Kasimpati :))
Yesilcayda da kafein var tansiyon yuksektebilir belki limonla icmeyi dene istersen yani sansini zorla icmek icinyesil cay icilince daha guzel kilo veriliyo gercekten
Hayırlı akşamlar
Yelizcim Allah şifa versin yavruna
Zeynepcim sana da geçmiş olsun
Kasımpatı benim kardeşim de 12 Kasım doğumlu :)
-4 kilomu o yav
Ben de hem saskin hem mutluyum,sanirim kilomum yüksek olmasi ve diyetin ilk haftasi olmasindan kaynaklaniyor...:)gecen hafta cok basarili degildi..
Günaydın
Hayırlı cumalar
Kilo : 81,7
Bonus
Sabah beri geziyorum şimdide anemdeyim
Hayirli cumalar..
Sehir disindan yatili misafirimiz var abimde kaldik sabah erkenden kalk cocuklar okula biz ise..cok uykusuzum..Nur kusura bakma lutfen tartilamadim evde olmadigim icin. hic sevmedigim bir durumu ben yapiyorum su an..
Ne kusuru ya evde olmadigim icin diyosun bunun kusurumu olur.
Su an seni gormuyorum ama yazilar mimik gibi oluyo ve yorgunlugun dokuluyo yazdiklarindan. Biraz zaman gecsin bahar gelsin bak daha iyi olucaksin.
Bu zor zamanda hala burda olman birakmaman cok guzel
Sevgiler saygilar ve daha bir cok sey
kızlar ben daha başlayaamadıgım ıcın kılo bıldırımı yapmıyorum dua edı en yakın zamanda başlayayım
,
slm kızlar
dünden sabaha çok konuşmuşsunuz geçmiş yapamıyorum yoksa işe geç kalcam
çıkıştata düzceye gitcem pazar günü görüşürüz inşallah
kilo bildirimi
kilo:90.0 (ilk hedefime ulaşmış bulunmaktayım yuppi)
spor:yok
şimdiden elinize sağlık
Bende bildirim yapim :)
69.5 aylardır hep aynı bildirimlerde bulunuyorum hee. Sanırım bilinçaltım sizin beni yakalamanızı bekliyo. Hadi topik benim için çaba gösterin
Uzgunum leyla sadece kendim icin caba gosterebilirim.Tam tersini yapabilirsin ama bana yetisirsen benimle cok guzel vericen belki
Uzgunum leyla sadece kendim icin caba gosterebilirim.Tam tersini yapabilirsin ama bana yetisirsen benimle cok guzel vericen belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?