Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de işverenin görgüsüzlüğüne değindim aslın da, sen anlamadın sanırım...
yaş olanı rahmetli abim çok severdi

Bendenmi almis

Kasımpatı dil varmı sen de..:) almanca ve türkçe dışın da eğitimini gördüğün..

Okul yillarimdan kalan körelmeye yüz tutmus hatta körelmis ingilizcem,birde almanya ya geldikten sonra kursa giderek ögrendigim almancam var...
Birde kayda deger olmasa da yeni yeni ögrendigim arapca...:)

iyiydi abla da cocukla zor oluyo ya. dinlenmeye gittim daha cok yoruldum :)

kusadasindaydm. once izmir e ugradim dugun vardi yegenimin sunnet dugunu ordan kusadasina donerken yine bi gece izmirde kaldm

Zor oluyor ama tatil güzeldir yaa...
Geçen sene de tatil yapamadık günü birlik dışın da bu sene de izin yok gibi görünüyor..

Okul yillarimdan kalan körelmeye yüz tutmus hatta körelmis ingilizcem,birde almanya ya geldikten sonra kursa giderek ögrendigim almancam var...

Dil çok nankör zaten sürekli konuşmak gerekiyor...
Bir de okul da alınan eğitim aşırı yetersiz, destek şart..

Arapça ben de isterim ama çaba yok
Okulda gördük ama sonrasında geliştirmek yerine unuttum

Taze hurmayi ben de cok severim Asuman abla,evde bulundurmamaya gayret ediyorum zira bitirmeyince rahat etmem de..:)

Seni okurken kendimi cingene gibi hissediyorum he bu nasil bi kibarlik gulerken bile

Bide bana bak tepecikli sabayat gibi tepecikli bonus

Ayy sesli güldüm bonus,Allah'da seni güldürsün..
Estagfirullah canim,lütfen kendine haksizlik etme mesajlarindan ne kadar ince oldugun ziyadesiyle farkediliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…