- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Bu sabahmi yurudun bir saat..
Meyra emegine saglik..
Evet canım dün yürüdüm ama bugün de yürüdüm annemlerden gelirken biraz zor yürüdüm eve zor attım kendimi ama hiç yoktan iyidirDunmus o soryy
Kızına nice sağlıklı yaşlar dilerimHaftasonu rehaveti cokmus uzerimize bende de durumlar ayni ortanca kizimin dogum gunuydu bugun pasta yaptim yemekler falan bayagi bi kacti
Bonuscum Gözlerim yaşardı gerçektenCok fena aciktim bi elma 15-20 leblebi yedim dolu olmayan bi avuc iste.
Leblebi yesemmi yemesemmi diye baya dusundum sasirdim kendimedaha guclu bir ara ogun yapardimda oglen yedigim tayuk gogsu engel oldu
Günaydın güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah
Meyracım ellerine sağlık spor yapanları tebrik ederim ben dün 1 saat yürüdüm bile :)
O elbiseye biz de dünden beri bakıp dururuz :)
Büyük kızımı dersaneye gönderip annemlere gideceğiz öğleden sonra eve Dönmeyi düşünüyorum bakalım nasipse
Alarmım ya çalmadı ya ben duymadım geç kaldı kızım
herkese mutlu haftasonlari
ayy bi miskinlik var ki ustumde sormayin. daha yeni kahvalti yaptm cay iciyom. menu paylasmadigimdan da gordugunuz uzre malesef basaramyrm su siralar. yemim dedikce yemenin dibine vuruyorum valla.
gecen sene ne guzel bi duzen oturtmstm. kayinpedermle dukkna ortak gitmemzden kaynklaniyo butun duzenm alt ust oldu yav..
sizlerinde gozu onunde suan itibariyla start veriyrum kendime. hadi bismillah ins.
bu arada soran arkadaslar var kactan 69 a indn diye ben 75 ti sanrm ilk baslngc kilom. Bonusumla beraber basladim buraya hem ina destek olmak hemde kendimi frenlemk icin. ama ben eminim ki burdaki bicok arkadasimiz gorucek bu rakamlari
Haftasonu rehaveti cokmus uzerimize bende de durumlar ayni ortanca kizimin dogum gunuydu bugun pasta yaptim yemekler falan bayagi bi kacti
Tesekkur ederimKızına nice sağlıklı yaşlar dilerim
Tesekkur ederiziyi olmuş yürüyüşün ablacım.
bir elbisedir gitmiş, ne elbisesi bu: )
hadi ozaman kolay gelsin canım...
kızının doğum günü kutlu olsun.
Bende gordum o elbiseyi sari beyaz olarakMeyrAcım bir elbise resmi var herkes farklı renk görüyormuş işte öyle bir mesele İnternet'e yaz elbise ne renk diye sen de bulaş istersen
Insanları gereksiz meşgul edecek neler çıkarıyorlar işte :)
Ben de sarı beyaz gördüm kızım mavi siyah :)Tesekkur ederim
Tesekkur ederiz
Bende gordum o elbiseyi sari beyaz olarak
kizinin adi elif mi?Gunaydin sabahiniz gununuz haftasonunuz hayirli huzurlu olsun ins. En son 6 da 7 biciga kadar yatim didim hala ayaktaym elif hanimda kucagmda. Tam yaticam gece su mavi elbiseye takildim tekrar bakim dedim hala mavimi diye hem beyaz hem mavi gordum yine
Simdi az yatm desem uyuyamam he bebiki erkenden dr kontrolune goturcem ins
7 sene degilmi o ben 7 senedir varim ben geldikten sonra sende geldin.
Siz oynarken ben napardim acaba nasil beni yok sayiyo ya
Evet yeni dogan elif digeri duygukizinin adi elif mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?