- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun sen yine götürmekle iyi yapmışsınSimdi ben aksam buraya yazarken duygu birden agladi kasığını gosterek gunduzde aglamsti baktim biseymi var diye dokunca agladi ve bonusun kafada simsekler ya apandis olursa diyeve 15 dk icinde hastanedeydim yakinda ozel vardi bisey yok cok sukur kabizlik yada tersi yada usutme uclusu iste korkuttu beni gece
Yav ben niye adet olmadim allahim sen beni adet olamamaktan koru...
puhahhaa kız bi bebik dahamı geliyo dermişimmm....şaka kızz bikaç gün gecikme olur genelde doğum sonralarında..hee gerçi çok düzenliydiyse normalde bilemicem...
bu arada duyguya geçmiş olsun canım iyi yapmışsın doktora gitmekle...
canim gecmis olsun iyi yapmissin doktira goturmekle Allah korusun kotu biseyde olabilirdiSimdi ben aksam buraya yazarken duygu birden agladi kasığını gosterek gunduzde aglamsti baktim biseymi var diye dokunca agladi ve bonusun kafada simsekler ya apandis olursa diyeve 15 dk icinde hastanedeydim yakinda ozel vardi bisey yok cok sukur kabizlik yada tersi yada usutme uclusu iste korkuttu beni gece
kizzzzzz ne diyon hemen bi testyap kafan rahat olsun sonuc negatifle olur oyle arada ben 2 ay olmadigim zamanlari bilirimYav ben niye adet olmadim allahim sen beni adet olamamaktan koru...
Teşekkür ederiz ablasi :)çok yerinde demiş kızçen: )
amaaaan yerim ben onuuuu.... maşaallah çok güzel bir kedi bu: )
kitaplığınızda hayırlı olsun bu arada: )
inş canım: )
nasip böyle birşey işte canımcım değilmi: )
bence konya yaşanılası bir şehir... bir denizi yok...
bir yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldikçe seve seve yardımcı olmaya çalışırım canım.
eşin içinde allah kavuştursun.
ramazanı özelden kategorilendir bence canım...
yani ramazanda kilonu çok umursama bence boşver, çünkü özel bir ay bence.
ramazan ve bayramda dahil olmak üzere: )))
tebrikler kızlar....
ellerine sağlık ablacım.
bizim apartmanda bir daire boşalıcak gibi ama küçük bir ihtimal, eğer boşalırsa belki oraya geçebiliriz çünkü orası çok daha ferah buradan, ama düşük bir ihtimal: )
allah yar ve yardımcınız olsun inş ablacım koşturmalarınızda inş...
Simdi oldu ablacim :)Öptüm seni de canım :)
Meyrayı da unutmadım tabii
Tüm topikdaşlarımı kocaman öptüm gitti
Ayy cok sevindim hallolmasina ya icime dert olmustu Allah agzinizin tadini bozmasinGunaydin kizlar
telaslandirdigim ve sizi uzdugum icin ozur dilerim esim bi sebepten dolayi ona inanmadigi ve guvenmedigimi dusundu ve disunmek istedigini soyledi bende ne yapacagimi bilemedim telaslandim korktum bosluga dustum bi anda aksam konusup hallettik cok sukur biraz erken davrandim galiba ama dedigim gibi ne yapacagimi bilemedim kendimi herseyden soyutlamak istedim o anda he olmuyomuydu daha once tabiki oluyordu ama ilk defa bu kadar uzun surdu ve aci vericiydi benim icin tekrardan ozur dilerim ve ayrica tesekkur ederim guzel dualariniz icin Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin yokluklarini gostermesin
Tesekkur ederiz :) bu bayram benim ailemin yanindayiz. Bayramdan sonra temmuz sonu gibi esimin memleketi amasyaya gidecegiz. bu sene uzun bi tatil planimiz yok. Kisa kisa yakin yerlerde oluruz sanirim..çok tatlı kedicik kitaplığınızıda güle güle kullanın :) temizlik yapıcakmışsın kendini çok yorma zaten siz gençsiniz büyüklere gezmeye gidersizin telefondan ben resmi göremiyorumda yeni gördüm :)
yelizcim konu halolmuş gibii sıkma canını artık ümit edelimde tekrarı yaşanmasın canım :)
Aa ggecmis olsun. Iyiki goturmussunSimdi ben aksam buraya yazarken duygu birden agladi kasığını gosterek gunduzde aglamsti baktim biseymi var diye dokunca agladi ve bonusun kafada simsekler ya apandis olursa diyeve 15 dk icinde hastanedeydim yakinda ozel vardi bisey yok cok sukur kabizlik yada tersi yada usutme uclusu iste korkuttu beni gece
bence bi test yap :)Yav ben niye adet olmadim allahim sen beni adet olamamaktan koru...
