Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amanda aman 1. Olurmus ep astaliktan epp :)

Aftayada ins iradeyle verilen rakami yazarsin beyaa (daykoyu ozlemis binis)

Frida hah şöyle mesajlarini okumak ne guzel yav kaybolma bi yere. Aman feshaneye gidip napcan curcuna degmez.. Ramazanin guzelligini bozdular istanbulda hic bir yere gidilmez oldu eglenceden baska bisey yok nerdeyse. Adimbasi yiyecek icecek ful israf..

Eskiden uc dort kere sultanahmete gitmisligim var sonuncusunda bi adamla o kadar yakin gecmek zorunda kaldimki bi kapidan oyle huylandimki o oldu. Huylandim kalabaliktan eglenceden. Beni vursalar gitmem ha oraya.
Ben suleymaniyeye gitmek istiyorum nasip olmadi

Liste icin ellerine kollarina gozlerine neyin saglik yenacigim kuzum benim oy bi sevgim artmis

Bugun birkaç mutfak ihtiyaci için alişveriş merkezine gittim,o esnada fasli bir komşumuz dikkatimi cekti,uzun sūredir görūşmemiştik...
Çok genç olmasina ragmen oldukça kilolu idi bayan,bugun taniyamadim oldukça zayiflamiş...
Biraz muhabbet edince 5 ayda 155 kilodan 112 kiloya dūştūgūnū,diyetisyene gitmedigi fakat pakete girmiş hicbir ūrūnū tūketmedigi,asitli icecekler icmedigi ve gūnde muhakkak hurma yediginden bahsetti...
Ben beslenmesinden ziyade azmine,istikrarina hayran kaldim...
Bunlari neden anlattim,özetle istersek bizde başarabiliriz arkadaşlarim,fasli bayandan veya diger başaranlardan eksigimiz yok...

bir nevi karatay yapmış özetle..

Hıhhh boyle özüne dön işte...
Benden de sana sevgi şefkat daha bir sürü şey :)

Allahım herkes bıkmış meğersem :)
Birtek genç arkadaşımız nursena bıkmamıştır o da genç olacak o kadar :)
Kasımpatım evet başarabiliriz ama bu iştah bizde oldukça çok zor işimiz
Ben bugün oruç değildim Bizimkilerle sahur yaptım gün boyu atıştırdım karnım Şiş gözüm aç deli olacağım yediğim hurmanın sayısını bilmiyorum çikolata tatlı yemeyim diye kendimi hurmaya verdim resmen

Nursenayla aranızda ki derin duygu beni mest ediyor :))

Hurmalar acaip tatlı bu sene..İşyerinden dağıttılar dün bir kilo kadar jest babın da, baldan öte bir tatlılığı var...
Gerçi kilosu 30 liraymış en iyisiymiş dediler ondandır zaar :))

bir nevi karatay yapmış özetle..

Evet ben de karatay'dan bahsettim ona,kitaplarinin ingilizce veya almanca olup olmadigini sordu,bilgi sahibi olmadigimi söyledim ama arastiracagim onun icin,olmasa bile özetini ve önemli kisimlarini ilgilizce veya almanca not alarak hazirlamak istiyorum onun icin,tabi ki esimin yardimi ile...:)

Asuman abla ne ka meraklisin he iki mesajida kacir yani nolcak

Bak bende gecen hafta oyle cok istahliydim yine bide dr a gittigim halde ama hastayken ac kalmak terbiye etti beni normalde listede yok bulgur ben sut olsun diye bugunde yidim ama yarin listeden basliyorum

Kasımpatı dil varmı sen de..:) almanca ve türkçe dışın da eğitimini gördüğün..

İllaki Züğürtlüğümüzü hatırlatacaksın yani :)
Annem göndermiş bize de umreden gelen birine getirmişler biraz
Ben de eşime taze hurma aldırdım çok yiyorum diye :) hem seviyorum taze hurmayı Tuğba dan almış hem ekonomik hem de yumuşacık tam benim yaşıma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…