afiyet olsun yagmurgozlum.
Boşver arada kaçamak olacak (ekmek gibi) olmasa iyi de ne yapalım.opuyorumnanaktan
merhabalarr anca gelebildim. nasılsınız hanımlar?? bakıyorum diyetler tam gaz devam alkisalkisalkis
ben dün spor yapamadım. bugünde bademciklerim şişmeye yüz tutmuş nasıl yorgunum anlatamam. bir işe geldim sabah delilerle uğraşmayaklava: iki bayan patronla çaılışıyorum da. bunlarla uğraşa uğraşa erkeklere hak vermeye başladım kafamçokkarıştı aman kızmayın hanımlar ama "bayan milleti mi, aman uzak olsun" kafamçokkarıştı
bunda da haklısın ama bayan patronla çalışmak daha da zor. çünkü aybaşısı gelir sıkıntı, kaprislidir sıkıntı, evlidir kocasıyla kavgalı sıkıntı, bekardır evde kalmışlığı sıkıntı yani sıkıntı sıkıntı sıkıntı başka bi şi yok. erkek patron idare ediliyor da bayan patron seni her anlamda rakip olarak görüyor. vardır aranızda da bayan yetkili ile çalışan anlar ne demek istediğimiGeçmiş olsun canım amannn hepsi patron işte bayanı erkeği farketmez bence
bunda da haklısın ama bayan patronla çalışmak daha da zor. çünkü aybaşısı gelir sıkıntı, kaprislidir sıkıntı, evlidir kocasıyla kavgalı sıkıntı, bekardır evde kalmışlığı sıkıntı yani sıkıntı sıkıntı sıkıntı başka bi şi yok. erkek patron idare ediliyor da bayan patron seni her anlamda rakip olarak görüyor. vardır aranızda da bayan yetkili ile çalışan anlar ne demek istediğimi
heee bu arada söylemeyi unuttum bend pazartesiden beri dikkat ediyorummmmm:lepi::lepi::lepi: bu arada geçen hafta kilomu bildirdimeme rağmen bu haftaki yeni listede yoktumm gözümden kaçmadı yanii bonusummmm:sinifsinif: işin gırgır yani ya bu ben ne zmandır listede yokum haklı olarak yazmamışsınız ama beni. siz beni gönül listenizden çıkarmayında forum listesinde olmasamda oolur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1shok: :1shok: akannehir akannehirArkadaşlar,ben bir haftada 5 kilo verdim bunların hepsi su mu sizce?
Dün eşimin doğum günüydü güzel bişeyler hazırliyim dedim hazırlayıncada doğal olarak accuk yidim :kedi: sanırım bu hafta kilo veremiycerm :delphin:
11 erkek var çalıştığım yerde bekarıda var evliside hepsi ayrı tripli 2 i patron 1i müdür ben erkeklerinde bizim gibi muayyen günleri olduğunu düşünüyorum:roflol::roflol:bekarı gelmiştir 40 yaşına evde kalmıştır arkadaşları gelir ofise afedersiniz kaba tabirle bütün gün karı kız muhabbeti:jeyyar:evlisi eşiyle sorun yaşar sabah suratından bellidir o ayrı trip:jeyyar:kiminin çocuğu vardır kaynana bakıyordur yinede yaranamaz telefon trafiği hiç bitmez o ayrı trip:jeyyar:bu böyle uzarrrrrr giderrrrrrr offffff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
YENA,
tursari,
Dream,
BEYZUS
İXİR,
SECİL00 NERDESİNİZ YAHU MOTİVASYON BİTTİ, HER ŞEY GİTTİ
KK elden gidiyor bu şişkolar yüzünden hhhhhhuuuuuuuuuuu
tek bayan olduğum yerde de çalışmışlığım var orada daha rahattım. müdür her toplantıda beylerin kulağını çekerdi. hayatta ise kulağı çınlasın öldü ise allah rahmet eylesin şeker adamdı. derdi ki "15böceğin arasında bir çiçeğimiz var. aman ona gözümüz gibi bakalım"Allah iyiliğini versin emi öldürdün beni gülmekten:roflol::roflol::roflol: bende çalıştığım yerde tek bayanım diye üzülürken bunu hiç düşünmemiştim tek bayan olmakta zor ben yaşıyorum bunun zorluğunu ama yazdıklarını okuyunca bunu dert etmemeye kadar verdim:roflol::roflol::roflol:
iyi etmişin Bonusum.
>Eşinin de doğumgünü kutlu olsun, nice sağlıklı günlere inşallah.
Ah Bonusum ah bir senmisin şikayetçi olan, ben öğlen tartıldım,gözü kör olsun o tartının, beni yanlış gösterdi, 85.700 ah ah olabilir mi bu ya anlamadım?
