aay hhakkını helal et kızz yollayım sana karnı bahar canımcım yeterki sen isteDaykon
Nerdesin sen pis kadin.Borek kek yapip bi dilim yemeyen kadinsin sen simdi helva diyon nerde o azmin. Beni gorup tirsmadin ins. Yasina hurmeten ses etmemis halim bu
Bu arada helvayi dilime dolayan dafi ablam sanada teessuf ederim.
Karnibaharlar helvalar hamsiler ohooo lohusayik yav hec diyolarmi bu kadinin sütü ceker
Helal ossun eski dostsunaay hhakkını helal et kızz yollayım sana karnı bahar canımcım yeterki sen iste
şimdi onu yazacaktım kadın içine sığmzda bana atarlanır diye korktummmm:))Nursena inanirmisin o pacali don hala duruyo hatirasi var atamiyorum
helva diyorumda yapıyormuyum hee sen ona bakDaykon
Nerdesin sen pis kadin.Borek kek yapip bi dilim yemeyen kadinsin sen simdi helva diyon nerde o azmin. Beni gorup tirsmadin ins. Yasina hurmeten ses etmemis halim bu
Bu arada helvayi dilime dolayan dafi ablam sanada teessuf ederim.
Karnibaharlar helvalar hamsiler ohooo lohusayik yav hec diyolarmi bu kadinin sütü ceker
Gunaydin arkadaslar bugun istanbulda okullar tatil kizlar evde esim evde kahvalti yapildi pogacalar borekler esliginde ama ben yemedim tabiki kendimi kutluyorum hayir diyebildigim icin
anamm maşallah kızzz ben daha uyukluyorum pc başında kıskandımm bende spor yapcamuykucu asu dafiii okullar tatil uyuyosunuz demi asu hanım
kalkıp spor yapsan ölürsün azcık:)
kocaman bi kupa yeşil çayımı aldımm limonda doğradım içine 3 mil laslymide yaptım keyif yapıyorum şimcik
uykucu asu dafiii okullar tatil uyuyosunuz demi asu hanım
kalkıp spor yapsan ölürsün azcık:)
kocaman bi kupa yeşil çayımı aldımm limonda doğradım içine 3 mil laslymide yaptım keyif yapıyorum şimcik
geçmiş olsun zeynepcim buralarda çok soğuk vallaSelamün aleykümm...
kızz maşaallahh...bende kızları anca doyurdum şimdi yumarta haşlanıyo bende birazdan kahvaltı yapıcam...boğazlarım hala fena ıhlamur eşliğinde kahvaltıdan sonra yeşilçayımı alır gelirim inş...benimde yatasım var hava çok soğukk ama kızlarla yatılmıyoki...
geçmiş olsun zeynepcim buralarda çok soğuk valla
Zeynepcim hep sorucam unutuyorum siz naaptiniz kizin ameliyatini yaz tatilinde olacak dimi..
Derincim sifren hallolur merak etme duzenli girmezsen bi faydasi olmaz buranin biliyosun..
Cocuklar konusunda bu yil bir duzene sokman gerek cunku birinci sinif hakikayen zor bir donem oncelik nazin olmali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?