Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adres ver geliyorummm

Mevlam ağız tadıyla yemeyi nasip etsinn

okur kalpli avatarın daha güzeldi..

Kilomu söylerim hiç çekinmem ama şu an net bilmiyorum. En son 87 kiloydum ama Ramazanda çok kilo aldım, kesinlikle eminim, tartılmayada cesaret edemiyom ama 90 olmuşumdur.

okur kalpli avatarın daha güzeldi..

ayy şekerim senın için onu yenıden koyacagım
yeterkı sen memnun ol hayatımm nedemekk ama bu benım gözüm haaasositosositosositosositosositosositosositososito

kızz moda ya makyajlı göz resmı koymakk

Kendimide tanıtayım size, 33 yaşında 2 erkek çocuk annesi, ıstanbul Eyüp Pierlotide ikamet eden KTÜ ışletme mezunuyum ama çalışmıyorum.

Kilomu söylerim hiç çekinmem ama şu an net bilmiyorum. En son 87 kiloydum ama Ramazanda çok kilo aldım, kesinlikle eminim, tartılmayada cesaret edemiyom ama 90 olmuşumdur.

mubarek ayda böyle oluyor canımm
gayret ettıkten sonra gider bu kılolarr merak etmee

Kendimide tanıtayım size, 33 yaşında 2 erkek çocuk annesi, İstanbul Eyüp Pierlotide ikamet eden KTÜ İşletme mezunuyum ama çalışmıyorum.

Hiç korkulacak kadar kilon yokmuş..kendine birde şöyle afili bir kilo çizelgesi hazırla..:))

Bende 38 yaşındayım..Kızım ve oğlum var..Maalesef çalışmıyorum..

okur, gözlerinin hastasıyım..:roflol:

aslında beım gözlerım resımdekının makyajsız haliii
ela renktedır kendılerı ve çok severım ayrıcaa

amanınn ben gıdıyom kızlarr herkeze iyi geceler mı desem yi sahurlarmı desem

dream da yok bugun epeydır karsılasamadık inş. iyisindir cnmm

ben ilgi ve alakayı severim arada böle nazda yaparım kaydirigubbakcemile3
bu sizi kendime yakın gördüğümden tabi ki :1hug:
avatarlara bakıcam teşekkür ederimŞeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html

Teknik destek kısmında canım.....
Afiyet olsun canım...Ellerine sağlık.Vallahi yememek için hiç tatlı yapmıyorum ama yakında geberebilirim.

beyzuŞ bu gÖzlerde benİm gÖzlerİm nasıl ama
makyaj konusunda da yeteneklıymdır haaa

Süpersin canım.Çatlayacağım yakında...Güzel bir avatar bulamadım hala....
Kendimide tanıtayım size, 33 yaşında 2 erkek çocuk annesi, İstanbul Eyüp Pierlotide ikamet eden KTÜ İşletme mezunuyum ama çalışmıyorum.

Ne şanslısın.Ben Piyer Lotiyi çok severim...

İyi geceler canım....

yeni avatarım hizmete girmiştir arkadaşlar......

Bende böyle güzel hatun olacağım da bir MUCİZE bekliyorum......:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hepinize iyi geceler diliyorum.......
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

BEYZUS sen takılma ona estetik ve makyaj güzelidir o..:1rolleyes:

Sen ondan daha güzelsin,hıhhh..:))

İyi geceler..

Bonus ve nursena,bebişlerinizin okulu hayırlı olsun..
teşşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar bayramdan sonra bende katılacağım aranıza inşallah.
hoş geldin kısss aramıza yalnız azmin varsa sabrın varsa kilo verebilirsin bacım
çok gelen giden oldu hemen ilk yemek kaçırmada burakıyolar nisandan beri burdayım hergün aralıksız benin kız kardeşim yok ve gurbette olduğum için herkezi kardeşim gibi görüp dertleşerek ilerlyorum sanada başarılar
aferim sana sende yedinmi yaptıklarından ayrıca ne yaptın bende çarşambaya iftara alacam ne yapsam düşünüyom yanimmm
bende 31 yaşındayım 1 cadı kızım var memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…