ben üvey evlatmıyım bende avatarımı değiştirdim :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:kedi::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Selam bebişler,özledim sizleri..a.s.
Ben pek bir heyecan ve gerginim..Diyeceksinizki niye,hemmen söyliyeyim..
yarın, eşimin annesi gelicek,,Daha doğrusu biz davet ettik..Uzun zaman oldu evimize gelmeyeli..
Aslında kendilerine çok kızgın ve kırgınım..Ama işte hatır olayı..
bazen kendime o kadar şaşıyorumki..Önceleri özellikle bekarken çok kinciydim,burnumdan kıl aldırmazdım..
yaşım kemale erdikçe pek bir değiştim..Hiç kimseye kızamıyorum..tuhaf bir durum yani..Kızsamda hemen geçiyor..
gelişmeleri size yazarım..:))
Arkadaşlar bayramdan sonra bende katılacağım aranıza inşallah.
Neden bayramdan sonra şimdi katıl..
Yerimiz var..:))
İyiyiz tatlım......Sen nasılsın bakalım......
Hiç olurmu hayatım.Burada kimse üvey olamaz.
Ben Okurcuğum her avatarını değiştirdiğinde ona takılırım.Geleneksel olarak......
Kuralı bozmayayım dedim.
Birbirimizi daha iyi tanıdığımızda bakalım senin nelerine takılacağım...Alışırsın zamanla.
Senin avatarında çok sevimli ve espirili.Bu arada ben Okur avatarını değiştirdi ya fena hasetlendim.Bende değiştireyim diye kk ya uygun haraketli avatarlar topiğine bakıyordum.
Öyle sevimli kedi avatarları gördüm ki bayılırsın......Bir bak istersen...
Kedileri seviyorsun değil mi....Topiğin son sayfalarına yakındı.Dur bakayımda tam sayfasını yazayım.257. sayfadan itibaren bak canım.Gerçi belkide görmüşsündür.
İlk geceden ürkütmeyelim istersen :jeyyar:
Selam bebişler,özledim sizleri..a.s.
Ben pek bir heyecan ve gerginim..Diyeceksinizki niye,hemmen söyliyeyim..
yarın, eşimin annesi gelicek,,Daha doğrusu biz davet ettik..Uzun zaman oldu evimize gelmeyeli..
Aslında kendilerine çok kızgın ve kırgınım..Ama işte hatır olayı..
bazen kendime o kadar şaşıyorumki..Önceleri özellikle bekarken çok kinciydim,burnumdan kıl aldırmazdım..
yaşım kemale erdikçe pek bir değiştim..Hiç kimseye kızamıyorum..tuhaf bir durum yani..Kızsamda hemen geçiyor..
gelişmeleri size yazarım..:))
Arkadaşlar bayramdan sonra bende katılacağım aranıza inşallah.
Sağol canım benim Şeniz opuyorumnanaktan Nursena Allah yardımcımız olsun inşallah :hulya:
Eyü geceler hepinize buyrunnnnnnnnn misafirlerimi alnımın ak kısmıyla ağırladım çok şükür zemuszemus
Annem dediki boynuz kulağı geçermiş
İyiyiz tatlım......Sen nasılsın bakalım......
Hiç olurmu hayatım.Burada kimse üvey olamaz.
Ben Okurcuğum her avatarını değiştirdiğinde ona takılırım.Geleneksel olarak......
Kuralı bozmayayım dedim.
Birbirimizi daha iyi tanıdığımızda bakalım senin nelerine takılacağım...Alışırsın zamanla.
Senin avatarında çok sevimli ve espirili.Bu arada ben Okur avatarını değiştirdi ya fena hasetlendim.Bende değiştireyim diye kk ya uygun haraketli avatarlar topiğine bakıyordum.
Öyle sevimli kedi avatarları gördüm ki bayılırsın......Bir bak istersen...
Kedileri seviyorsun değil mi....Topiğin son sayfalarına yakındı.Dur bakayımda tam sayfasını yazayım.257. sayfadan itibaren bak canım.Gerçi belkide görmüşsündür.
Bonus, uslubunuz biraz sert değil mi?
ben avatarımı seviyorumm tam olarak beni anlatıyorr
Gerçekten de öyle Glikozcuğum.Sen hiç değiştirme;ama sen avatardaki kadın gibi değilsin ki...Resmini gördüm.Maaşallah yani çok güzelsin canım....Avatar sembolik zaten.
Gerçek olsa ne iyi olurdu benim açımdan yani.Avatarımdaki gibi olsam ne isterim..::roflol::roflol::roflol:
noldu beyzusum sendemı kıskandın yok sa kızzz sende dgiştir arada degısıklık oluyorr
Hasetlendim diye itiraf ettim ya canım......
Dedektif gibi arıyorum.Yine güzel bir hanım resmi bulup koyam bari.Züğürt tesellisi.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Bonus hoşgeldin nezaketiniz içinde teşekkür ederim, çok sağolunuz, hoşbuldum.
Beyzus, öncelikle bir baskül edinmem ve spor salonuna kayıt yaptırmam gerekiyor. Malüm hem okulların açılıyor hemde bayramın geliyor olmasının telaşı var. O yüzden birde bunu sıkıştırmak istemiyorum, zaten vakitte bulamıyorum.
Hem kansızlık problemi olan hemde diyet yapan arkadaşlar var mı aranızda acaba?
ben avatarımı seviyorumm tam olarak beni anlatıyorr
Gerçekten de öyle Glikozcuğum.Sen hiç değiştirme;ama sen avatardaki kadın gibi değilsin ki...Resmini gördüm.Maaşallah yani çok güzelsin canım....Avatar sembolik zaten.
Gerçek olsa ne iyi olurdu benim açımdan yani.Avatarımdaki gibi olsam ne isterim..::roflol::roflol::roflol:
Hasetlendim diye itiraf ettim ya canım......
Dedektif gibi arıyorum.Yine güzel bir hanım resmi bulup koyam bari.Züğürt tesellisi.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım benı msen o avatardakı hatunu 200 le gecersın bılee sen ondan da güzelsin ib keremm:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?