yiyorum :bbo:
yiyorumm kafamçokkarıştı
yiyorummm -tatlicadiarzu-
haftaya bugün görüşürük ye bakalımmm:))))
bende tartıldım iftardan önce ohh 83 çıktım pek bi sevindirik oldummmm
ayyy biliyon ben daha önceki görev yerimiz köydü buraya sırf çocuk arkadaş edinsin diye tain istedim okula gittiğim ilk gün ben ne ağlamıştım annem öğretmendi baaşka okulda ağlayınca gitmicek ya yıktıydım ortalığı vallahi
bende bugün öğretmenine gittim dedimmki benimki biraz aksi alışamıyo tek çocuk ya sorunlu dedim annam kocanla çocunu övmücen lafı varya yüzümü kara çıkardı normalde ananede bile kalmaz izinlerde az çarşı çıkalım ağlar peşimden çocuk bi dakika beni aramadı valla kadın öğlen bana valla hiç problemli deil 2 yıldır gelenler ağlıyo sizinki her şeye uyum sağladı oynadı demezmi sanki kadın sende var bi problem der gibiydi valla bugün şoktayım resmen hayırlısı
bu çizelgeyi nsıl yapıyorsunuz banada öğretirmisiniz?
hos buldum okur ve yurdus ayrica gecmis olsun tekrarini gostermesin allahim. . . okurcum ben seni hatirlayamadim canim kusura bakma benim hafiza balik gibi. . . insallah yurduscum veririz su kg lari amin amin. . . kediruhlu dun topic ini okudum bi ara kendimi gordum sanki insallah hedefine ulasirsin canim. . . xhuzunx sen buralarami geliyordun dun yazdgin icin teskkurler. .
elim kolum kalkmıyo kızım okula başladı kreşe allah hayırlısını nasip etsin ev temizlenecek akşama biraz yemek yapayım kızlar öpüyorum sizi
yiyorumm kafamçokkarıştı
haftaya bugün görüşürük ye bakalımmm:))))
bende tartıldım iftardan önce ohh 83 çıktım pek bi sevindirik oldummmm
hoşbuldum ası denız sonunca cızelgeyıde yapmayı basardım durumum vahım gıbı gozukuyor dımı ne yapcam bılmıyorum bılerek besık resmı koydumkı baktıkca gercekle yuzleseyım dıye cunku anne olabılmem ıcın doktorum en azından hamılelıkte alıcagın kıloyu vermelısın dedı artısıyla kısaca 90 sana ınersem benden mutlusu olamaz sanırım
kızlar bende ramazanda kilo verdim galiba aç karına 101-102 çıkıyom. demekki biraz dikkat etsem ve yürüsem bişeyler olucak sanki, sardırdım galiba bu işe, birde para biriktiriyorun bu klub sayesinde...
kızlar bende ramazanda kilo verdim galiba aç karına 101-102 çıkıyom. demekki biraz dikkat etsem ve yürüsem bişeyler olucak sanki, sardırdım galiba bu işe, birde para biriktiriyorun bu klub sayesinde...
yiyorumm kafamçokkarıştı
Amanda Okurumun avatarına bakın.Pek güzel olmuş canım.Güle güle kullan.....:hulya::hulya:
Selam arkadaslar
97.300 kg basladıgım kılo verme yarısında 15 gun gectı ve suan 93.400 olmusum
cok mutluyum sızlerle paylaşmak istedim
kızlarrrr 108 kg bende sızın aranıza katılabılırmıyım yoksa 100 kg uzerındekıleryanı bızım ıcın ayrı bır form varmı ????????***
Bonus ve nursena,bebişlerinizin okulu hayırlı olsun..
iyi geceler hatunlarr
nasılsınızz bakalımm
ben üvey evlatmıyım bende avatarımı değiştirdim :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:kedi::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?