Bu arada ben evleneli 2 sene oldu, kayinvalidem evimin kapisini acmis degil henüz. .. kaynimin yaninda yasiyo, esimde kaynimla konusmuyo. Oraya gidince de otelde falan kaliyoruz. Esim gitmek istemiyo. Ben zorluyorum. Biz gorevimizi yapalim da onlar kendisi bilir diye.. Bi insan oglunun evini yasadigi yeri merak etmez mi... gerci orda 2. Torunu dogacak, ben cocuk doguramiyom diye laf soyleyip duruyo.
Esime gecenlerde telefonda diyoki. Bi cocuk yapin da gelmemin anlami olsun. Soylemedik biz olmadigini.
Sonra diyoki elif bi doktora gitsin belki kilodan olmuyodur!
Allahtan esim konusturmuyo da boyle laf soyleyince esim ona kiziyo sonra kavgalar vs.. ayy yazarken yoruldum..
ne dolmusum ben de
Gunaydin kizlar
telaslandirdigim ve sizi uzdugum icin ozur dilerim esim bi sebepten dolayi ona inanmadigi ve guvenmedigimi dusundu ve disunmek istedigini soyledi bende ne yapacagimi bilemedim telaslandim korktum bosluga dustum bi anda aksam konusup hallettik cok sukur biraz erken davrandim galiba ama dedigim gibi ne yapacagimi bilemedim kendimi herseyden soyutlamak istedim o anda he olmuyomuydu daha once tabiki oluyordu ama ilk defa bu kadar uzun surdu ve aci vericiydi benim icin tekrardan ozur dilerim ve ayrica tesekkur ederim guzel dualariniz icin Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin yokluklarini gostermesin
güzemiş bunlar yaa:)))
Simdi ben aksam buraya yazarken duygu birden agladi kasığını gosterek gunduzde aglamsti baktim biseymi var diye dokunca agladi ve bonusun kafada simsekler ya apandis olursa diyeve 15 dk icinde hastanedeydim yakinda ozel vardi bisey yok cok sukur kabizlik yada tersi yada usutme uclusu iste korkuttu beni gece
Şom agizli diycem hec ayip olmiyacak he
Şom agizli diycem hec ayip olmiyacak he
tabiki herkesin çokça derdi var canım benim. insan üzülünce böyle paylaşmak istiyor bazen işte :)canım benim yaaa...
inan herkesin derdi bir türlü takma kafana boşver, çok şükür eşin senin yanında bak, kvnde fenaya benziyo az gelmesi gelip gelip laf sokmasından iyidir, baksana telden bile laf sokmuş.
bende ne laflar yedim biliyomusun, özellikle çocuk için değil çeşit çeşit ama susmaktan başka çare yok, allah kırık kalplerin yanındadır....
amin bonusum sağolasın..Bende sevmesem oyle icten yumruk atmam zaten :)
Ayrica meyracim bende seni seviyorum
Verdigimiz kilolar degil dostlugumuz bagliyo bizi
Elif allah yardimcin olsun ins sanada digerlerinede hayirli evlatlariniz olsun.
Bu oyle senin benim yaptigimiz bisey degil allahin yarattigi sanada nasip edecegi bisey yapinda olsun demek sadece cahillik ne mutluki siz biliyosunuz bunu.
Çok gecmiş olsun tatlı birsey cıkmamış cok sukurSimdi ben aksam buraya yazarken duygu birden agladi kasığını gosterek gunduzde aglamsti baktim biseymi var diye dokunca agladi ve bonusun kafada simsekler ya apandis olursa diyeve 15 dk icinde hastanedeydim yakinda ozel vardi bisey yok cok sukur kabizlik yada tersi yada usutme uclusu iste korkuttu beni gece
bosver canım gelmemesindede vardır bi hayırBu arada ben evleneli 2 sene oldu, kayinvalidem evimin kapisini acmis degil henüz. .. kaynimin yaninda yasiyo, esimde kaynimla konusmuyo. Oraya gidince de otelde falan kaliyoruz. Esim gitmek istemiyo. Ben zorluyorum. Biz gorevimizi yapalim da onlar kendisi bilir diye.. Bi insan oglunun evini yasadigi yeri merak etmez mi... gerci orda 2. Torunu dogacak, ben cocuk doguramiyom diye laf soyleyip duruyo.
Esime gecenlerde telefonda diyoki. Bi cocuk yapin da gelmemin anlami olsun. Soylemedik biz olmadigini.
Sonra diyoki elif bi doktora gitsin belki kilodan olmuyodur!
Allahtan esim konusturmuyo da boyle laf soyleyince esim ona kiziyo sonra kavgalar vs.. ayy yazarken yoruldum..
ne dolmusum ben de
inşallah canım :) sen ne zaman dönüyosun bakalım evineÇok gecmiş olsun tatlı birsey cıkmamış cok sukur
adet bekleyince gelmez ben her ay tırsarım hamişmiyim die
bosver canım gelmemesindede vardır bi hayır
rabbim en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inş tatlım
Sahur hazırlamadan bakayım dedimiyi geceler asuman ablaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?