- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Şuurdan ölecez biz de valla :))Çok geçmiş olsun canım,istem dışı da olsa önemli olan vermen boşver..
Canım bende şuurlu topiğin şuursuz üyesi olarak kendimi kınıyorum :))
Yavrum çok üzgün gergin
Bir haftadır edebiyat çalışıyor
Güvendiği geometriden darbe yiyince korkuyor
Edebiyat coğrafya da aynı olursa diye
Aslında ikisinde de iyidir ama edebiyattan sırf eser ve yazar ezberliyor ben bile soğudum nerdeyse dedi dün ki sırf zevk için edebiyat okumak isterim der hep
Kasimpati iyi geceler efenim saygilar. Sürçü lisan ettiysek affola :)))) bende gidiyorum uyumaya once bi emzirim bebeyi kiprasiyo sonrada biseyler hazirlim yatim
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]340 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ nhtylz
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nursena
iyi geceler hanimlar uzun zamandir bazen ugrayip okuyorum kendim duzenli burada olmayi beceremedim.. insallah guzel kilolar verenleriniz olmustur ben hep bes verip uc alarak devam ediyorum
yena cok ozur dilerim unuttum yine bu hafta hic kendimde degildim orucla beraber bi yakinimizi kaybettik.cenaxaye gittiler bizimkiler tr ye.kizim hasta ben hasta orucluyum bi taraftan kafam cok dolu kusura bakma lutfen.
Öhö öhö sevgili topigimin kök ve kemik dokusuna sesleniyorum
Onlar kendini bilir :) diyorumki kaybettigimiz yada hic bulamadigimiz azmi yakalamak icin bir hediyelesmemi yapsak aramizda? 5 yada 10 kiloya bir odul koyalim ya ikiser kisi yada herkes arasinda cekilis olsun ne dersiniz?
Üstüme alınıp bir ses edeyim dedim :)Kasimpati annem sen cok uzaksin yav dur hele yurticinde bi gerceklestirelim oluyomu yapabiliyozmu sonra aciliriz disariya :)
Bahsettigim dokudan henuz kimse ustune alipta ses etmemis pehh
Resim yok adaşBir üst mesajımda resim var mı ?
aynen ya iyiki var...buakşam gidicekti kuzum ağladı gitme diye vazgeçti oda...Zeynepcim hasta bakiyosun misafir falan bunalmissin tabiiyiki annen ordaymis
Zeynepcim kolay gelsin
Ben iyiyim Yarınki sınavı da atlatırsak rahatlayacağız inşallah
Iftara misafir alırım ben de herhalde menülerimizden kopya çekebilirim :)
Allah kolaylık bereket versinsağol ablacım..
Rabbim zihin açıklığı versin inş.
valla ablacım kopyalık bir menüm yoktu bu akşam ay sonumuz dolap tamtakır eşimde gelen yabancı değil nasılsa günlük ne yapıyosan onu yap dedi gelişigüzel yaptım bişeyler ama yarın ne yaparım hiç bilmiyorum...dolap boşken misafir ağırlamayı sevmiyorum ben yaa...
Ben kopya vereyim karniyark yapabilirsin.benim de kizkardesim gelecek ona yapmayi düşünüyorumZeynepcim kolay gelsin
Ben iyiyim Yarınki sınavı da atlatırsak rahatlayacağız inşallah
Iftara misafir alırım ben de herhalde menülerimizden kopya çekebilirim :)
Biz de bu aksam kayinvalideme gityik iyi poldu uzun süredir gidemiyodukYenanın sevgili kayınvalidesi iftara neler yaptı acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?