Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Örneğin ben arada gelirler uzuuuun bir dönem hep artı çıkar zirve yaparım.sonra ucundan tuttayım derim tam yoluna sokarım yine hoop...
hayır bu defa olmasın dua edin bana...
Olmasın canım son olsun bitsin bu sefer bu iş
Şaka maka ben de 13 kg aldım az değil Yani 1 -3-5 derken 90ı geçtim yine

hayırlı geceler güzseller
iradesiz bir gün geçirdim. battı balık yan gider deyip üç günlük yiyeceğimi 1 günde tükettim. üç günlük orucamı başlasam ne

dayko can geçmiş olsun.

Kasımpatı hoşgeldin azmin daim olsun

ahh daficim ne zamandır aklımda helva inatla yapmıyorum herhalde 1 tencere yerim gibi geliyor yapınca
yapma canım sakın yapma. ben çok pişman oldum. şu anda evde 3 tepsi tatlı var. çabuk bitirseler bari.

Senle de yarışırım zannımca
rekor bende malesef

yenacım kazene msj attım inşallah sifrem gelirde telden girerım yoksa mumkun değill ...benım küçük su anda butun gun pc basında cizgi film izliycem diyor actığım filmleri beğenmiyor bağırıyor kızıyor herallde 2 yas sendromuna girdi ,ablamızın kıskanmaları kıskanıp kendini odaya kapatmaları halen devam ediyor ikisininde birbirinden hiç rahatı yok su dönemdeyiz...buyugum katıyen ıstediği birşeyı ızleyemiyor tvden bıilgisayara oturamıyor boyama yapamıyor, nısa mumkun değil izin vermıyor seneye biz bire gidecegız dersierımızı nasıl yapacağız sımdıden kara kara düşünüyorum...

Gunaydin hanim gisiler kimse acmamis bu sabah topigi

Kasimpati arkadasim hosgelmissin ne kadan kibarsin dikkatimi cekti nickte cok hos.

Bende bonus 104 bonus.

Derinnn allah kolaylik versin bende alismaya calisiyorum yeni hayatima ve iki kucuk cocuga bizimde telefonla bir imtihanimiz var. Hamileyken rahat ilgilenemedm oyle oyaladim biraz simdi normale donmeye calisiyoruz. Bildigim bisey var ki dedigini yaptikca iyice cikamiycaksin isin icinden. Seninki bide pc yle ugrasiyo mumkun oldukca azaltarak biraktirmaya calis yeni oyuncak alabilirsin sekiller falan belki faydasi olur.

Daykon

Nerdesin sen pis kadin. Borek kek yapip bi dilim yemeyen kadinsin sen simdi helva diyon nerde o azmin. Beni gorup tirsmadin ins. Yasina hurmeten ses etmemis halim bu

Bu arada helvayi dilime dolayan dafi ablam sanada teessuf ederim.

Karnibaharlar helvalar hamsiler ohooo lohusayik yav hec diyolarmi bu kadinin sütü ceker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…