Canım ısır onun yazı yazan ellerini, ben anladım ne demek istediğini, sizi seviyorum teyzeciklerim diyoropuyorumnanaktanherkese merhaba
minnacık name ve ben ancak oturabildik ekran başına. ben size yazmaya çalışıyorum name hanımsa kucağımdankurtulabilirse klavyeyi yemeye kaydirigubbakcemile3
nasılsınız hanımlar??
@Dream : doğum günün kutlu olsun zayıflamış olarak nice yıllar yaşa umarım...
durun kızım da size yazmak istedi. ben sustum klavye onda artık opuyorumnanaktan
şl k ölşşkko818780888 8 b köç
ne dedi siz anlayın artık :roflol:
Canım sen callanitics'in linkini mi soruyorsun?opuyorumnanaktanYURDUSUM ben baktım google amcaya ama üyelik istiyor..
Sen girdiğin linki buraya ekleyebilirmisin..Öyle bakayım..
Evet YURDUSUM..Link lütfen..
@YENA ve YURDUSUM ısırmadım ellerini ama söyledim seni ısırmak istiyor teyzecikler dedim. gülüyordu dinlerken. ama şimdi uyudu bakalım ne kadar uyur... kaydirigubbakcemile3
bu arada callanectise ben de bugün başlamayı umuyorum. hem yürüyüş sporu leslie ablayla hem callanectis.. belki benim için de bir umut yaratır :sinifsinif:
herkese merhaba
minnacık name ve ben ancak oturabildik ekran başına. ben size yazmaya çalışıyorum name hanımsa kucağımdankurtulabilirse klavyeyi yemeye kaydirigubbakcemile3
nasılsınız hanımlar??
durun kızım da size yazmak istedi. ben sustum klavye onda artık opuyorumnanaktan
@YENA ve YURDUSUM ısırmadım ellerini ama söyledim seni ısırmak istiyor teyzecikler dedim. gülüyordu dinlerken. ama şimdi uyudu bakalım ne kadar uyur... kaydirigubbakcemile3
bu arada callanectise ben de bugün başlamayı umuyorum. hem yürüyüş sporu leslie ablayla hem callanectis.. belki benim için de bir umut yaratır :sinifsinif:
canım ablamm çok tşkr ederim iyi dileklerin için.opuyorumnanaktann Şenizdream canım kardeşim..Nice mutlu yıllara..
Ailenle,sevdiklerinle tabiiki bizle bir ömür boyu mutlu yaşa..
Dilerim en kısa zamanda,sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya inersin..:1hug:
herkese merhaba
nasılsınız hanımlar??
canım benim çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanYaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KIZLAR akşam saat 18.30 gibi mikrodalgada yapılmış somon balığı ve bol salata yedim.
saat 20.00 itibari ile egzersizlerini yaptım.
Aman tanrım böyle bir şey olamaz.
Düzenli yapıldığı takdirde gerçekten faydasının olacağına inanıyorum.
sabah kahvaltıyı parkta oğullarım kayarken bir simit ve bi bardak ayranla yaptım saat 9 du
öğlen 2 gibi bi tabak makarna yedim mafoldumben salçalı dayanamadımm
akşam 6 annem mantı yapmıştı Allahtan pek hoşlaşmam küçük bi kepçede ondan yedimm
dün sabah yapabildim bu günse ancak şimdi fırsat buluyorumm callanitics eğzersizleri içinn off allahım yaa bii düzene oturtamadımm neyse hiç yapamamaktan iyiidr
Glikozum öncelikle günaydın canım.
Ben bu sabah; 2 adet elma yedim ve bir bardak sıcak su içtim.
Öğlen amirimizin doğum günü pasta siparişi verdik, kutlama yapacağız
(1 dilim kek payıma düşer herhalde)
Akşam da; Allah izin verirse 5 adet cızbız köfte ve bol salata yemeyi düşünüyorum.
opuyorumnanaktan
Akşam saat 20.00 gibi egzersizlerimi yaparım inşallah
Bugünlük benden bu kadar.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGünaydın şekerlerrrrrr nasılsınız klasik kahvaltımı yaptım
1 dilim beyaz peynir
1 domates
5,6 yeşil zeytin
2 dilim beyaz ekmek
şekersiz bir kupa çay
Canım günaydın, yinede büyük başarı sayılır name ile birlikte, hayırlısı olsun.opuyorumnanaktanherkese günaydınnn;
nasılsınız bakalım çıtır hatunlar kaydirigubbakcemile3
ben geldim tükkana masamın başına geçtim ama totom anca yer yüzü gördü kaydirigubbakcemile3
şimdide hanımefendinin mama saati acıkıştır beni bekliyordur. koşarak onun yanıan gidiyorum.
yediklerimi yazayım size
5-6 tane fındık
bir tutam dereotu
yaklaşık bir bardak süt
kepek ekmekli kaşarlı domatesli sandöviç
ama hala su içmeye fırsat bulamadım. :bbo: birazdan onu da içerim.
bu arada dün sadece 30 dakika spor yapmama müsade etti name hanım. ama olsun en azından başlamış oldum.
Herkese günaydın kaydirigubbakcemile3
Yediklerimi yazayım önce:
Dün Öğle:Izgara köfte,bol dereotlu salata,1 dilim ekmek
Dün Akşam :Ixsir , K.fasulye,az bulgur,salata ,yoğurt
Bu Sabah: Ixsir ,1 yumurta,2 dilim k. ekmeği,domates,b.peynir
Maalesef ara öğünler hep kaynıyor.
Bu akşam bende callanectise başlıyorum.Hadi hayırlısı umarım işe yarar.
Bu arada ramazan sonrası kilom 96.5 a çıktı. Elma sirkesi bala başladım ,ekmeği azalttım ,bakalım cuma nolucak fisfisfis
Hepinizi kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN YAGMURGOZLUM, afiyet olsun canım, inşllah topak topak et olmaz,
sağlıkı kilo vermeler canım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?