Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu pc'nin başında kocalar yakında bize düşman olacaklar.Onları ihmal ediyoruz gibi geliyor onlara.opuyorumnanaktan

a.sa.sa.s

CANLAR HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR.
BEN CALLANİTİCS DENİLEN EGZERSİZLER VAR YA ONLARDAN YAPMAYA ÇALIŞIYORUM
BAYAĞI ZORLAYICI HAREKETLER VALLA.opuyorumnanaktan

Bende yarın bir şekilde yürüyüşe başlamalıyım..

Bu pc'nin başında kocalar yakında bize düşman olacaklar.Onları ihmal ediyoruz gibi geliyor onlara.opuyorumnanaktan

valla öle napayım yaa sevmiyom tw izlemeyi kızınca diyom ki hiç olmazsa kk beni dinliyo
sen cevap bile vermiyon tw izlemekten aman hepiciği aynı peeehhhhhklava:

Oğluna hayırlı yolculuklrar canım...

Kızın nasıl,iyidir inşallah..

valla öle napayım yaa sevmiyom tw izlemeyi kızınca diyom ki hiç olmazsa kk beni dinliyo
Kim takar yalova kaymakamını derler ya peeeeehhhhhh......
Oğluna hayırlı yolculuklrar canım...
Kızın nasıl,iyidir inşallah..
Sağol canım şimdi inmiş uçaktan tlf açtı.
Kızımda bu aralar ev arama telaşında, bir yandan çalışıyor ne yapsın zavallım.
Geçim üzerine bindi.

Kızlar iyi geceler size..

Bol sohbetler..:))

delikafadulden kıskanıyo bizi senden :roflol::roflol::roflol:

yenacıgım senın su kıtap okumalarına hayranım ve tebrık ederım bravo valla ben isterım kıtap okumayı ama bir türlü nasip olmuyo:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

hehe ben adam yokken gırıyomm sorun yokkkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

haklısın valla arkadasım hıc olmazsa söyledıklerımıze cevap var buradaa sızı sevıyorumm canlarımm:asigim::asigim::asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evett geleleım fasulyenın faydalarınaa
canlarım Allah ın izni ile bu gun kendımı toplamaya karar verdım verdım kı sabah kalkınca hemen bişy yemedim bu ii bir baslangıç benım için bakıyorum sız can dostlarımda yavas yavas harekete geciyorsunuzz tebriklerrr

artık bi uçtan başlamak lazımm güzel bir kahvaltı yapacam işn.. gun boyunca yedıklerımı ıletırım
öpüyorum hepinizi nanaktann
şu dıyet basarı oykulerıne
efendıme söyliyim dıyet lıstelerıne falan bir göz atacam bugunn evett başlıyorummm
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz

bonus nursena hediyelerinizi begendinizmi nan

Bu ne kibarlık nan :roflol: Şimdi beğenmedim desep ayıp olur çünküm çok beğendimm Şeniz

Çok teşekkür ederim datlumm seviyom seni opuyorumnanaktan

nursena selam..

Bu arada yazarın adını söyleyeyim..Jean christophe Grange..Bonus, şiddetle tavsiye ediyorum..Önce kurtlar imparatorluğunu oku ama..:)

:)) Çoğu kadın incik boncukla kendini kaybeder bende kitapçıda kendimi kaybediyorum..okumasam bile kitaplara bakmak iyi geliyo.

Elif Şafak serisini bitirince okuycam inşallah kadının anlatımı çok etkiliyo beni Aşk kitabından zaten çok etkilenipte merak sardım.
Tavsiye ettiklerini yazıyorum şimdi bi yere...

Oğlumunda ilk günü iyi geçti şükür evde zeytin yemeyen çocuk orda zeytin yedi gamyoncuiremsu

Son düzenleme:

nasılsın bonus gitti mi bebe okulaa senı görüyorum sadece

Sağol güzelim gittik beraber bende bütün gün ordaydım vakit geçmek bilmedi yahuu -tatlicadiarzu-
Eltimle habire mağazalara baktık okul çevresindeki kaydirigubbakcemile3 ferhundenin hırkasından gördüm bi yerde bugün gidip almayı düşünüyorum güzel büyükçene bişeydi bi tafartanda diyorumki kilo vermeden bişey alma kendine :mymeka:

Evett yediklerime gelincede pek düzgün bişeyler olmadı okulun karşısında pastane gibi bi yer vardı orda bişeyler yedik öğlen akşamda eve 6 da geldim makarna vardı onu fırına koydum acele sonrada yedim yani hep ekmek yemiş oldum :sinifsinif:

Bugün okulda durmiycam o kadar evde salata falan yapmayı düşünüyorum az öncede 2 bardak çay içtim

GÜNAYDINcanlarım.
Bugün sabah menüm: 4 adet kayısı, bir büyük kupa sıcak su,
1/2 lt.su, 5 adet light bisküvi yedim.opuyorumnanaktan
Gün boyunca yiyeceklerimide yazarım inşallah.
Akşam şu callanitics denilen egzersiz hareketlerini yaptım, yerde ki bacak hareketlerini yapamadım, malum dizim ameliyatlı olunca dizlerimi bükemiyorum.
Ama diğer hareketler bayağı hoş yani,

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınlarrrrrrrr rrrrr güzellerrrrrr nasılsınız bugün benim pek keyfim yok karnım belim ağrıyor regl olmuşum hemde 10 gün erken oldu neden oldu anlamadım CADIARZU

Günaydın herkese kaydirigubbakcemile3

Yediklerim :
Dünkülerden başlayım :
Akşam : 4 yemek kaşığı kuru fasulye, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı,salata ,yoğurt
Gece dayanamadım 1 adet E. puf yedim klava:
Sabah : Aç karnına ixsir ,b.peynir,k.peynir ,2 ince dilim b.ekmek ,2 şekerli çay

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınlarrrrrrrr rrrrr güzellerrrrrr nasılsınız bugün benim pek keyfim yok karnım belim ağrıyor regl olmuşum hemde 10 gün erken oldu neden oldu anlamadım CADIARZU
günaydın yagmurgozlum, geçmiş olsun canım,
Günaydın kittiara, ixir midene zarar vermiyor mu?opuyorumnanaktan

gunaydın yurduş balım neymiş kız callanitics bende yapaymm barıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…