Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo verenleri tebrik ediyorum asu bak annem geldi avansın oldu senin daha hizlı veremiyorum ama carsamba gidiyolsr bu haftaya deil amma haftaya 90 nım haberin olsun. YENA canımcım keşke yakın olsak yanında olmak isterdim arkadaşım bugün felaket baş ağrisi cekiyorum liste için tesekkürbederim arkadaşım uğraşıyosunuz

Avansımı hiç iyi kullanamadım şimdiye kadar seni sollamam lazımdı
Sana da geçmiş olsun canım başağrısından çok çekmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni
Ben de çok istedim yenanın yanına gidebilmeyi ama çok uzaktasınız hepiniz yaa

Gecmis olsun nursenacim..
Annenle resimlerinizi gordum cok tatlisiniz...Allah hayirli uzun omurler versin canim..

yena anlayabiliyorum,öyle sigara sagliga zararlidir birak demek istemiyorum sana,biliyorum ki sen daha iyi biliyorsun sagligina zararli oldugunu...zamanla hersey daha iyi olur ,bu günlerde gecer insallah...

Yani evet su an icin etkilemiyor beni soylenenler cunku neden sebep iliskisini yasiyorum..uzun yillar icip biraktiktan sonra yeniden bulusmak zor olmadi eski tanidikla ....

Yena
Zigara kimseye iyi gelmezde yinede icerik iste bitane benim yerime bi tanede nurun yerine iciver soyle balkonda.

Usudum yataga girdm duyguda geldi sonra yanima uyumusum oyle belim agridi kalkamadm. Benim zaten boyun fitigim var belimide allah korusun ne diyim

Hepinizi seviyorum bir gun gercekten gorusmek isterim. Hatirliyorumda beyzus ablam secil falan bulusmustu istanbulda

Biraz menu paylasim elimden geldikce cabaladim bugun resmen savastim kendimle

Kahvalti 8 de
1 yimirta, peynir, 15 zeytin ceyrekten az ekmek cay

11 de - 4 ceviz biraz cikolata cay

14:30 - bir tabak dolu olmayan makarna buyuk bardak ayran

18:45 - 4-5 tane kofte yagsiz tavada, 8-9 tane kizarmis patates, bir tabak salata, tatli niyetine bir kasik cikolata

22:00 - cay bardagi süt avuc ici leblebi (gece krize girmim diye)

Makarna olmayaydi iyiydi ama napim hazirda yemegim yoktu bebek durmadi krize girmemek icin yedim aksam patates yemim dedim bi kac tane aldim pisirirken iste.

Hayirli geceler hepinize

Bence başarılı..

Er ya da geç görüşeceğiz içim de öyle bir his var...İstanbullu çok var aramız da oraya bir gelsek toplu görüşme olur..

Bugün asu da leblebi yedi.:)

Son düzenleme:
Profilin de 2010 yazıyor asu..

Bence başarılı..

Er ya da geç görüşeceğiz içim de öyle bir his var...İstanbullu çok var aramız da oraya bir gelsek toplu görüşme olur..

Bugün asu da leblebi yedi.:)
Üyelik tarihim 2010 canım ama topikte aktif olma tarihim 2011:))
Ay biri beni mi gözetliyor yoksa :)
Epeyce yedim valla içine de kuru meyve parçaları karıştırdım bir de napıyım şimdilik tatlı çikolata vs yememden daha iyidir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…