Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gun burada 3. yilimi kutluyormusum oyle bildirim geldi sozluyum 5 yillik bir birlikteligim var..kilo vermem hic icin hic destek olmayan bir sevgili buraya ilk geldigimde 117.5 kg idim son bir yildir daha cok dikkat etmeye calistim son bikac aydirda 105 kg dan yukariya cikmiyorum uyku duzensizligimde var benim cok yemeyip kilo almayi basaranlardanim

Şaka bir yana bir gece tıkabasa yemis ve kusacak gibiyken buldum burayi oyle girdim. O zaman beden temizligi yaptim 98 den 95 e dustum sonrada bi muddet kaldm oyle ve dr a gittim kisa bir sure biraz dr biraz mide bozuklugu ile 88 e kadar indim.
Dr u biraktim duzgun veremiyorum diye sonrada 88 e inince kaldim oyle ve yeniden azar azar almaya basladim kabusum olan o 98 e geri ciktim.
1 oglum vardi bi kizim oldu dogumdan sonra tekrar geldim buraya ama yine basarili olamadim oyalandim nerdeyse bir sene sonra burdaki arkadaslarin gayretiyle falan gecen sene yeniden azimlendim pek cabuk ilerleyemesemde spora falan baslamistim ama bir suprizle yeniden hamilelik ve 110 la bulustum en son simdi 4 bucuk aylik kizim var ve dr a gidiyorum kaplumbaga seklinde veriyorum ins.

Niye boyle uzun yazdim kendimle bir yuzlesme icin :)

Ne diyim tebrik ediyorum cok yemeden bu durumda oldugun icin :) madem burdasin artik burdan onceki hayatin bitmistir. Duzenli gel buraya.

Calisiyomusun? Once uyku duzensizligini cozmeye calis. Ilac kullan desem kilo filan yapar ne gerek var simcik ona onun yerine bitkisel biseyler yapabilirsin. Uykun duzenli olursa yemek saatlerinde duzenli olabilir

Son düzenleme:
cocuklarini allah bagislasin canm senin kilolarla derdin dogum sonrasi devam ediyor bak ben daha ne dogum ne dugun kiniyorum boyle olunca kendimi

ilac kullanmam sonra daha cok sisiyorum..6 saat uyudummu kilo vermeye basliyorum duzenli su icip asitli icekceklerden uzak durup.. simdi tekrar boyle duzenlemeye basladim bakalim bu defa sonumuz hayirli olacak ins

Olur tabiki sekerden uzak durdukmu veriyoruz zaren hem sen resimlerinde hicte 100 lu kilolarda durmuyosun boyun kac

günaydııııııınnn
hava serin bugün şükür...
sanki oruç tutuyomuşum gibi sahur iftar yapıyorum hem de nasıl.. oruç tutsam bu kadar acıkmam herhalde
bir kaç gündür ellerim ayaklarım nasıl şiş nasıl şiş... biraz yeşil çay içeyim bari
ya bir de kendimi çooookk kilo almış gibi hissediyorum 1 haftadır. ama geçen haftaya göre hiç bir fark yok.. ilaçlardan mı öyle hissediyorumki acaba

meyracım ellerine sağlık
spor yapan nadide insanlar sizi de tebrik ederim.. inşallah bize de uğrar o azminizden..
yena cok ozur dilerim unuttum yine bu hafta hic kendimde degildim orucla beraber bi yakinimizi kaybettik.cenaxaye gittiler bizimkiler tr ye.kizim hasta ben hasta orucluyum bi taraftan kafam cok dolu kusura bakma lutfen.
başınız sağolsun canım.. kızınla sana da çook geçmiş olsun

Selamun aleykum
Gezgin yeliz geldi
Kizlarla ve esimle bugun eyup sultan a gittik cok guzel yerlerdi ilk defa gittim ve pisman olduk resmen esimle niye sanki daha once gelmemisiz diye neyse bidik buyuyunce bi kere daha gitmek nasip olur insallah

Bu arada kizlar caminin onunde roportaj yaptik cine5 le aksam.haberlere cikar heralde orada siyah ferace kot pantolon krem salli ve 3 cocuklu birini gorurseniz o benim

Hosgeldin yeliz eyup cok guzeldir niye gitmemissin sahi :) ramazan icin eglenceden uzaknen azindan ama cok kalabalik.

Ne zamandir bende istiyorum gitmeyi gidince o avlunun karsisindaki firindan beyaz halka alacagim insallah :) carsiya ugradinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…