Ben ki o kadar dikkat edeyim, birde üstüne böyle bir şey olamaz
Bak strese girdimlmaz: lmaz: Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
eşinin doğum günü kutlu olsun. birlikte nice mutlu yıllar yaşayın.Dün eşimin doğum günüydü güzel bişeyler hazırliyim dedim hazırlayıncada doğal olarak accuk yidim :kedi: sanırım bu hafta kilo veremiycerm :delphin:
evet evet nerdesiniz?? özellikle ben KK'yı geriye çekiyorum. elden gitme sebebi benim kilolarrrrYENA,
tursari,
Dream,
BEYZUS
İXİR,
SECİL00 NERDESİNİZ YAHU MOTİVASYON BİTTİ, HER ŞEY GİTTİ
KK elden gidiyor bu şişkolar yüzünden hhhhhhuuuuuuuuuuu
senin durumun iyi ablası ya benim daha üüüffff yıl var emekliliğe. para daçıkmaz ki lotodan totodan kendi işimizi yapsak ya da evde kalsak kaydirigubbakcemile3Ah yagmurgozlum ah herkes bir trip bir trip gidiyor canlar ya
Herkesin ayrı ayrı sorunları var, inan hayat çok zor, bu böyle gider ne yapalım
3 yılım var emekli olmama, hayırlısı bakalım, :lepi:
yagmurgozlum bu arada yazmış oldğun şu,
Başarı, zenginlik,sevgi konulu
ve Altın renkli boş kutu ile ilgili konuları içeren yazılar süper canım ya.
Ah ah herkes farkın bir varabilse, neler olur neler.
vücudun %60 sudur ama bu kadar kilo suda tutmaz herhalde su anacım yahuu en fazla 3 kilosu sudur gerisi bence yağdandıryerimseniben tepriklerrrr:lepi:Arkadaşlar,ben bir haftada 5 kilo verdim bunların hepsi su mu sizce?
bence hepsi su değildir aplam yaww o kadar su tutsa vücut hastanelik olurdu şişlikten bence akannehir ama bilemiyorum tabii o kadar suyu şimdiye kadar vücudumda hiç barındırmadımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Canım allah kolaylık versin sana, gerçekten zor işler, biz motive olmaya çalışıyoruz ama kilolarda oynama yok bu nasıl iştir anlamıyorum.
Ben yediklerime dikkat ettiğim gibi birde şu callanitics egzersizlerini yapıyorum ,
şimdi birde leslie talk show diye bir şey var oda hoşuma gitmedi değil hani,
45 dk.sürüyor.
Dün arkadaşım evdeki bilgisayarından indirmiş, iş yerinde sabah bilgisayara yükledik denemenizi tavsiye ederim,
Ben öğlen saatinde bunu yapmayı düşünüyorum.
Akşam da evde callanitics egzersizlerini yapıyorum.
Yalnız yerde diz hareketleri ile ilgili egzersizlerini yapamıyorum.
Kardeşlerine ve tüm çocuklarımıza allahım hayırlı zihin açıklığı versin, ailemize, milşletimize, devletimize hayırlı evlatlar olmalarını nasip eylesin inşallah....opuyorumnanaktan
teşekkür ederim aplammm yaa ben bayadır bakmıyormuşum demekki şu egzersiz videolarına falan demek bunlarda çıktı hee ilk defa burda duydum şaşırdımmmakannehirkaydirigubbakcemile3evime gideyim bi en kısa zamanda bende başlıcam bu egzersizlere şimdi yeterince yoruluyorumda belim şu an kopuyor ağrıdan anacım yahhuukafamçokkarıştı
Hürmüz1 haftada nasıl 5 kg verdin ve nasıl verdin bizide biligilendirirsen seviniriz.
Tabii ki ilk başta verilen kilo su kaybı oluyor canım.
Bak bizler yağ eritmek için neler yapıyoruz zar zor bir zahmet vermeye çalışıyoruz opuyorumnanaktan
kıss namem adını bile okurken içim gıcıklaıyor o namenin ben bacacıklarını yeyimmmmmmmmm:ecrin_bebekmerhabalarr anca gelebildim. nasılsınız hanımlar?? bakıyorum diyetler tam gaz devam alkisalkisalkis
ben dün spor yapamadım. bugünde bademciklerim şişmeye yüz tutmuş nasıl yorgunum anlatamam. bir işe geldim sabah delilerle uğraşmayaklava: iki bayan patronla çaılışıyorum da. bunlarla uğraşa uğraşa erkeklere hak vermeye başladım kafamçokkarıştı aman kızmayın hanımlar ama "bayan milleti mi, aman uzak olsun" kafamçokkarıştı
yok yaaa ben o tartının üstüne bi oturdummuydu kendine gelir o aplammm sen merak etmeyesinniyi etmişin Bonusum.
>Eşinin de doğumgünü kutlu olsun, nice sağlıklı günlere inşallah.
Ah Bonusum ah bir senmisin şikayetçi olan, ben öğlen tartıldım,gözü kör olsun o tartının, beni yanlış gösterdi, 85.700 ah ah olabilir mi bu ya anlamadım?
