Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet duruyormuş canım :)) ben de ilk defa gittim kızım gitmeden tercih yapmayacağım dedi :))
Âmin hayırlısı inşallah

çok yerinde demiş kızçen: )

Eki Görüntüle 1578849 Yaramazlık peşinde bi kız var burda :)

amaaaan yerim ben onuuuu.... maşaallah çok güzel bir kedi bu: )
kitaplığınızda hayırlı olsun bu arada: )

inş canım: )
nasip böyle birşey işte canımcım değilmi: )
bence konya yaşanılası bir şehir... bir denizi yok...
bir yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldikçe seve seve yardımcı olmaya çalışırım canım.
eşin içinde allah kavuştursun.

Kızlar toplamda sizle 8.300 gr verdim tatilde olmasam dahada verirdım ıyıkı sızınleyım 8.300 dısıbda qrada 500 gr alıp verdiğimde oldu 1 kez
iyiki sizinleyimmmmmmmmmmmmmmm

ramazanı özelden kategorilendir bence canım...
yani ramazanda kilonu çok umursama bence boşver, çünkü özel bir ay bence.
ramazan ve bayramda dahil olmak üzere: )))

HAFTANIN 1.si _____ - 1,2 kg. ___Mavipatikler

HAFTANIN 2.si _____ - 1,1 kg. ______Nisan34

HAFTANIN 3.sü _____ - 1 kg. ________ Derin
AYIN 1.si ______ -4,9 kg. ____Moruçlukalem

AYIN 2. si _____ - 3 kg. ___________ Nisan34

AYIN 3.leri ____ - 2,7 kg. ___ Derin & 74Frida

tebrikler kızlar....
ellerine sağlık ablacım.

bizim apartmanda bir daire boşalıcak gibi ama küçük bir ihtimal, eğer boşalırsa belki oraya geçebiliriz çünkü orası çok daha ferah buradan, ama düşük bir ihtimal: )
allah yar ve yardımcınız olsun inş ablacım koşturmalarınızda inş...

Selam....yelizi ben de merak ettim ama bence kisa süreliğine bi yerlere falan gittigi icin internete giremiyo.yani ben öyle anladm.
Ah mavipatikler aahh.....gecen hafta 89.5 tm bu sabah 92 gördüm sok oldum.senle yarisa varm.yarnsan itibaren yürüyüş ve evde az az da olsa spor dusunuyorum.günlük 10 dk bile olsa.abimin düğününe az kaldı.hedefim 80 di ama düğüne kadar zor.simdilik dugun icin 84.9 hedefim(15agustosa kadar)ins.

Gunaydin kizlar
telaslandirdigim ve sizi uzdugum icin ozur dilerim esim bi sebepten dolayi ona inanmadigi ve guvenmedigimi dusundu ve disunmek istedigini soyledi bende ne yapacagimi bilemedim telaslandim korktum bosluga dustum bi anda aksam konusup hallettik cok sukur biraz erken davrandim galiba ama dedigim gibi ne yapacagimi bilemedim kendimi herseyden soyutlamak istedim o anda he olmuyomuydu daha once tabiki oluyordu ama ilk defa bu kadar uzun surdu ve aci vericiydi benim icin tekrardan ozur dilerim ve ayrica tesekkur ederim guzel dualariniz icin Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin yokluklarini gostermesin

Yelizcim cok sevindim aksamdan beri icime dert oldu allahim bozmasim huzurunuzu olur tabi hersey bizim icin. Seni seviyoruz.

Sen kolay kolay sikintisini belli etmeyen sabirli guclu birisin gecicek ins bu sabrinin mukafatini goruceksin.
Insallah canim haklisin bwn pek derdimi anlatamam kimseye ama o kadar kotuydun ki birine anlatmam lazimdi cevremde kimsede yok guvenecegim aileme anlatamam uzulmesinler diye iyiki siz vardinizda anlatabildim Allah hepinizden razi olsun

Eki Görüntüle 1578849 Yaramazlık peşinde bi kız var burda :)

çok tatlı kedicik kitaplığınızıda güle güle kullanın :) temizlik yapıcakmışsın kendini çok yorma zaten siz gençsiniz büyüklere gezmeye gidersizin telefondan ben resmi göremiyorumda yeni gördüm :)

Insallah canim haklisin bwn pek derdimi anlatamam kimseye ama o kadar kotuydun ki birine anlatmam lazimdi cevremde kimsede yok guvenecegim aileme anlatamam uzulmesinler diye iyiki siz vardinizda anlatabildim Allah hepinizden razi olsun

yelizcim konu halolmuş gibii sıkma canını artık ümit edelimde tekrarı yaşanmasın canım :)

Tekrarlar illaki yasaniyor canim evlilik bu ama hic bu kadar caresiz hissetmemistim kendimi

Selamün aleykümm...

sağol yenacım inş...e darısı başınıza artıkınn...

Adaş yena dışardaymış karşıyaka da filan etiketlenmiş bende arkadaşımı hep güzel yerlerde hayal ettim birde gelip kaynanamdaydım dermiş :)))

Beni hayal kırıklığına uğratmaz inşallah :)

Hayatım eşim yok ama işim çok ramazandan öncede eşim evdeydi yaa geceleri oturup gündüzleri yatık ev çok kirli temizlermiyim bilemiyorum ama camları silsem süper olur du ...
Allah kavuştursun canım....
bende bi kendimi toplayıp temizlik yapmalıyım cam çerceve fena ama nasıl olucek bi fikrim yok...

yelizcim sorunun hallolmasına sevindim canım...

he buarada derceye giren hanımlar tebrikler...

yenacım ellerine sağlıkk....

Yelizcim sorununu çözmene sevindim canım rabbim huzur mutluluk versin inş
valla spor yapmıyorum dıyette pilav makarna beyaz ekmek yemiorum ama tatlı borek olursa yıorum çok fena saldım beni kurtaran ramazan oldu inş daha dikkatli olayım bende bi 85 i gorsem 85 ken iyi duruyorum ben altan yani basenden kiloluyum onun için sanskı sayıyorum kendımo aynı k7loda olup gogus vs kilolu olanlardan zayıf gozukuyorum. En azından 1 mil yapsak iyi olur
bonus sana hesap verirken daha iyiydik sen yine bizi hesaba cek

sağol canım :) misafirlerini naptın gittiler mi?

sağol Zeynep :) temizlik konusunu bende düşünmek istemiyoruum :)))

bencede bayramdan sonra bonus tekrar bir sıkı yönetim uygulasın ...

Simdi ben aksam buraya yazarken duygu birden agladi kasığını gosterek gunduzde aglamsti baktim biseymi var diye dokunca agladi ve bonusun kafada simsekler ya apandis olursa diye ve 15 dk icinde hastanedeydim yakinda ozel vardi bisey yok cok sukur kabizlik yada tersi yada usutme uclusu iste korkuttu beni gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…