Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Önümüzde ki hafta bahar temizliği,yazlık kışlık adı altın da arınma programımı devreye sokacağım..:)
Sonrasın da fırsat yaratıp akşamları haftada 3-4 gün 30 dk. bari yürümek planım..umarım gerçekleştirebilirim..

geçmişi çok fazla okuyamadım 5- 6 sayfa kadar okudum ama liste yapılıyormu göremedim ne kadar kilo verdik vs filan

cuma günleri yapılan spor dk. olarak ve verilen kilo listesi yapılıyor ayrı ayrı...
Gün için de yediklerini paylaşıyorsun,içtiklerini paylaşıyorsun..

biraz kendinden bahsedermisin tanışalım..

evet bayağı zorlanıcaz gebzeden avcılara düğün için otobüs istemişler ( kız tarafı) benimde annem bursadaydı damat desen mardinde görevli bugün 10 günlüğüne izne geldii :) ben tek başıma bayağı koşuşturdum şimdi annem geldi artık yük omuzlarımdan biraz hafifledi :)

kardeşinin düğünü alsaydın yeni bişeyler ben zaten düğünlerde abiye giymem genelde bir bantulon bir süslü gömlek giyer giderimde bu sefer farklı :) sizin kınayla bizim düğün çakışıyor :)

canım buraya atmaya çalıştım ama beceremedim bende watsaptan atım

ama ama ben göremicem şimdii..

Allah niyeti kabul etsin..bende düğünden sonra girişim inş...

Nurr yerlitaşşta öyle diyor ya evet diyeceği zaman kuş uçtu beybi diyo: )
Hayır diyeceği zamanda kuş öldü beybi diyo...
Aa tabiki beybisin: ) :**

haa o mesele...cahilliğimi mazur gör beybi..izlemediğim için bilmiyorum..
Bir ara epey dalga geçiliyordu kendisiyle sosyal medyada...Herşey de nurellanın fotosu vardı :)

ne güzel planlar bende alıyım bi dal

cuma günleri yapılan spor dk. olarak ve verilen kilo listesi yapılıyor ayrı ayrı...
Gün için de yediklerini paylaşıyorsun,içtiklerini paylaşıyorsun..

biraz kendinden bahsedermisin tanışalım..
tabi 33 yaşındayım ev hanımıyım boyum 1.60 cm ( bunları yazıyorum çünkü kiloyla alakalı bi grubuz :) 1 kızım var 11 yaşında 2 çocuğu yapmaya çalışıyorum zaten kiloların bi kısmını son zamandaki tedavi dönemindeki ilaçlardan stresden vs aldım yani 15 kilosu yerleşik değil diye tahmin ediyorum :) çok hareketli bi yaşantım yok bu da bi dezavantaj maalesef böyle yani sormak istediğiniz bişeyler varsa cevaplarım sizi bulmak bana şimdiden iyi geldi

gelin ve damat düğüne davetli gibi gelcek desene...
bizde aynı hem kız evinden hem oğlan evinden otobus kalkıcak...Allahtan mesafeler çok uzak değil bizde...

ben de almayı düşünüyodum ama nişanda aldım annemin ısrarıyla şimdi alamıcam annem ben alayım diyo onlarda bu ara çok borca falan girdiler kıyamıyorum onada aldırmıyorum bilmiyom artık uygun bişeyler bulursam alırım belki bulamassam feracemle takılırım artık...

Yaşasın boyuma uygun birini buldum :)) Topiğimiz de ki hanımlar benim dışım da hepsi manken gibi maşallah upuzunlar..
doğru söylüyorsun yerleşik olmayan kilolar çabuk gider..ben de 107 kiloyum kocamanım ve kilom epey yerleşik..

Dilerim 2.bebişiniz sizi çok fazla bekletmez sağlıkla kavuşursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…