Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum ası denız sonunca cızelgeyıde yapmayı basardım durumum vahım gıbı gozukuyor dımı ne yapcam bılmıyorum bılerek besık resmı koydumkı baktıkca gercekle yuzleseyım dıye cunku anne olabılmem ıcın doktorum en azından hamılelıkte alıcagın kıloyu vermelısın dedı artısıyla kısaca 90 sana ınersem benden mutlusu olamaz sanırım

yiyorum :bbo:
yiyorumm kafamçokkarıştı
yiyorummm -tatlicadiarzu-

Offff Citol bende bozdum bu günlerde kendimi biraz.Regl durumları berbat ediyor insanı.Tatlı diye geberiyorum.......Ha yedim ha yiyeceğim....Sınırdayım.....klava:klava:
haftaya bugün görüşürük ye bakalımmm:))))

bende tartıldım iftardan önce ohh 83 çıktım pek bi sevindirik oldummmm

Çok güzel Nursenacığım.Devam anam devam.Bırakma ucunu.....

Maaşallah....Maaşallah Allah bozmasın.Ne demişler adam olacak çocuk anaokulunda belli olur.Anladın sen onu.....
[QUOTE

=balbocegimmm;9106201]kızlarrrr 108 kg bende sızın aranıza katılabılırmıyım yoksa 100 kg uzerındekıler yanı bızım ıcın ayrı bır form varmı ????????***[/QUOTE]

Hoş geldin canım....Burası iyidir....Gel sen beraber hallederiz Allahın izniyle....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bu çizelgeyi nsıl yapıyorsunuz banada öğretirmisiniz?

Diyet ana sayfada kilo çizelgesi nasıl yapılır ayrıntılı anlatılıyor.Bir bak istersen.Yalnız kilonda küsuratları yazarken virgül değil nokta kullan....85.500 gibi;birde kilo çizelgeni oluşturduktan sonra URL yi kopyalarken en sonunda yazan ing yazısını kopyalama;o dışarda kalsın.
Yine de bazı konularda takılırsan buradayız canım......
Yalnız sen pek az uğruyorsun buralara;benmi görmüyorum yoksa.Sık sık gel bak sonra ayrılamayacaksın.Biz öyle olduk.

kızlar bende ramazanda kilo verdim galiba aç karına 101-102 çıkıyom. demekki biraz dikkat etsem ve yürüsem bişeyler olucak sanki, sardırdım galiba bu işe, birde para biriktiriyorun bu klub sayesinde...

bonus kullanıcısından alıntı
Ben senden daha çüçüğüm 1985 :ecrin_bebek:

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

inşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız canım opuyorumnanaktan

elim kolum kalkmıyo kızım okula başladı kreşe allah hayırlısını nasip etsin ev temizlenecek akşama biraz yemek yapayım kızlar öpüyorum sizi

Canımm Mevllam nice mutlu heyecenlı günlerini göstersinnn

yiyorumm kafamçokkarıştı

Canımm benimmm
Hepbirden patladık forum olarak bende dün itibari ile yiyorumm

haftaya bugün görüşürük ye bakalımmm:))))

bende tartıldım iftardan önce ohh 83 çıktım pek bi sevindirik oldummmm

OOOOOOOH Nazarlara gelmeyesinn canım tepriklerrr

İnersin allahın izniyle canımm bende burdaki arkadaşlar sayesinde indim 90 a5 ay sürdü ama iidir durmak vazgeçmek yokkk a.s. hoşgeldin bu arada

kızlar bende ramazanda kilo verdim galiba aç karına 101-102 çıkıyom. demekki biraz dikkat etsem ve yürüsem bişeyler olucak sanki, sardırdım galiba bu işe, birde para biriktiriyorun bu klub sayesinde...

:enbuyukkk: Diyecek başka bişey yok a.s. goşgeldin canımm

Tabii olacak.Sen iste yeter ki......Almasını bildiğimiz gibi vermesinide bileceğiz.
Hepimiz beslenmemizde nerelerde yanlış yaptığımızı ve dolayıyla neden kilo aldığımızı biliyoruz.
Ben mesela tatlı düşkünlüğümden yaptım bu muhteşem kiloları.Şimdi şekerimin düşmesine ve tatlı krizine engel olmak için az ve sık yiyorum.Ramazan dışında tabii.

