Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bildirim yapim :)

69.5 aylardır hep aynı bildirimlerde bulunuyorum hee. Sanırım bilinçaltım sizin beni yakalamanızı bekliyo. Hadi topik benim için çaba gösterin
sevgili nur kaç kilodan bu 6'lı rakamlara düştün?
bende görür müyüm acaba 6 ile başlayan haneleri? en son 3 yıl önce 91,5'dan 71'e inmiştim, bu sefer ahtım var 6 ile başlayan sayılar görmek istiyorum

Dayko

+ mi ciktin nan kiyamam sana (adi bonus)

Sen Artı çıkarsında ben kusur kalırmıyım hiçççç
Bende bildirim yapim :)

69.5 aylardır hep aynı bildirimlerde bulunuyorum hee. Sanırım bilinçaltım sizin beni yakalamanızı bekliyo. Hadi topik benim için çaba gösterin
Bekle Gül'üm ben yetişecem sana bak gaza geldim acayip
tamam hemen başlıyorum o zaman abur cuburdan mı başlasam cipsler kolalar
Uyma sen bonus kafaya
Ellerine sağlık Gül'üm
Kızlar tebrik ederim
Kendimide kınıyorum ceza vericem bu akşam 100 mekik
Sağol senden de Allah Razı olsun canım
Ayy ne güldüm doğru valla

Iyi aksamlar

YENA

Dayko bi muddet daha mekik cekemiycem yoksa gorurdun sen. Bir rivayete gore 6 ay sonra spora baslanabiliyormus. O vakite kadar yuruyus yapilabilirmis

Zaten sarkmisim 6 ay nedir ya. 9 gun kaldi kirkimin cikmasina o vakit dutmayin beni mekik cekmem tabi o kadanda degil.

Spor yapmiyorum ameliyat yeri zorlanmasin diye ( hos bu vakte kadar ......zor kaldiriyodum) ama evdeki isler daha beter yoruyo valla her evi supurmeden sonra belime biseyler oluyo

Acele ettigimin farkindayim

Bonus neden belin agiriyor bu kadar normalmi boyle olmasi danistinmi bir bilene..
Doktora gitsen direk kilo diicek maalesef..sezeryan dikislerin kontrolune gittigin de sor istersen..

Meyra sitede yazilari okuyorum ben ama gunduz asiri yavasti..

Bilmiyorum belimde ne var ama normal bi agri degil hamilelikten oncebasladi biraz ayakta kalsam kalcamin icine dogru agriyodu hemen gidemedim hamileliktede iyice zorlandi tabi simdide boyle gunduz iyiydim evi supurnce ve mutfakta ayakta kalinca e yerinde durmayan birde bebik var onu kucagmda tutuyorm 2 gundur ayakta bu bel napsin en kisa zamnda gidicem bi dr a

ben geldimm...buakşam bi arkadaşa gitcektik uzun zamandır niyet edip gidemiyoduk...tam biz hazırlandık eşimi bekliyoruz eşim aradı müdür geliyomuş kimse bir yere ayrılmasın demiş bekliyoruz dedi..iyi bakalım gelsin derdini desinde öyle çıkarız dedik şimdi tekrar aradı bi ton iş yıktı üstüme çıkamıyorum arkadaşı arayıp gelemicemizi söyledim sizde beklemeyin dedi...o müdüre ben bi ara fena dalcam zaten...bütün gün aramaz sormaz sonra son dakikada iş yığar uyuz herif....kısacası kızlar epey ağladılar üstlerini falan çıkardım küçüğü koydum ayağıma uyusun az kafam dinlensin bare....

Bonuscum geçmiş olsun canım
Bel fıtığın mı var acaba. Bir çok bayanda olduğu gibi
Hamilelikte Yük Binince artmış olabilir şikayetlerin
Bende de var bel Fıtığı ben de özellikle süpürmeye çok zorlanıyorum işim bitince doğrulmak sorun oluyor dinlenmek dikkat etmek kazım ama ne mümkün

bencede git ya ihmal etmee...sen eyi olcenki bebiklerde iyi olsun demi yaaa..

Allah hayirli sifalar versin hastalara..
Bassagligina misafirim vardi evi toparlayip supurge tutmam lazim yarin da gelen olucak..
Su an balkondayim yagmuru izleyip cay iciyorum yeniden sigaraya basladim..Aaaa neden demeyin iyi geliyor. yada ben oyle zanneidyorum..

Normal 4 kilo guzel yaptisan :) su kaybida oluyo zaten.
Adi lazim degil bas harfi dayko olan bir teyzemizde ilk basladiginda boyle haftada 4 sonra 2 ser 2 ser verdi bir an sende onu gordum he bakalim nasil olucak senin verme surecin.

muhtemelen su kaybi fazla olmustur Bonus,sisliklerim indi biraz sanki...:) insallah benim verme sürecim de dayko kadar hizli olur...

Amin yena'cim,olmasi gerekeni yapti arkadaslar sagolsun...Allah senin de gönlünün muradini versin insallah..

Cok gecmis olsun Bonus,Allah sifa versin..ihmal etme doktora git istersen,saglik ihmale gelmiyor malesef..bu arada cörek otu ile masaj cok rahatlatiyor bel agrilarini..

Bence kesinlikle sen öyle zannediyorsun yenam yol yakınken bırak mutlaka Sağlığın Herşeyden önemli

sana öyle geliyo bence ve yol yakınken bırak yaaa...

Aslinda benim kaybimin cogu ödem ve su'dur,benden ziyade Derin ve Hasibe arkadasimiz hakediyor birinciligi..basta listeyi hazirlayan nur arkadasimiz olmak üzre,derin,hasibe ve tüm hepinizi tebrik ediyorum kizlar,Kilo verme hususunda ki her emek tebrigi hakediyor...

Ayrica hepinize tekrar tesekkür ediyorum beni araniza aldiginiz ve kilo vermeme vesile oldugunuz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…