- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
e ozaman Allah kurtarsın diyem bare..:)))Asuu ve zeynep yok eminim bana iyi geliyor su ara birakmiicam.:))
Delirtmeyin beni ulen gelmeyim yanına :)Asuu ve zeynep yok eminim bana iyi geliyor su ara birakmiicam.:))
Avansımı hiç iyi kullanamadım şimdiye kadar seni sollamam lazımdıKilo verenleri tebrik ediyorum asu bak annem geldi avansın oldu senin daha hizlı veremiyorum ama carsamba gidiyolsr bu haftaya deil amma haftaya 90 nım haberin olsun.YENA canımcım keşke yakın olsak yanında olmak isterdim arkadaşım bugün felaket baş ağrisi cekiyorum liste için tesekkürbederim arkadaşım uğraşıyosunuz
Gecmis olsun nursenacim..Kilo verenleri tebrik ediyorum asu bak annem geldi avansın oldu senin daha hizlı veremiyorum ama carsamba gidiyolsr bu haftaya deil amma haftaya 90 nım haberin olsun.YENA canımcım keşke yakın olsak yanında olmak isterdim arkadaşım bugün felaket baş ağrisi cekiyorum liste için tesekkürbederim arkadaşım uğraşıyosunuz
yena anlayabiliyorum,öyle sigara sagliga zararlidir birak demek istemiyorum sana,biliyorum ki sen daha iyi biliyorsun sagligina zararli oldugunu...zamanla hersey daha iyi olur ,bu günlerde gecer insallah...
Ben 2011 marttan beri buralardayım yakında 4 Senem bitecek vay bebide arkadaslar siz ne zamandan beri burdasinz
hadi ya bende 2011 de evlendim.haziranda.Ben 2011 marttan beri buralardayım yakında 4 Senem bitecek vay be
Ben 2011 marttan beri buralardayım yakında 4 Senem bitecek vay be
Yena
Zigara kimseye iyi gelmezde yinede icerik iste bitane benim yerime bi tanede nurun yerine iciver soyle balkonda.
Usudum yataga girdm duyguda geldi sonra yanima uyumusum oyle belim agridi kalkamadm. Benim zaten boyun fitigim var belimide allah korusun ne diyim
Hepinizi seviyorumbir gun gercekten gorusmek isterim. Hatirliyorumda beyzus ablam secil falan bulusmustu istanbulda
Biraz menu paylasim elimden geldikce cabaladim bugun resmen savastim kendimle
Kahvalti 8 de
1 yimirta, peynir, 15 zeytin ceyrekten az ekmek cay
11 de - 4 ceviz biraz cikolata cay
14:30 - bir tabak dolu olmayan makarna buyuk bardak ayran
18:45 - 4-5 tane kofte yagsiz tavada, 8-9 tane kizarmis patates, bir tabak salata, tatli niyetine bir kasik cikolata
22:00 - cay bardagi süt avuc ici leblebi (gece krize girmim diye)
Makarna olmayaydi iyiydi ama napim hazirda yemegim yoktu bebek durmadi krize girmemek icin yedim aksam patates yemim dedim bi kac tane aldim pisirirken iste.
Hayirli geceler hepinize
Profilin de 2010 yazıyor asu..
Üyelik tarihim 2010 canım ama topikte aktif olma tarihim 2011:))Bence başarılı..
Er ya da geç görüşeceğiz içim de öyle bir his var...İstanbullu çok var aramız da oraya bir gelsek toplu görüşme olur..
Bugün asu da leblebi yedi.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?