Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aay hhakkını helal et kızz yollayım sana karnı bahar canımcım yeterki sen iste

Alinti yapmayi unutmusum sayfa sayfa okurken kimdi hatirlayamadim hasibenin yemegine cok demis yanlis anlasilmasin diyecegim ama lutfen biraz daha guzel elestiri yapalim.

Bu sadece benim fikrim ozellikle yazmak istiyorum tabiki yediklerimizi elestiricez cok diycez az diycez bunun icin burdayiz ve en keyifli kisimda bu zaten ama "ben normalde bu kadar yemiyodum demek" nedir arkadasim? O zaman adama demezlermi burda ne isin var diye?

Kotu niyetle denmedigini gulumseyerek dendigini biliyorum ama bana o cumle cok itici geldi diger herkesede gelebilir o yuzden yazmak istedim.

Disardan gelip siz kilo veremezsiniz bu kafayla diyenlerden bi farkimiz olmali.

günaydın
helva diyorumda yapıyormuyum hee sen ona bak
valla eski azim yok itiraf edim ama yinede devam daha yavaş yavaş
eeee eskisi gibi olsam şimdiye gitmişti bütün kilolar sonra senle nasıl yarışcaktık şimdi sen daha avantajlısın hem son kilolar taze çabuk gider hem emziriyosun hem benim kilo vermem yavaşladı ee hadi bakalım 40 çıksın kapışacaz artık o zamanda dersin azmin nerde diye

uykucu asu dafiii okullar tatil uyuyosunuz demi asu hanım
kalkıp spor yapsan ölürsün azcık:)
kocaman bi kupa yeşil çayımı aldımm limonda doğradım içine 3 mil laslymide yaptım keyif yapıyorum şimcik
anamm maşallah kızzz ben daha uyukluyorum pc başında kıskandımm bende spor yapcam
video indiriyorum bitsin hemen gidiyorum

Selamün aleykümm...

uykucu asu dafiii okullar tatil uyuyosunuz demi asu hanım
kalkıp spor yapsan ölürsün azcık:)
kocaman bi kupa yeşil çayımı aldımm limonda doğradım içine 3 mil laslymide yaptım keyif yapıyorum şimcik

kızz maşaallahh...bende kızları anca doyurdum şimdi yumarta haşlanıyo bende birazdan kahvaltı yapıcam...boğazlarım hala fena ıhlamur eşliğinde kahvaltıdan sonra yeşilçayımı alır gelirim inş...benimde yatasım var hava çok soğukk ama kızlarla yatılmıyoki...

geçmiş olsun zeynepcim buralarda çok soğuk valla

Gununuz aydin olsun iyi yurekli zarif insanlar..

Yeliz tebrikler pofuduk poacalara hayir dedigin icin..

Nursena senin lesliyle aranda ozel bir bag var :) kocaman alkis..

Bonus104bonus gulumsettin beni Allahta seni guldursun hayatina kolaylik versin..

Frida tibet yapildi nihayet sabahin 6:30 unda:)
Gordugun gibi prensip sahibi siskoyum..:))

Daficim cok yedim diye uzulme hemen toparlarsin sen..

Zeynepcim hep sorucam unutuyorum siz naaptiniz kizin ameliyatini yaz tatilinde olacak dimi..

Derincim sifren hallolur merak etme duzenli girmezsen bi faydasi olmaz buranin biliyosun..
Cocuklar konusunda bu yil bir duzene sokman gerek cunku birinci sinif hakikayen zor bir donem oncelik nazin olmali..

geçmiş olsun zeynepcim buralarda çok soğuk valla

sağol canım...

evet yenacım okullar kapanınca yaptırıcaz...ozamana kadar daha sağlamlasırmış kemiği şuan ameliyata engel bi durum yok tamamen kaynamış kemik ama biraz daha zaman geçse daha iyi olur dedi doktorumuz..hem ameliyat sonrasındada bi süre uzerine basmaması gerekiyomuş..bizde okullar kapandığı gibi yaptırırız ramazan sonuna kadar da tamamen iyileşir diye düşündük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…