Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun sen yine götürmekle iyi yapmışsın

Yav ben niye adet olmadim allahim sen beni adet olamamaktan koru...

puhahhaa kız bi bebik dahamı geliyo dermişimmm....şaka kızz bikaç gün gecikme olur genelde doğum sonralarında..hee gerçi çok düzenliydiyse normalde bilemicem...

bu arada duyguya geçmiş olsun canım iyi yapmışsın doktora gitmekle...

Şom agizli diycem hec ayip olmiyacak he

canim gecmis olsun iyi yapmissin doktira goturmekle Allah korusun kotu biseyde olabilirdi

kizzzzzz ne diyon hemen bi testyap kafan rahat olsun sonuc negatifle olur oyle arada ben 2 ay olmadigim zamanlari bilirim

Selamun aleykum..
Teşekkür ederiz ablasi :)
Öptüm seni de canım :)
Meyrayı da unutmadım tabii
Tüm topikdaşlarımı kocaman öptüm gitti
Simdi oldu ablacim :)
Ayy cok sevindim hallolmasina ya icime dert olmustu Allah agzinizin tadini bozmasin
Tesekkur ederiz :) bu bayram benim ailemin yanindayiz. Bayramdan sonra temmuz sonu gibi esimin memleketi amasyaya gidecegiz. bu sene uzun bi tatil planimiz yok. Kisa kisa yakin yerlerde oluruz sanirim..
temizlik de tatile gitmeden evi temiz birakayim diye. Belki dönüşte kayinvalidem de bize gelir.
Aa ggecmis olsun. Iyiki goturmussun
bence bi test yap :)

selamün aleyküm...
öfff hava yine kapandı, allahım bu yaz o kadar çok hava kapandı ki artık hava kapanınca içim sıkılıyor....
öf
içeri zindan gibi oldu yine...
yaz gününde durmadan kapalı bir hava ne kötü bişey... hiç benlik değil.

Bu arada ben evleneli 2 sene oldu, kayinvalidem evimin kapisini acmis degil henüz. .. kaynimin yaninda yasiyo, esimde kaynimla konusmuyo. Oraya gidince de otelde falan kaliyoruz. Esim gitmek istemiyo. Ben zorluyorum. Biz gorevimizi yapalim da onlar kendisi bilir diye.. Bi insan oglunun evini yasadigi yeri merak etmez mi... gerci orda 2. Torunu dogacak, ben cocuk doguramiyom diye laf soyleyip duruyo.
Esime gecenlerde telefonda diyoki. Bi cocuk yapin da gelmemin anlami olsun. Soylemedik biz olmadigini.
Sonra diyoki elif bi doktora gitsin belki kilodan olmuyodur!

Allahtan esim konusturmuyo da boyle laf soyleyince esim ona kiziyo sonra kavgalar vs.. ayy yazarken yoruldum..
ne dolmusum ben de

yok anacım kalkıp ışığı yaktım, oh içim açıldı yaa...
perdeyide çektim havanın suratına doğru: )))
kendi somurtsun dursun orda, napayım
kısa kolluyum başım açık ve 1.katım: ) (hava ile çekişen meyra smileysi)
bu ne karanlık böyle, yağdığı da yok, öyle suratını asıp duruyor: D

Son düzenleme:

canım benim yaaa...
inan herkesin derdi bir türlü takma kafana boşver, çok şükür eşin senin yanında bak, kvnde fenaya benziyo az gelmesi gelip gelip laf sokmasından iyidir, baksana telden bile laf sokmuş.
bende ne laflar yedim biliyomusun, özellikle çocuk için değil çeşit çeşit ama susmaktan başka çare yok, allah kırık kalplerin yanındadır....

amin.
özür dilemene gerek yok canım, sen mutlu ol o bana yeter.

güzemiş bunlar yaa:)))

ay frida çok iyi geldi bu karikatürler bana sağol: )
bazı insanın yaşama heycanı bu denli oluyor bende bazı insanlarda görürüm onu: )
nasıl bir heycandır gerçekten bende anlamıyorum: )
galiba böyle kişilerde biraz çocuksuluk var: )

geçmiş olsun canım.

Şom agizli diycem hec ayip olmiyacak he

ayyy kıyamaaaam...
hadi oldum de biran öncede içim rahat etsin benimde...
ayrıca seni çok seviyorum kız ben: )
hadi olda olduğunu kutlayalım topikte: )))))))

Bende sevmesem oyle icten yumruk atmam zaten :)
Ayrica meyracim bende seni seviyorum

Verdigimiz kilolar degil dostlugumuz bagliyo bizi

Elif allah yardimcin olsun ins sanada digerlerinede hayirli evlatlariniz olsun.
Bu oyle senin benim yaptigimiz bisey degil allahin yarattigi sanada nasip edecegi bisey yapinda olsun demek sadece cahillik ne mutluki siz biliyosunuz bunu.

tabiki herkesin çokça derdi var canım benim. insan üzülünce böyle paylaşmak istiyor bazen işte :)
amin bonusum sağolasın..

Çok gecmiş olsun tatlı birsey cıkmamış cok sukur
adet bekleyince gelmez ben her ay tırsarım hamişmiyim die
bosver canım gelmemesindede vardır bi hayır
rabbim en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inş tatlım

inşallah canım :) sen ne zaman dönüyosun bakalım evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…