bonus sen kac kg olarak basladin simdi ne durumdasin ?
bu gun burada 3. yilimi kutluyormusum oyle bildirim geldiBir kac yil himmm ben cok eskiyim buralar daha tarlaykenden ama aktif olmadigim bir donem vardi onun disinda kopmadim ara ara ugradim. Olsun napalim zararin neresinden donersek kardir dimi :)
Kac kilosun, evlimisin coluk cocuk varmi niye gidip gelme yapiyonda bir turlu duramiyon burda de hele
sen benden zayifmissin bonuscumAyy en sevdigim soru inan heyecandan midemde kelebek falan ucustu.
2009 dan 2015 soruyosan 98 le basladim buraya simcik 102.5 kiloyum
Bi yerde yanlislik yaptigim asikarki yillardir burdayim.
Ne diyim tebrik ediyorum cok yemeden bu durumda oldugun icin :) madem burdasin artik burdan onceki hayatin bitmistir. Duzenli gel buraya.bu gun burada 3. yilimi kutluyormusum oyle bildirim geldisozluyum 5 yillik bir birlikteligim var..kilo vermem hic icin hic destek olmayan bir sevgili buraya ilk geldigimde 117.5 kg idim son bir yildir daha cok dikkat etmeye calistim son bikac aydirda 105 kg dan yukariya cikmiyorum uyku duzensizligimde var benim cok yemeyip kilo almayi basaranlardanim
Tebrikler Bonuscum harika vermişsin canımHAFTANIN 1.si ________________ - 1,8 kg. ___ Bonus
HAFTANIN 2.leri ________ - 1,5 kg. __ Derin & Nursena
HAFTANIN 3.sü ____________ - 0,9 kg. ___ Bengisu022
cocuklarini allah bagislasin canm senin kilolarla derdin dogum sonrasi devam ediyor bak ben daha ne dogum ne dugun kiniyorum boyle olunca kendimiŞaka bir yana bir gece tıkabasa yemis ve kusacak gibiyken buldum burayi oyle girdim. O zaman beden temizligi yaptim 98 den 95 e dustum sonrada bi muddet kaldm oyle ve dr a gittim kisa bir sure biraz dr biraz mide bozuklugu ile 88 e kadar indim.
Dr u biraktim duzgun veremiyorum diye sonrada 88 e inince kaldim oyle ve yeniden azar azar almaya basladim kabusum olan o 98 e geri ciktim.
1 oglum vardi bi kizim oldu dogumdan sonra tekrar geldim buraya ama yine basarili olamadim oyalandim nerdeyse bir sene sonra burdaki arkadaslarin gayretiyle falan gecen sene yeniden azimlendim pek cabuk ilerleyemesemde spora falan baslamistim ama bir suprizle yeniden hamilelik ve 110 la bulustum en son simdi 4 bucuk aylik kizim var ve dr a gidiyorum kaplumbaga seklinde veriyorum ins.
Niye boyle uzun yazdim kendimle bir yuzlesme icin :)
ilac kullanmam sonra daha cok sisiyorum..6 saat uyudummu kilo vermeye basliyorum duzenli su icip asitli icekceklerden uzak durup.. simdi tekrar boyle duzenlemeye basladim bakalim bu defa sonumuz hayirli olacak insNe diyim tebrik ediyorum cok yemeden bu durumda oldugun icin :) madem burdasin artik burdan onceki hayatin bitmistir. Duzenli gel buraya.
Calisiyomusun? Once uyku duzensizligini cozmeye calis. Ilac kullan desem kilo filan yapar ne gerek var simcik onaonun yerine bitkisel biseyler yapabilirsin. Uykun duzenli olursa yemek saatlerinde duzenli olabilir
hep oyle yaz geliyor baslicaz diyoruz yine yaz geldi ayni biz
bu arada sormussunda atlamisim pardon calismiyorum.Boyum 1.75 birde biraz aciyi ayarladimmi normal gorunebiliyorumOlur tabiki sekerden uzak durdukmu veriyoruz zaren hem sen resimlerinde hicte 100 lu kilolarda durmuyosun boyun kac
başınız sağolsun canım.. kızınla sana da çook geçmiş olsunyena cok ozur dilerim unuttum yine bu hafta hic kendimde degildim orucla beraber bi yakinimizi kaybettik.cenaxaye gittiler bizimkiler tr ye.kizim hasta ben hasta orucluyum bi taraftan kafam cok dolu kusura bakma lutfen.
1.75 boyunla bence sansli yaratilmissin o yuzden gostermiyosun. Hic bir aci boy avantajini saglayamazbu arada sormussunda atlamisim pardon calismiyorum.Boyum 1.75 birde biraz aciyi ayarladimmi normal gorunebiliyorum
Çok doğru ama Allah'tan umut kesilmez canım :))hep oyle yaz geliyor baslicaz diyoruz yine yaz geldi ayni biz
Çok geçmiş olsun canım,istem dışı da olsa önemli olan vermen boşver..Ezgicim hastaydim ondan verdim oyle istem disi
O nutella falan ney oyle seni kınıyorum burasi şuurlu bir topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?