Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar arkadaslar...

Kizinin hakkinda hayirlisi olsun Asuman ablacim,dilerim gönlünce bir bölüm Okur..

Kasimpati iyi geceler efenim saygilar. Sürçü lisan ettiysek affola :)))) bende gidiyorum uyumaya once bi emzirim bebeyi kiprasiyo sonrada biseyler hazirlim yatim

Aman efendim,istirham ederim..Zaataliniz ile muhabbet etmek bendeniz icin serefti...:)

Tesekkurler meyra.ellerine saglik...sporcu arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum,azminiz daimi olsun..

iyi geceler hanimlar uzun zamandir bazen ugrayip okuyorum kendim duzenli burada olmayi beceremedim.. insallah guzel kilolar verenleriniz olmustur ben hep bes verip uc alarak devam ediyorum

Aramiza hosgeldiniz..

yena cok ozur dilerim unuttum yine bu hafta hic kendimde degildim orucla beraber bi yakinimizi kaybettik.cenaxaye gittiler bizimkiler tr ye.kizim hasta ben hasta orucluyum bi taraftan kafam cok dolu kusura bakma lutfen.

Basiniz sagolsun elifunda,Allah sabirlik versin..

Efendim biz de bahsettiginiz "topigin kök ve kemik dokusuna" dahil miyiz?
Sayet öyle ise ben de hediyelesme organizasyonunuza katilmak isterim...:)

Kasimpati annem sen cok uzaksin yav dur hele yurticinde bi gerceklestirelim oluyomu yapabiliyozmu sonra aciliriz disariya :)

Bahsettigim dokudan henuz kimse ustune alipta ses etmemis pehh

selamun aleyküm güzeller
ben kaçaklardayım
evim oldukca kalabalık. netbook hiç elime geçmiyor. telefonumu ara sıra alabiliyorum elime ondanda adece faceye girebiliyorum. siteye giremiyorum. geçmiş yapamadım hemen çıkıcam. hepiniz iyisinizdir inşallah. Ramazanınız mübarek olsun.hepinizi öpüyorum

Merhaba arkadaslar

Uzuuuun zamandir ugramiyordum buralara, bir ara ben de cok yaziyordum tabi o zaman 90 kilo civarina inmistim, ama bilin bakalim noldu ipin ucunu kacirdim ve su an 107 kiloyum
Gercekten su an ne yapacagimi bilmiyorum, sizinle paylasirsam daha kolay olur diye dusundum.. Aslinda ne yapmam gerektigini nasil beslenmem gerektigini asagi yukari biliyorum ama bir turlu baslayamyorum. Diyetisyene mi gitsem diye dusunuyorum simdi de.. Yardimci olursaniz, fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim

Selamün aleykümm...

nasılsınız..yenacım nursenacım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...ara ara okudum ama yazmaya fırsatım olmadı...kızım bugun daha iyi ama henüz yürümeye başlamadı..bugun bi duygusallık hakim bende sebebini çözemedim canım çok sıkıldı ve ağlamak istiyorum hep..akşama k.valideler geliyo iftara..yemeklerim hazır tatlıyıda eşime sipariş verdim alıcak...günlerdir gelen gidenin arkası kesilmiyo zaten...iyiki annem burda çok yardımcı oluyo sağolsun...böyle işte...

Aleyküm selam
selamunaleyküm
kızlar ne cok yazmıssınız giremiyorum cekmıo koyde hattımı değiştircem en kısa zamanda oxledim diyet ve spor sohbetlerini bursa zorlanıyorumm
opuyorum hepinizi

Kasimpati annem sen cok uzaksin yav dur hele yurticinde bi gerceklestirelim oluyomu yapabiliyozmu sonra aciliriz disariya :)

Bahsettigim dokudan henuz kimse ustune alipta ses etmemis pehh
Üstüme alınıp bir ses edeyim dedim :)
Bence olur ama kaç kişiyiz ki zaten
Hem kemik kadroydu vs diye kimi niteleyip kime sen olmazsın denebilir ki

Son düzenleme:
Zeynepcim hasta bakiyosun misafir falan bunalmissin tabi iyiki annen ordaymis
aynen ya iyiki var...buakşam gidicekti kuzum ağladı gitme diye vazgeçti oda...

yena iftaramı gitti k.validesinee...bak şimdi bende merak ettim...

banada k.valideler gelmişti k.peder teravihi kendi camisinde kılmak istediği için erken kalktılarda şimdi rahatım annem aldı çocukları odaya çekildi bende namaz kılıp pc başına çöktüm az takılayım dedim...yarında misafirlerim var hem gündüz hemde akşam iftara ve ne hazırlıcam şimdilik hiç bi fikrim yok düşünmekte istemiyorum doğaçlama takılırım artık...

asuman ablaa sen nasılsınn...

fridaa eşin nasıl oldu sen nasılsın az dinlenebildinmi...

Zeynepcim kolay gelsin
Ben iyiyim Yarınki sınavı da atlatırsak rahatlayacağız inşallah
Iftara misafir alırım ben de herhalde menülerimizden kopya çekebilirim :)

sağol ablacım..

Rabbim zihin açıklığı versin inş.

valla ablacım kopyalık bir menüm yoktu bu akşam ay sonumuz dolap tamtakır eşimde gelen yabancı değil nasılsa günlük ne yapıyosan onu yap dedi gelişigüzel yaptım bişeyler ama yarın ne yaparım hiç bilmiyorum...dolap boşken misafir ağırlamayı sevmiyorum ben yaa...

Allah kolaylık bereket versin
Dediğin gibi malzeme bol olunca iş kolay oluyor tabii

Zeynepcim kolay gelsin
Ben iyiyim Yarınki sınavı da atlatırsak rahatlayacağız inşallah
Iftara misafir alırım ben de herhalde menülerimizden kopya çekebilirim :)
Ben kopya vereyim karniyark yapabilirsin.benim de kizkardesim gelecek ona yapmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…