bilmem :))canım bu arada yeni avatarın çok tatlı, ne yazıyor o kuşlarda, besmelemi?
inşallah olmuştur canım benim..Elif canm sen erken basladn tedaviye.genelde doktorlar normal yoldan bir yılda hamile kalamıyorsanz tedaviye baslayn diyolar.ben de bu ay ilk defa aşılama yaptm.sonucu cok merak ediyorum.ins olmustur bi de ikiz de cok istiyorum.bazen ikizim olur diyorum bazen de ya hic cocugum olmazza deyip üzülüyorm.hersey Allahtan bakalm ne zaman nasibimiz olacak.
ooohh maşallah bonuscan :)Meyra daha dur 2 haftaya gorcem ben senin dadini duzunu :)
Diyetsyene kontrole gittim dönuyorm simdi 1,5 kilo yagdan vermissin dedi aylik olarak ama cogunu bu hafta vermisim gecen haftada aldigim icin
Su listeyi bi tam yap basliycaz herseye dedi zalımın kızı ekmegimi azaltti
kazasız belasız kullanın inşallah derin..meyracım evet bugun ayca kaya nın yazısını okudum sahurda bir tabak yoğurt veriyor en iyi metabolizma çalıştırıcı olarak diyor ...ayrıca lavantayı duymustum alıp denemeli bence....bugun çok mutluyum kızlar esim istediğim arabayı alıyor zaten iş için kullandıgımız bir kamyonetimiz vardı gecen sene normalkullandıgımız arabamızı satmıstık...kamyonet bize yeterli gelmiyor annemlerde oluyor bazen esim iki kez gidip geliyor bu buyuk bir araba rahat rahat hepimiz sıgarız insallah....
ellerine sağlık yena.. kızlarr çoookk tebrik ederim hepinizi :)HAFTANIN 1.si ________________ - 1,8 kg. ___ Bonus
HAFTANIN 2.leri ________ - 1,5 kg. __ Derin & Nursena
HAFTANIN 3.sü ____________ - 0,9 kg. ___ Bengisu022
HAFTANIN 1.si ________________ - 1,8 kg. ___ Bonus
HAFTANIN 2.leri ________ - 1,5 kg. __
Derin & Nursena
HAFTANIN 3.sü ____________ - 0,9 kg. ___ Bengisu022
Yena'cim ellerine sağlik,teşekkūrler..
Başta bonus olmak ūzre kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar..Azminiz daimi olsun...
İyi geceler hatunlar
Yenacım ellerine sağlık
Kilo verenleri kutlarım
Ben de artık kilo vermek istiyorum bıktım valla
Nasılsın canım iyisin inşallah..
İznin devam ediyor sanırım :)
İyi geceler hatunlar
Yenacım ellerine sağlık
Kilo verenleri kutlarım
Ben de artık kilo vermek istiyorum bıktım valla
Toprağimm,iyiyim şūkūr.sen nasilsin?
Tembellige çok cabuk alişan biri olaraktan,haftaya izinli olmayayim ben...:)
Sadece bu haftalikti iznim dimi,maaşimdan kesilecekti fazlasi zira...:)
Kasımpatıcım evet kilonun inanılmaz kötü yönde etkileri var mağlesef helede yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyor ben teyzemde kendi yaşlılığımı görüyorum dikkat etmesem aynılarını yaşarım yinede bayram sonu 108 de kalabilsem bile benim için büyük başarı olucak !
Bayramdan sonrada bakarız artık...
Kasımpatıcım evet kilonun inanılmaz kötü yönde etkileri var mağlesef helede yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyor ben teyzemde kendi yaşlılığımı görüyorum dikkat etmesem aynılarını yaşarım yinede bayram sonu 108 de kalabilsem bile benim için büyük başarı olucak !
Bayramdan sonrada bakarız artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?