- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Evet kesilecek :))
Bildir hemen kilonu ekleyeyim...
Sen yatmadinmiydi len ben sana iyi geceler dediydim az evvel@meyra tebrik ederim canim hamileligini. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.cok sevindm senn adina
Asuman abla stayli bu begenerek gelme bende oyle geliyorum bak misal kasimpatinin tarzida farkli oda selam vererek geliyiBonus kişisi tebrikleri kabul etmeye gelsene.beğenip gidoorsun..
Yena'cim bu hafta izinli olmanin rahatligi ile bugun tartilmamiştim ama çarşamba tartildigimda 106.3 idi kilom...
Bugun birkaç mutfak ihtiyaci için alişveriş merkezine gittim,o esnada fasli bir komşumuz dikkatimi cekti,uzun sūredir görūşmemiştik...
Çok genç olmasina ragmen oldukça kilolu idi bayan,bugun taniyamadim oldukça zayiflamiş...
Biraz muhabbet edince 5 ayda 155 kilodan 112 kiloya dūştūgūnū,diyetisyene gitmedigi fakat pakete girmiş hicbir ūrūnū tūketmedigi,asitli icecekler icmedigi ve gūnde muhakkak hurma yediginden bahsetti...
Ben beslenmesinden ziyade azmine,istikrarina hayran kaldim...
Bunlari neden anlattim,özetle istersek bizde başarabiliriz arkadaşlarim,fasli bayandan veya diger başaranlardan eksigimiz yok...
Amanda aman 1. Olurmus ep astaliktan epp :)
Aftayada ins iradeyle verilen rakami yazarsin beyaa (daykoyu ozlemis binis)
Frida hah şöyle mesajlarini okumak ne guzel yav kaybolma bi yere. Aman feshaneye gidip napcan curcuna degmez.. Ramazanin guzelligini bozdular istanbulda hic bir yere gidilmez oldu eglenceden baska bisey yok nerdeyse. Adimbasi yiyecek icecek ful israf..
Eskiden uc dort kere sultanahmete gitmisligim var sonuncusunda bi adamla o kadar yakin gecmek zorunda kaldimki bi kapidan oyle huylandimki o oldu. Huylandim kalabaliktan eglenceden. Beni vursalar gitmem ha oraya.
Ben suleymaniyeye gitmek istiyorum nasip olmadi
Liste icin ellerine kollarina gozlerine neyin saglik yenacigim kuzum benim oy bi sevgim artmis
Geldim bileAha bak geliyo gozunu yedigim begenerekten
Allahım herkes bıkmış meğersem :)
Birtek genç arkadaşımız nursena bıkmamıştır o da genç olacak o kadar :)
Kasımpatım evet başarabiliriz ama bu iştah bizde oldukça çok zor işimiz
Ben bugün oruç değildim Bizimkilerle sahur yaptım gün boyu atıştırdım karnım Şiş gözüm aç deli olacağım yediğim hurmanın sayısını bilmiyorum çikolata tatlı yemeyim diye kendimi hurmaya verdim resmen
bir nevi karatay yapmış özetle..
Asuman abla stayli bu begenerek gelme bende oyle geliyorum bak misal kasimpatinin tarzida farkli oda selam vererek geliyi
Evet ben de karatay'dan bahsettim ona,kitaplarinin ingilizce veya almanca olup olmadigini sordu,bilgi sahibi olmadigimi söyledim ama arastiracagim onun icin,olmasa bile özetini ve önemli kisimlarini ilgilizce veya almanca not alarak hazirlamak istiyorum onun icin,tabi ki esimin yardimi ile...:)
Sen yatmadinmiydi len ben sana iyi geceler dediydim az evvel
İllaki Züğürtlüğümüzü hatırlatacaksın yani :)Nursenayla aranızda ki derin duygu beni mest ediyor :))
Hurmalar acaip tatlı bu sene..İşyerinden dağıttılar dün bir kilo kadar jest babın da, baldan öte bir tatlılığı var...
Gerçi kilosu 30 liraymış en iyisiymiş dediler ondandır zaar :))
Seni okurken kendimi cingene gibi hissediyorum he bu nasil bi kibarlik gulerken bileAlemsin bonus,güldürdün beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?