Ben ki o kadar dikkat edeyim, birde üstüne böyle bir şey olamaz
Bak strese girdimlmaz: lmaz: Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben geçen didiydimya çeçilimizin üniversiteli bir kardeşi var artık diye onunla sakaryadaydı en son sizede selamı var ddiye :hulya:
Aha yurduşum ablamda hanım çizgisinden kayacak lem sizin yüzünüzden -tatlicadiarzu- :roflol:
YENA gündüzleri pek giremiyo sanırım ne kadar bana ters -tatlicadiarzu-
Seçil nerde acep :uhm:
TUZLU KAHVE
Kıza bir partide rastlamıştı.. Harika birşeydi. O gün peşinde o kadar
delikanlı vardı ki... Partinin sonunda kızı kahve içmeye davet etti.
Kız parti boyu dikkatini çekmeyen oğlanın davetine şaşırdı ama tam bir
kibarlık gösterisi yaparak kabul etti. Hemen köşedeki şirin kafeye oturdular.
Delikanlı öyle heyecanlıydı ki, kalbinin çarpmasından konuşamıyordu.
Onun bu hali kızın da huzurunu kaçırdı...
“Ben artık gideyim” demeye hazırlanırken, delikanlı birden garsonu çağırdı.
“Bana biraz tuz getirir misiniz” dedi. “Kahveme koymak için.”
Yan masalardan bile şaşkın yüzler delikanlıya baktı. Kahveye tuz! Delikanlı
kıpkırmızı oldu utançtan ama tuzu kahvesine döktü ve içmeye başladı.
Kız, merakla “Garip bir ağız tadınız var.” dedi.. Delikanlı anlattı: “Çocukken
deniz kenarında yaşardık. Hep deniz kenarında ve denizde oynardım.
Denizin tuzlu suyunun tadı ağzımdan hiç eksilmedi. Bu tatla büyüdüm ben.
Bu tadı çok sevdim. Kahveme tuz koymam bundan. Ne zaman o tuzlu tadı
dilimde hissetsem, çocukluğumu, deniz kenarındaki evimizi ve mutlu
ailemi hatırlıyorum... Annemle babam hala o deniz kenarında oturuyorlar.
Onları ve evimi öyle özlüyorum ki...”
Bunları söylerken gözleri nemlenmişti delikanlının... Kız dinlediklerinden
çok duygulanmıştı. İçini bu kadar samimi döken, evini, ailesini bu kadar
özleyen bir adam, evi, aileyi seven biri olmalıydı. Evini düşünen, evini
arayan, evini sakınan biri... Ev duyusu olan biri... Kız da konuşmaya
başladı. Onun da evi uzaklardaydı. Çocukluğu gibi...
O da ailesini anlattı. Çok şirin bir sohbet olmuştu... Tatlı ve sıcak.
Ve de bu sohbet öykümüzün harikulade güzel başlangıcı olmuştu tabii...
Buluşmaya devam ettiler ve her güzel öyküde olduğu gibi, prenses,
prensle evlendi. Ve de sonuna kadar çok mutlu yaşadılar. Prenses
ne zaman kahve yapsa prensine içine bir kaşık tuz koydu, hayat boyu...
Onun böyle sevdiğini biliyordu çünkü...
40 yıl sonra, adam dünyaya veda etti. “Ölümümden sonra aç” diye
bir mektup bırakmıştı sevgili karısına. Şöyle diyordu, satırlarında: “Sevgilim,
bir tanem. Lütfen beni affet. Bütün hayatımızı bir yalan üzerine kurduğum
için beni affet. Sana hayatımda bir tek kere yalan söyledim.. Tuzlu kahvede.
İlk buluştuğumuz günü hatırlıyor musun? Öyle heyecanlı ve gergindim ki,
şeker diyecekken ‘Tuz’ çıktı ağzımdan. Sen ve herkes bana bakarken,
değiştirmeye o kadar utandım ki, yalanla devam ettim. Bu yalanın bizim
ilişkimizin temeli olacağı hiç aklıma gelmemişti. Sana gerçeği anlatmayı
defalarca düşündüm. Ama her defasında korkudan vazgeçtim.
Şimdi ölüyorum ve artık korkmam için hiçbir sebep yok...
İşte gerçek: Ben tuzlu kahve sevmem! O garip ve rezil bir tat.
Ama seni tanıdığım andan itibaren bu rezil kahveyi içtim.
Hem de zerre pişmanlık duymadan. Seninle olmak hayatımın
en büyük mutluluğu idi ve ben bu mutluluğu tuzlu kahveye borçluydum.
Dünyaya bir daha gelsem, herşeyi yeniden yaşamak, seni yeniden
tanımak ve bütün hayatımı yeniden seninle geçirmek isterim,
ikinci bir hayat boyu daha tuzlu kahve içmek zorunda kalsam da...”
Yaşlı kadının gözyaşları mektubu sırılsıklam ıslattı. Lafı açıldığında
birgün biri, kadına “Tuzlu kahve nasıl bir şey?” diye soracak oldu..
Gözleri nemlendi kadının...
Çok tatlı!.. dedi...
--------------------------------------------------------------------------------
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?