Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben üvey evlatmıyım bende avatarımı değiştirdim :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:kedi::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

senin afatarına dicekk laff yokk canımm 10 nomero .D
doğumgünün kutlu olsun canımm :1hug:

Canım allah kolaylık versinn
İnşallah sıkıntısız atlatırsın

ben avatarımı seviyorumm tam olarak beni anlatıyorr

Çocuklarla birlikte aynı pozu versek nassı olur kii :jeyyar:

Canım bu senin olgunluğun.Boşver herkes yaptığı ile kalsın.Madem oğullarını seviyoruz göstermelikte olsa saygı göstermek lazım.Bu arada bende kayınvalide yok...Bekara karı boşamak gibi oldu ama.....
Umarırım her şey senin arzu ettiğin gibi gelişir.Hayırlısı ile gelip gitsin.
Kin barındırmaman öncelikle senin için iyi.İçin huzurlu olur.....Üstün başarılar diliyorum....
Arkadaşlar bayramdan sonra bende katılacağım aranıza inşallah.

Seviniriz canım.Bayrama az kaldı ama şimdiden gelsene.Isınma turları atarsın
iyi geceler canım.Dinlen güzelce ...Haketmişsin...
Annelerden böyle bir yorum almak kolay değil.Anacığın ne gurur duymuştur.Ne mutlu ona...

Yena beni gülümsettin. Bayramdan sonra olmasının tek sebebi kendimi beynende hazırlamaya çalışmak, bir nevi motive olmaya çalışıyorum.

:roflol:
:roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıskanmak yokk kedijikklmaz: lmaz: lmaz: lmaz: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Beyzus, öncelikle bir baskül edinmem ve spor salonuna kayıt yaptırmam gerekiyor. Malüm hem okulların açılıyor hemde bayramın geliyor olmasının telaşı var. O yüzden birde bunu sıkıştırmak istemiyorum, zaten vakitte bulamıyorum.

Bonus, uslubunuz biraz sert değil mi?

Bonus şaka yaptı canım.Alınma.Zamanla alışırsın.Hep birbirimize takılırız....

Olsun canım.Hazırlıkların bitene kadar zaman buldukça gel.Birbirimizi tanır.Derleşiriz.Kilo bildirmen şart değil.Buradaki dostluğu seveceksin.
Hem kansızlık problemi olan hemde diyet yapan arkadaşlar var mı aranızda acaba?

Bildiğim kadar kansızlık sorunu olan yok galiba....Sende diyetini yaparken bol yeşil sebze ve kırmızı etini ihmal etmezsin.Yine de bu konuda fikri olan ve paylaşacak arkadaşlar olacaktır.

BEYZUS senin söylediğin şu hareketli avatar sayfasını bulamadım..

ben bu akşam ne yaptım biliyormusunuz..
Regl olanlar okumasın..Künefe yaptım..Oy oy oy nasııl güzel oldu anlatamam..
Hani kırk yıllık antakyalı künefe ustalarından daha iyi oldu diye bilirim..:roflol:

bayramdan sonra haftalarca ağzıma datlu sürmeyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…