Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinkizlar yarimsaattir bkliyom wcye cikip tartilayim diye yok yok bu kabizlik bni mahvediyor yoksa dun daha 126 lari görmüştüm...karnim davul gibi dun birde bir saat spor yaptim..
Neyse kilim ayni 127
Sporda dun yarim saat yürüyüş
Aksam iki mille leslie
BBirgün daha iki mille leslie
Yani 1.5 saat spor çok az inşallah bu hafta sporu arttiricam

Ben de hem saskin hem mutluyum,sanirim kilomum yüksek olmasi ve diyetin ilk haftasi olmasindan kaynaklaniyor...:)gecen hafta cok basarili degildi..

Normal 4 kilo guzel yaptisan :) su kaybida oluyo zaten.
Adi lazim degil bas harfi dayko olan bir teyzemizde ilk basladiginda boyle haftada 4 sonra 2 ser 2 ser verdi bir an sende onu gordum he bakalim nasil olucak senin verme surecin.

Hayirli cumalar..

Sehir disindan yatili misafirimiz var abimde kaldik sabah erkenden kalk cocuklar okula biz ise..cok uykusuzum..Nur kusura bakma lutfen tartilamadim evde olmadigim icin. hic sevmedigim bir durumu ben yapiyorum su an..

Bonusumunda dediği gibi ne kusuru abla lafı bile olmaz izinlisin bu hafta bendensin :)

şaka bi yana korkmuştum açıkçası belki bi süre bildirim yapmak istemezsin diye beni yanılttığın için teşekkür ederim.

Aynen benden de sevgiler saygılar ve daha bi çok şey (ne kopyacıyım he)

Harikasın valla tebrik ederim seni

Bende bildirim yapim :)

69.5 aylardır hep aynı bildirimlerde bulunuyorum hee. Sanırım bilinçaltım sizin beni yakalamanızı bekliyo. Hadi topik benim için çaba gösterin

Uzgunum leyla sadece kendim icin caba gosterebilirim. Tam tersini yapabilirsin ama bana yetisirsen benimle cok guzel vericen belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…