korkunun üzerine gitmek gerekirmiş ya..:)))
umarım güzel başlangıçlar yaparsın..
sağol zeynepcimgeçmiş olsun daykocumm...
Hepimiz yakın kilolardayız zaten korkmaya gerek yok hepimizde zaman zaman arti yada eksi çıkıyoruz
Hepimiz yakın kilolardayız zaten korkmaya gerek yok hepimizde zaman zaman arti yada eksi çıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?