Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AAA hadi gösteriniz güzel geçer inşallah insan heycanlanmaz mı yaa :) bende bizimkilerin maçlarında çok heycanlanıyorum kızımın okulu kendi yaş gurubunda ilçe birincisi oldular :)

yenamm nasılsınn...

İyiyim canım sen nasılsın..

aa erken değilmi...bizimkilerde hazırlanıyolar hergün provadalar hatta etek gömlek aldırdılar bize ama daha gün belli değil..bende sabırsızlıkla bekliyorum...

Oğlum da sunucu ve nasreddin hoca olacak..İki arkadaş nasreddin hoca kostümünü sakalını hazırlamışlar çalışıyorum diye sağolsunlar..

kızın kına için romandan deri elbiseyi aldık ama düğün için diktirdik atayım mı resim :)
At,at,at :))

AAA hadi gösteriniz güzel geçer inşallah insan heycanlanmaz mı yaa :) bende bizimkilerin maçlarında çok heycanlanıyorum kızımın okulu kendi yaş gurubunda ilçe birincisi oldular :)

Tebrik ederim sporcu güzelleri..

oyy yerim ben o nasreddin hocayı..çok tatlı oluyolar yaww...resim atarsın artık bize...

bende iyiyim işte nolsun...

Ahahaha bende ilkokul 5teyken nasreddin hocanın hanımı olmuştum tiyatroda: D
Hala fotolar duruyo, sarı parlak bir şalvar falan giymiştim.
Bayramınız güzel geçer inş.
Bu arada hep sunucu olurdum: D
Barışa kolaylıklar olsun inş.

canım buraya atmaya çalıştım ama beceremedim bende watsaptan atım

merhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.

Hoşgeldin...

Canım senin de erkek kardeşin evleniyor değilmi?

Bonuuusss,
Elma dersem çık..devamsızlık yapmak yok her gün uğrayacaksın özellikle sen..

Kaçan kovalanırmış: DDD

Sağol canım.
Demek hocanın eşi oldun..Güzel hatıralar bunlar..

merhaba konunun başlığı dikkatimi çekti 90 kilo üstü olması benim için maalesef ki ideal ben de 99 kiloyum aranıza katılmak isterim yarın alışveriş yapıp ( light peynir yoğurt süt müsli vs ) pazartesi sıkı bir rejime başlıycam desteksiz başarılı olamıyorum daha öncede denedim birlikte diyet yaptığım birileri olunca kilo vermekde çok zorlanmıyorum. Zaten kilomun büyük bir kısmı son zamanda hızlı alınmış kilolar verirkende hızlı verilir diye tahmin ediyorum. Ne dersiniz hoşgeldimmi :))

Hoşgeldin sende aramıza..

Hoşgeldin..
bizımlasın :))

Hoşgeldin...

Canım senin de erkek kardeşin evleniyor değilmi?

Kaçan kovalanırmış: DDD

evet meyroş erkek kardeşim :)

hoşgeldiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…