Hoşgeldin sende aramıza..
Hoşgeldin..
bizımlasın :))
hoşşşş buldumevet meyroş erkek kardeşim :)
hoşgeldiniz :)
Önümüzde ki hafta bahar temizliği,yazlık kışlık adı altın da arınma programımı devreye sokacağım..:)
Sonrasın da fırsat yaratıp akşamları haftada 3-4 gün 30 dk. bari yürümek planım..umarım gerçekleştirebilirim..
Kuş uçtu beybi: )
geçmişi çok fazla okuyamadım 5- 6 sayfa kadar okudum ama liste yapılıyormu göremedim ne kadar kilo verdik vs filan
bizim gelinlik kına kıyafeti kuafor falan hazır..ben kıyafet almıcam bu sefer günahlarım koyvermiyo...
oo sergiyede çıktığına göre baya güzel oldu cicileriniz hee...
gebze avcılarmı abboo çok uzak mesafeler...seninde erkek kardeş sanırsam bu durumda kız tarafı tabikide bolca tabak çanak getircektir...
bizimde 16 mayıs kına kurtköyde 17 mayıs düğün sultanbeylinde....
aynen bana da öyle oluyo heh tam bitti artık diyom bi iş çıkıyo valla onlardan çok ben yoruldum he...gelin kursta bizim hocalık yapıyo kardeşim işte bi boş ben koşturuyom herşeye...
Hangi kuş.?
beybi diye banamı söyledin :) hee beybiyim dimi ben..
canım buraya atmaya çalıştım ama beceremedim bende watsaptan atım
Önümüzde ki hafta bahar temizliği,yazlık kışlık adı altın da arınma programımı devreye sokacağım..:)
Sonrasın da fırsat yaratıp akşamları haftada 3-4 gün 30 dk. bari yürümek planım..umarım gerçekleştirebilirim..
Nurr yerlitaşşta öyle diyor ya evet diyeceği zaman kuş uçtu beybi diyo: )
Hayır diyeceği zamanda kuş öldü beybi diyo...
Aa tabiki beybisin: ) :**
ne güzel planlar bende alıyım bi dalÖnümüzde ki hafta bahar temizliği,yazlık kışlık adı altın da arınma programımı devreye sokacağım..:)
ne güzel planlar bende alıyım bi dal
tabi 33 yaşındayım ev hanımıyım boyum 1.60 cm (cuma günleri yapılan spor dk. olarak ve verilen kilo listesi yapılıyor ayrı ayrı...
Gün için de yediklerini paylaşıyorsun,içtiklerini paylaşıyorsun..
biraz kendinden bahsedermisin tanışalım..
ama ama ben göremicem şimdii..
Allah niyeti kabul etsin..bende düğünden sonra girişim inş...
evet bayağı zorlanıcaz gebzeden avcılara düğün için otobüs istemişler ( kız tarafı) benimde annem bursadaydı damat desen mardinde görevli bugün 10 günlüğüne izne geldii :) ben tek başıma bayağı koşuşturdum şimdi annem geldi artık yük omuzlarımdan biraz hafifledi :)
kardeşinin düğünü alsaydın yeni bişeyler ben zaten düğünlerde abiye giymem genelde bir bantulon bir süslü gömlek giyer giderimde bu sefer farklı :) sizin kınayla bizim düğün çakışıyor :)
ama ama ben göremicem şimdii.....
canım bişeyler yapmam lazım ev gerçekten bayağı kirli yatılı misafirim olucak rahat edemem yarın mesela dağlar kadar ütü yapmayı planlıyorum :)Sen de zeynep gibi düğünden sonra artık başlarsın...
tabi 33 yaşındayım ev hanımıyım boyum 1.60 cm-) bunları yazıyorum çünkü kiloyla alakalı bi grubuz :) 1 kızım var 11 yaşında 2 çocuğu yapmaya çalışıyorum zaten kiloların bi kısmını son zamandaki tedavi dönemindeki ilaçlardan stresden vs aldım yani 15 kilosu yerleşik değil diye tahmin ediyorum :) çok hareketli bi yaşantım yok bu da bi dezavantaj maalesef böyle yani sormak istediğiniz bişeyler varsa cevaplarım sizi bulmak bana şimdiden iyi geldi
Bende goremicem..
Bende diyorum ama dduyan yok hiç: (
Ne barışı ne elbiseyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?