Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler hanimlar uzun zamandir bazen ugrayip okuyorum kendim duzenli burada olmayi beceremedim.. insallah guzel kilolar verenleriniz olmustur ben hep bes verip uc alarak devam ediyorum

ALLAH anali babali buyutsun saglikla kucagina almayi nasip etsin.kizim hasta teyzesi bogazi agriyo bademciklet sis ates cok yuksek iki gundur perisan kuzum.benimde faranjit oruc .ALLAH sabirini veriyo. bugunu unuttum yenaya nedicem bilmiyom.kovulcam az kaldi.

canim benim cok gecmis olsun tekrar.soylediklerine katiliyorum bazen ii insanlarin var oldugunu gormek mutlu ediyo bizi.

sicak olmasimdan iyi diye dusunuyorm.yoksa benim icin zor oluyo oruc.en cok suya dayanamiyorum.ilk defa bu havayi sevdm su almanyaya geldim geleli

Mutlaka hatirlaticam canim

Bide kizlar ben bugun oryluc tuttum ama cok zorlandim bidik beni emdikce bayginliklar gecirdim sanki sanirim devam edemicem Allah tutanlarinkini kabul etsin insallah
aminnn.ALLAH yardimcin olsun zor olur emzirirken oruc tutmasaydin keske.sonra oderdin.ben kizimi dogurdum ertesi gun oructu. bu sene tuttum gunler kisayken bir ay bitti sukur.

yena cok ozur dilerim unuttum yine bu hafta hic kendimde degildim orucla beraber bi yakinimizi kaybettik.cenaxaye gittiler bizimkiler tr ye.kizim hasta ben hasta orucluyum bi taraftan kafam cok dolu kusura bakma lutfen.

Gunâydin..
Uyuyosunyz dimii yok kimse...

Gebe kisisi emegine saglik sppor listesi icin..
Bonuscum hic sevemedim ben yesilcayi denedim her turlu.cok cabaladim cok emek harcadim olmuyor olmuyor.:))

Fundacim gecmis olsun..ve basiniz sagolsun canim... Ceza olarak bu hafta birinci ol kilo verme de.:)))

Gunaydin
Benim uyudugum gorulmusmu ya hu :) sessizce bakip ciktim. Dun dr un gunahini aldim ekmegimi degilde 2 dilim olan peynirimi azaltmis

Öhö öhö sevgili topigimin kök ve kemik dokusuna sesleniyorum

Onlar kendini bilir :) diyorumki kaybettigimiz yada hic bulamadigimiz azmi yakalamak icin bir hediyelesmemi yapsak aramizda? 5 yada 10 kiloya bir odul koyalim ya ikiser kisi yada herkes arasinda cekilis olsun ne dersiniz?

bir kac yildir buralardayim da gidip geldigimden hatirlamiyor olabilirsin
Bir kac yil himmm ben cok eskiyim buralar daha tarlaykenden ama aktif olmadigim bir donem vardi onun disinda kopmadim ara ara ugradim. Olsun napalim zararin neresinden donersek kardir dimi :)

Kac kilosun, evlimisin coluk cocuk varmi niye gidip gelme yapiyonda bir turlu duramiyon burda de hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…