Bir diğerimiz hamur işlerine düşkündür,bazılarımız kebaplara....İşte bunları çok az yiyeceğiz.Yaptığımız yanlışları sürdürmeyeceğiz ve bu kilolar gidecek canım...

Ohhh paralarda birikiyor.Hepsi toruncuğa gidecek değilmi.Dünya tatlısı onlar.Helal olsun her şey.....

yiyorumm kafamçokkarıştı

yemesene nan:mymeka:
motivasyonlar bozuldukça ben fena oluyorumkaydirigubbakcemile
hedeflerini kilo verince yapıcaklarını unutma citolüm yediğin herşey seni hedefinden uzaklaştırıyor yapmaaaaaa lütfen :çok üzgünüm:

Selam bebişler,özledim sizleri..a.s.

Ben pek bir heyecan ve gerginim..Diyeceksinizki niye,hemmen söyliyeyim..
yarın, eşimin annesi gelicek,,Daha doğrusu biz davet ettik..Uzun zaman oldu evimize gelmeyeli..

Aslında kendilerine çok kızgın ve kırgınım..Ama işte hatır olayı..

bazen kendime o kadar şaşıyorumki..Önceleri özellikle bekarken çok kinciydim,burnumdan kıl aldırmazdım..
yaşım kemale erdikçe pek bir değiştim..Hiç kimseye kızamıyorum..tuhaf bir durum yani..Kızsamda hemen geçiyor..

gelişmeleri size yazarım..:))

YURDUSUM,canım çok üzüldüm..Büyük geçmiş olsun..
çok kötü,moral bozucu bir durum..Ama beterin beteri var diip teselli olucaksınız..

Allah korusun,onlara birşey olmamış,en önemlisi can sağlığı..

Selam arkadaslar
97.300 kg basladıgım kılo verme yarısında 15 gun gectı ve suan 93.400 olmusum
cok mutluyum sızlerle paylaşmak istedim

Canım,tebrikler çok iyisin..

kızlarrrr 108 kg bende sızın aranıza katılabılırmıyım yoksa 100 kg uzerındekıler yanı bızım ıcın ayrı bır form varmı ????????***

Hoşgeldin..bende göründüğü üzre 107 ile başladım..

Para biriktirme nasıl oluyor.ben niye bilmiyorum..:uhm:

Bonus ve nursena,bebişlerinizin okulu hayırlı olsun..

Bonus ve nursena,bebişlerinizin okulu hayırlı olsun..

Sağol canım benim Şeniz opuyorumnanaktan Nursena Allah yardımcımız olsun inşallah :hulya:

Eyü geceler hepinize buyrunnnnnnnnn misafirlerimi alnımın ak kısmıyla ağırladım çok şükür zemuszemus

Annem dediki boynuz kulağı geçermiş

iyi geceler hatunlarr
nasılsınızz bakalımm

İyiyiz tatlım......Sen nasılsın bakalım......
ben üvey evlatmıyım bende avatarımı değiştirdim :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:kedi::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hiç olurmu hayatım.Burada kimse üvey olamaz.
Ben Okurcuğum her avatarını değiştirdiğinde ona takılırım.Geleneksel olarak......
Kuralı bozmayayım dedim.
Birbirimizi daha iyi tanıdığımızda bakalım senin nelerine takılacağım...Alışırsın zamanla.

Senin avatarında çok sevimli ve espirili.Bu arada ben Okur avatarını değiştirdi ya fena hasetlendim.Bende değiştireyim diye kk ya uygun haraketli avatarlar topiğine bakıyordum.
Öyle sevimli kedi avatarları gördüm ki bayılırsın......Bir bak istersen...

Kedileri seviyorsun değil mi....Topiğin son sayfalarına yakındı.Dur bakayımda tam sayfasını yazayım.257. sayfadan itibaren bak canım.Gerçi belkide görmüşsündür.

Aramıza yeni katılacak arkadaşlara hoşgeldinlerrr buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…