- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Meyracım yeşilçayı da hamile ve emzirme dönemlerinde tavsiye etmiyorlar belki biliyorsundur ama hatırlatmak istedim ben yine
Herkes bir anda uykuya gitti :)
Ben de yavaştan sahur sofrasını hazırlayım ben bugün hiç oturmayacağım sofraya
Herkese hayırlı sahurlar
ALLAH anali babali buyutsun saglikla kucagina almayi nasip etsin.kizim hasta teyzesi bogazi agriyo bademciklet sis ates cok yuksek iki gundur perisan kuzum.benimde faranjit oruc .ALLAH sabirini veriyo. bugunu unuttum yenaya nedicem bilmiyom.kovulcam az kaldi.sağol canım benim.
rgl geçeli şuan 12gün, değerde 1040 canım.
sağol canım çok sağol....
amiiiiin....
sağol canım.
sizede çok geçmiş olsun, çok şükür atlattınız, rabbim bundan sonrada hayırlısı ile tez şifa versin inş canım.
allaha emanet ol görüşürüz.
sizlerde çok sağolun canlar....
hepiniz cansınız...
dualarınıza da hep amiiiiin diyorum inş amin....
e ablam onlar duygu insanı, su grubular onlar, biri balık biri akrep: )
amin, sağol ablam: )
sen bugün gerçekten çok duygusalsın, kıyamam içim bi hoş oldu seni böyle görünce
sanki ramazanın manevi havası seni duygulandırdı böylesine...
çok sağol canım benim, evet şuan için 4hafta + küsürat: )
sen nasılsın canım görüşmeyeli? kızın nasıl?
amin inş.
daha iyi olmana sevindim cancazım
canim benim cok gecmis olsun tekrar.soylediklerine katiliyorum bazen ii insanlarin var oldugunu gormek mutlu ediyo bizi.Aksamdan beri iyiyim sukur sagolasin kuzum. Hafif batiyo artik bugun kontrole gidicem. Sütüm epeyce azaldi emiyo emiyo agliyo bende bakiyorum biraz emdiktem sonra hic gelmiyo. Mama aldirdim dun birden rahatsiz etmesin diye az az veriyorum begenmiyo :)
Igneye gelen kadin para almadi biliyomusun :)
Ben almam kimseden dedi konusmustuk oyle calismiyomus mahallede ihtiyac olursa gidip yapiyomus igne. Demek parada almiyo.
Hersey para demek degil dedi bi allah razi olsun de yeter bana dedi.
Olsun o kadar gidip geldin dedim. Bebeklerini sevdim dedi :) icimden didim tam benim kafadasin efferim :)
Iyi insanlar iyi ki varlar ya
sicak olmasimdan iyi diye dusunuyorm.yoksa benim icin zor oluyo oruc.en cok suya dayanamiyorum.ilk defa bu havayi sevdm su almanyaya geldim geleliYagmurlu ve rüzgarli eylül görünümlü bir haziran sabahindan günaydinlar hepinize..
Buralarda sanki yagmur,rüzgar ve serinlik bir araya gelip var gücleri ile ramazanin ilk günün verdigi zorlugu kolaylastiriyorlar,cok sükür...dilerim sizin icin tr'de öyledir,hepinize kolayliklar diliyorum..
aminnn.ALLAH yardimcin olsun zor olur emzirirken oruc tutmasaydin keske.sonra oderdin.ben kizimi dogurdum ertesi gun oructu. bu sene tuttum gunler kisayken bir ay bitti sukur.Mutlaka hatirlaticam canim
Bide kizlar ben bugun oryluc tuttum ama cok zorlandim bidik beni emdikce bayginliklar gecirdim sanki sanirim devam edemicem Allah tutanlarinkini kabul etsin insallah
yena cok ozur dilerim unuttum yine bu hafta hic kendimde degildim orucla beraber bi yakinimizi kaybettik.cenaxaye gittiler bizimkiler tr ye.kizim hasta ben hasta orucluyum bi taraftan kafam cok dolu kusura bakma lutfen.Kilo verenleri dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum....
Frida hoşgeldin canım..
Elifunda bildirim yaptı da ben görmedimmi acaba..
Moruçlukalem, listeyi yapanlardan biri olarak isteğin üzere derecede değilsin...
AynilEzgi,raporlu olduğunu yazmışsın hastamıydın geçmiş olsun..
Nursena,YENA hocan konuşuyor :) kaçta bildirim yapmak istiyorsan yap bebişim..:) İlçeniz belli oldumu.?
Derin'cim,kazasız belasız ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah..
Gunâydin..
Uyuyosunyz dimii yok kimse...
Gebe kisisi emegine saglik sppor listesi icin..
Bonuscum hic sevemedim ben yesilcayi denedim her turlu.cok cabaladim cok emek harcadim olmuyor olmuyor.:))
Fundacim gecmis olsun..ve basiniz sagolsun canim... Ceza olarak bu hafta birinci ol kilo verme de.:)))
basiniz sagolsun.. kizinla sizee gecmis olsun acil sifalar dilerimyena cok ozur dilerim unuttum yine bu hafta hic kendimde degildim orucla beraber bi yakinimizi kaybettik.cenaxaye gittiler bizimkiler tr ye.kizim hasta ben hasta orucluyum bi taraftan kafam cok dolu kusura bakma lutfen.
Meyraciim yeni farkettim hamileymissin allah kucagina almayi nasib etsin ins.a şöyle bir geçmiş yaptım herkes isyanlarda, noliyiiii: )
görende sizi hamile sanacak: )
bir kac yildir buralardayim da gidip geldigimden hatirlamiyor olabilirsinEriny sen kimdin kimlerdendin bi tanit bakalim brn hatirlamiyorum seni ne zamandir bizi izliyon :)
Bir kac yil himmm ben cok eskiyim buralar daha tarlaykenden ama aktif olmadigim bir donem vardi onun disinda kopmadim ara ara ugradim. Olsun napalim zararin neresinden donersek kardir dimi :)bir kac yildir buralardayim da gidip geldigimden hatirlamiyor olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?