aminnnn canım saol demek mankenlerin arasına düştük neyse görmüyorlar bizi en azından beni 1.60 boy 99 kilo sen 100 de onu :) tostoparlak yus yuvarlakım amaaaaa şimdilik dimi :)Yaşasın boyuma uygun birini buldum :)) Topiğimiz de ki hanımlar benim dışım da hepsi manken gibi maşallah upuzunlar..
doğru söylüyorsun yerleşik olmayan kilolar çabuk gider..ben de 107 kiloyum kocamanım
Dilerim 2.bebişiniz sizi çok fazla bekletmez sağlıkla kavuşursunuz...
canım bişeyler yapmam lazım ev gerçekten bayağı kirli yatılı misafirim olucak rahat edemem yarın mesela dağlar kadar ütü yapmayı planlıyorum :)
tabi 33 yaşındayım ev hanımıyım boyum 1.60 cm-) bunları yazıyorum çünkü kiloyla alakalı bi grubuz :) 1 kızım var 11 yaşında 2 çocuğu yapmaya çalışıyorum zaten kiloların bi kısmını son zamandaki tedavi dönemindeki ilaçlardan stresden vs aldım yani 15 kilosu yerleşik değil diye tahmin ediyorum :) çok hareketli bi yaşantım yok bu da bi dezavantaj maalesef böyle yani sormak istediğiniz bişeyler varsa cevaplarım sizi bulmak bana şimdiden iyi geldi
resimlerin üzerine tıklayın lütfen.
Çok mutlu olurum ablacım, koyunca haber edersen sevinirim: **
teşekkürler canım
ARKADAŞLAR TTTİİKKKATİİNNİZİ ÇEKERİM ELBİSEM ÇOK YAKINDAN ÇEKİLMİŞ
bu senmisin bu nasıl 107 kilo daha zayıf görünüyorsunBuyrunn resimlerin üzerine tıklayın lütfen.
hemde ne nazlanmak 3 senedir uğraşıyoruz yumurta takibimi dersin aşılama mı dersin çok uğraştık olmuyor ilk kızım hiç plansız hatta istemeden oldu evlendim 3. ayımıza girdik bi baktım hamileyim o zaman daha bilinçli olsam önlem alırdım olmasın diye şimdi o zamanki cahilliğime şükrediyorum :) iyiki olmuşümit edelim burda bizimle birlikte incelerek sağlıklı bir şekilde yeni bebeğinize kavuşursunuz :) anlaşılan 2. bayağı nazlanıyor gelmek için kıymetli olmak istiyor herhalde :) ilki nasıl oldu ?
hoş buldum amin canım teşekkür ederim iyi gecelerberrak hoşgeldinn....inş tez zamanda bebişine kavuşursun...
bana müsade uyuyayımda güzelleşeyim...
hayırlı geceler...
aminnnn canım saol demek mankenlerin arasına düştük neyse görmüyorlar bizi en azından beni 1.60 boy 99 kilo sen 100 de onu :) tostoparlak yus yuvarlakım amaaaaa şimdilik dimi :)
hoş buldum amin canım teşekkür ederim iyi geceler
güzel olmuşlarr...güle güle giyinin bakalım analı kızlı....
ay ben kaçıyodum resimleri görünce kaçamadım...
sen de göbek falan yok..ayrıca bel oyuntun var gibi...ben dümdüzüm resmen..
bu senmisin bu nasıl 107 kilo daha zayıf görünüyorsun
hemde ne nazlanmak 3 senedir uğraşıyoruz yumurta takibimi dersin aşılama mı dersin çok uğraştık olmuyor ilk kızım hiç plansız hatta istemeden oldu evlendim 3. ayımıza girdik bi baktım hamileyim o zaman daha bilinçli olsam önlem alırdım olmasın diye şimdi o zamanki cahilliğime şükrediyorum :) iyiki olmuş
Teşekkürler...
FRİDACIM çok guzel her ikiside, güle güle giyin inş.
bu senmisin bu nasıl 107 kilo daha zayıf görünüyorsun
hemde ne nazlanmak 3 senedir uğraşıyoruz yumurta takibimi dersin aşılama mı dersin çok uğraştık olmuyor ilk kızım hiç plansız hatta istemeden oldu evlendim 3. ayımıza girdik bi baktım hamileyim o zaman daha bilinçli olsam önlem alırdım olmasın diye şimdi o zamanki cahilliğime şükrediyorum :) iyiki olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?