Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aminnnn canım saol demek mankenlerin arasına düştük neyse görmüyorlar bizi en azından beni 1.60 boy 99 kilo sen 100 de onu :) tostoparlak yus yuvarlakım amaaaaa şimdilik dimi :)

ümit edelim burda bizimle birlikte incelerek sağlıklı bir şekilde yeni bebeğinize kavuşursunuz :) anlaşılan 2. bayağı nazlanıyor gelmek için kıymetli olmak istiyor herhalde :) ilki nasıl oldu ?

Buyrunn resimlerin üzerine tıklayın lütfen.
bu senmisin bu nasıl 107 kilo daha zayıf görünüyorsun

ümit edelim burda bizimle birlikte incelerek sağlıklı bir şekilde yeni bebeğinize kavuşursunuz :) anlaşılan 2. bayağı nazlanıyor gelmek için kıymetli olmak istiyor herhalde :) ilki nasıl oldu ?
hemde ne nazlanmak 3 senedir uğraşıyoruz yumurta takibimi dersin aşılama mı dersin çok uğraştık olmuyor ilk kızım hiç plansız hatta istemeden oldu evlendim 3. ayımıza girdik bi baktım hamileyim o zaman daha bilinçli olsam önlem alırdım olmasın diye şimdi o zamanki cahilliğime şükrediyorum :) iyiki olmuş

aminnnn canım saol demek mankenlerin arasına düştük neyse görmüyorlar bizi en azından beni 1.60 boy 99 kilo sen 100 de onu :) tostoparlak yus yuvarlakım amaaaaa şimdilik dimi :)

Nasıl bir diyet programı uygulayacaksın...Önerim lıght ürünler kullanmaman..
Bebek hazırlığıda yapıyorsunuz madem.. üzerin de çok fazla oynanmış ürünler kullanmamalıyız..Zayıflarken dahi olsa...

sen de göbek falan yok..ayrıca bel oyuntun var gibi...ben dümdüzüm resmen..

BENDE GÖBEK YOKMUUUU Ağzından bal damlıyor valaha bel oyuntum spordan sonra oldu birazda tartıda eksi görsem ne iyi olucak :)

canım resimdeki benim 110 kiloyum memnun oldum :)))

resmi ben ekliyemedimde YENA ekledi

Teşekkürler...
FRİDACIM çok guzel her ikiside, güle güle giyin inş.

bu benim kına elbisem ve henüz son provası daha tam bitmiş hali değil
sağol tatlım

ilk çocuğunuza Allah sağlıklı uzun ömürler versin annesi 2. de kısa zamanda olur inş. burda bir arkadaşımız da bebek tedavisi görüyor kalıcı olursan tanışırsınız zamanla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…