BEYZUS senin söylediğin şu hareketli avatar sayfasını bulamadım..
ben bu akşam ne yaptım biliyormusunuz..
Regl olanlar okumasın..Künefe yaptım..Oy oy oy nasııl güzel oldu anlatamam..
Hani kırk yıllık antakyalı künefe ustalarından daha iyi oldu diye bilirim..:roflol:
bayramdan sonra haftalarca ağzıma datlu sürmeyeceğim..:roflol:
Adres ver geliyorummm
Mevlam ağız tadıyla yemeyi nasip etsinn
okur kalpli avatarın daha güzeldi..
Kilomu söylerim hiç çekinmem ama şu an net bilmiyorum. En son 87 kiloydum ama Ramazanda çok kilo aldım, kesinlikle eminim, tartılmayada cesaret edemiyom ama 90 olmuşumdur.
Kendimide tanıtayım size, 33 yaşında 2 erkek çocuk annesi, İstanbul Eyüp Pierlotide ikamet eden KTÜ İşletme mezunuyum ama çalışmıyorum.
İyiyiz tatlım......Sen nasılsın bakalım......
Hiç olurmu hayatım.Burada kimse üvey olamaz.
Ben Okurcuğum her avatarını değiştirdiğinde ona takılırım.Geleneksel olarak......
Kuralı bozmayayım dedim.
Birbirimizi daha iyi tanıdığımızda bakalım senin nelerine takılacağım...Alışırsın zamanla.
Senin avatarında çok sevimli ve espirili.Bu arada ben Okur avatarını değiştirdi ya fena hasetlendim.Bende değiştireyim diye kk ya uygun haraketli avatarlar topiğine bakıyordum.
Öyle sevimli kedi avatarları gördüm ki bayılırsın......Bir bak istersen...
Kedileri seviyorsun değil mi....Topiğin son sayfalarına yakındı.Dur bakayımda tam sayfasını yazayım.257. sayfadan itibaren bak canım.Gerçi belkide görmüşsündür.
senin afatarına dicekk laff yokk canımm 10 nomero .D
doğumgünün kutlu olsun canımm :1hug:
teşekkürler canımŞeniz
iyi geceler hanımmlar
Sağlıkla kalın kilo verinn
ŞenizŞeniz
BEYZUS senin söylediğin şu hareketli avatar sayfasını bulamadım..
ben bu akşam ne yaptım biliyormusunuz..
Regl olanlar okumasın..Künefe yaptım..Oy oy oy nasııl güzel oldu anlatamam..
Hani kırk yıllık antakyalı künefe ustalarından daha iyi oldu diye bilirim..:roflol:
bayramdan sonra haftalarca ağzıma datlu sürmeyeceğim..:roflol:
beyzuŞ bu gÖzlerde benİm gÖzlerİm nasıl ama
makyaj konusunda da yeteneklıymdır haaa
Kendimide tanıtayım size, 33 yaşında 2 erkek çocuk annesi, İstanbul Eyüp Pierlotide ikamet eden KTÜ İşletme mezunuyum ama çalışmıyorum.
aslında beım gözlerım resımdekının makyajsız haliii
ela renktedır kendılerı ve çok severım ayrıcaa
amanınn ben gıdıyom kızlarr herkeze iyi geceler mı desem yi sahurlarmı desem
dream da yok bugun epeydır karsılasamadık inş. iyisindir cnmm
yeni avatarım hizmete girmiştir arkadaşlar......
Bende böyle güzel hatun olacağım da bir MUCİZE bekliyorum......:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hepinize iyi geceler diliyorum.......ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
teşşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5Bonus ve nursena,bebişlerinizin okulu hayırlı olsun..
hoş geldin kısss aramıza yalnız azmin varsa sabrın varsa kilo verebilirsin bacımArkadaşlar bayramdan sonra bende katılacağım aranıza inşallah.
aferim sana sende yedinmi yaptıklarından ayrıca ne yaptın bende çarşambaya iftara alacam ne yapsam düşünüyom yanimmmSağol canım benim Şeniz opuyorumnanaktan Nursena Allah yardımcımız olsun inşallah :hulya:
Eyü geceler hepinize buyrunnnnnnnnn misafirlerimi alnımın ak kısmıyla ağırladım çok şükür zemuszemus
Annem dediki boynuz kulağı geçermiş
bende 31 yaşındayım 1 cadı kızım var memnun oldumKendimide tanıtayım size, 33 yaşında 2 erkek çocuk annesi, İstanbul Eyüp Pierlotide ikamet eden KTÜ İşletme mezunuyum ama çalışmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?