tskevet canım
sevgili nur kaç kilodan bu 6'lı rakamlara düştün?Bende bildirim yapim :)
69.5 aylardır hep aynı bildirimlerde bulunuyorum hee. Sanırım bilinçaltım sizin beni yakalamanızı bekliyo. Hadi topik benim için çaba gösterin
ellerinize saglik .nur.Eki Görüntüle 1434347
HAFTANIN BİRİNCİSİAmethyst_1 -3.9
HAFTANIN İKİNCİSİ@sukker -1.1
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜN nesijjj - 1.0
AYIN BİRİNCİSİAmethyst_1 -5.0
AYIN İKİNCİSİ@Derin - 4. 4
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ@HasibeG -4.0
Sen Artı çıkarsında ben kusur kalırmıyım hiççççDayko
+ mi ciktin nan kiyamam sana (adi bonus)
Bekle Gül'üm ben yetişecem sana bak gaza geldim acayipBende bildirim yapim :)
69.5 aylardır hep aynı bildirimlerde bulunuyorum hee. Sanırım bilinçaltım sizin beni yakalamanızı bekliyo. Hadi topik benim için çaba gösterin
Uyma sen bonus kafayatamam hemen başlıyorum o zaman abur cuburdan mı başlasam cipsler kolalar
Ellerine sağlık Gül'ümEki Görüntüle 1434347
Sağol senden de Allah Razı olsun canımNur emegine saglik canim..bir ay bitti demek..
Kilo verip dereceye girenleri tebrik ediyorum..
--------
Bonus.
---------
Dafi, Dayko,Kasimpati,Meyra,Zeynep ve hatimi organize eden asumanciima duasini okuyup teslim eden esine hepinizden Allah razi olsun,Allah gonluzun muradini versin hakkinizi helal edin..
Ayy ne güldüm doğru valla
Bilmiyorum belimde ne var ama normal bi agri degil hamilelikten oncebasladi biraz ayakta kalsam kalcamin icine dogru agriyodu hemen gidemedim hamileliktede iyice zorlandi tabi simdide boyle gunduz iyiydim evi supurnce ve mutfakta ayakta kalinca e yerinde durmayan birde bebik var onu kucagmda tutuyorm 2 gundur ayakta bu bel napsin en kisa zamnda gidicem bi dr a
Normal 4 kilo guzel yaptisan :) su kaybida oluyo zaten.
Adi lazim degil bas harfi dayko olan bir teyzemizde ilk basladiginda boyle haftada 4 sonra 2 ser 2 ser verdi bir an sende onu gordum he bakalim nasil olucak senin verme surecin.
Nur emegine saglik canim..bir ay bitti demek..
Kilo verip dereceye girenleri tebrik ediyorum..
--------
Bonus.
---------
Dafi, Dayko,Kasimpati,Meyra,Zeynep ve hatimi organize eden asumanciima duasini okuyup teslim eden esine hepinizden Allah razi olsun,Allah gonluzun muradini versin hakkinizi helal edin..
Bilmiyorum belimde ne var ama normal bi agri degil hamilelikten oncebasladi biraz ayakta kalsam kalcamin icine dogru agriyodu hemen gidemedim hamileliktede iyice zorlandi tabi simdide boyle gunduz iyiydim evi supurnce ve mutfakta ayakta kalinca e yerinde durmayan birde bebik var onu kucagmda tutuyorm 2 gundur ayakta bu bel napsin en kisa zamnda gidicem bi dr a
Bence kesinlikle sen öyle zannediyorsun yenam yol yakınken bırak mutlaka Sağlığın Herşeyden önemliAllah hayirli sifalar versin hastalara..
Bassagligina misafirim vardi evi topatlayip supurge tutmam lazim yarin da gelen olucak..
Su an balkondayim yagmuru izleyip cay iciyorum yeniden sigaraya basladim..Aaaa neden demeyin iyi geliyor. yada ben oyle zanneidyorum..
Allah hayirli sifalar versin hastalara..
Bassagligina misafirim vardi evi toparlayip supurge tutmam lazim yarin da gelen olucak..
Su an balkondayim yagmuru izleyip cay iciyorum yeniden sigaraya basladim..Aaaa neden demeyin iyi geliyor. yada ben oyle zanneidyorum..
Eki Görüntüle 1434347
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?