Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese mutlu haftasonlari

ayy bi miskinlik var ki ustumde sormayin. daha yeni kahvalti yaptm cay iciyom. menu paylasmadigimdan da gordugunuz uzre malesef basaramyrm su siralar. yemim dedikce yemenin dibine vuruyorum valla.

gecen sene ne guzel bi duzen oturtmstm. kayinpedermle dukkna ortak gitmemzden kaynklaniyo butun duzenm alt ust oldu yav..

sizlerinde gozu onunde suan itibariyla start veriyrum kendime. hadi bismillah ins.

bu arada soran arkadaslar var kactan 69 a indn diye ben 75 ti sanrm ilk baslngc kilom. Bonusumla beraber basladim buraya hem ina destek olmak hemde kendimi frenlemk icin. ama ben eminim ki burdaki bicok arkadasimiz gorucek bu rakamlari

Selamün aleykümm...

herkes ne güzel başlamış güne kahvaltılar yapılmışş...ben faciayım ya iki gündür ne bulursam yiyorum hiç acıkmaya fırsatım olmadı tok uyanıyorum gene yiyorum ne olcek halim...başım ağrıyo hep yatmak istiyorum...görümcem aradı mobilya bakmaya çıkıcakmışız enişte bey geliyomuşş...az ortalık topladım bılaşıkları yıkadım kızları hazırladım bekliyoz işte gelip alıcaklar...dışarda hava süper ama çıkasım yok şaka gibi..ama evde kaldıkça daha kötü oluyorum sanırım...

Bebiki dr a goturdum geldim. Hesapta olmayan bir sey oldu şöyleki halam umreye gidicek dr dan donerken onu bi gorim dedim.
Malum evden cikmadigim icin ben sadece oturmayi belki kahve icmeyi dusundum ama onume cayla bir tabak geldi yemesem olmaz yesem olmaz yedim yine napim tam saate baktim 12 ceyrekti

Buyukce bir dilim ç.soslu tavuk gogsu ve 2 tane ufak tarcinli kurabiye yedim bir lokmada kizimin bitiremedigi boregi yedim.

Cok degil ama saglam seyler tek tesellim su an tok olmam ve bu hesapsiz öğünü ögle yemegine saymak

Bu sabahmi yurudun bir saat..

Meyra emegine saglik..

Evet canım dün yürüdüm ama bugün de yürüdüm annemlerden gelirken biraz zor yürüdüm eve zor attım kendimi ama hiç yoktan iyidir
Bir iki gün dinlenirim artık
Kahvaltılarına genelde başarılı ama öğlen azcık kaçırılmış sanırım ben de sabah biraz kaçırmış olabilirim ama eskiden olsa daha çok yerdim emin olun az da olsa frenledim kendimi

iyi olmuş yürüyüşün ablacım.
bir elbisedir gitmiş, ne elbisesi bu: )

hadi ozaman kolay gelsin canım...

Haftasonu rehaveti cokmus uzerimize bende de durumlar ayni ortanca kizimin dogum gunuydu bugun pasta yaptim yemekler falan bayagi bi kacti

kızının doğum günü kutlu olsun.

Kızına nice sağlıklı yaşlar dilerim
Tesekkur ederim
iyi olmuş yürüyüşün ablacım.
bir elbisedir gitmiş, ne elbisesi bu: )

hadi ozaman kolay gelsin canım...

kızının doğum günü kutlu olsun.
Tesekkur ederiz
MeyrAcım bir elbise resmi var herkes farklı renk görüyormuş işte öyle bir mesele İnternet'e yaz elbise ne renk diye sen de bulaş istersen
Insanları gereksiz meşgul edecek neler çıkarıyorlar işte :)
Bende gordum o elbiseyi sari beyaz olarak

kizinin adi elif mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…