Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Face çıktı mertlik bozuldu :)) gizli saklı bişey kalmadı artık. :)

Kaynanamlarda o tarafta oturuyor frida :) ama onlarla değildik güzel bir akşamdı çok iyi geldi fakat çok yoruldum aşırı yürüdük ..

Ne güzel bir akşam geçirmişsin sevindim bayramda napıcaksın plan var mı ? İzin kaç gün bu arada önümüzdeki cuma bayram dimii

Bayramın haftasonuna denk gelmesi kötü oldu...İzin 3,5 gün olur..
Muhtemelen buruk geçer bayram ilk bayram
PEk plan yapmadık...pek tadımız yok bizim de eşimin işleri çok sıkıntılı fena hem de..

Sen neler yapıcaksın frida.? yalnızsın eşin de yok..Özgür kız modun da olucaksın ne güzel...

Asucum, tercih konusun da karar verdinizm.? Zor bir süreçmi bu süreçte :))
Yenam eşinin işleri düzelir inşallah canım
Valla adaşım eşin yok işin de yok oh dinlen iyice :)
Yenacım karar verdik tercihlere çok şükür en başa ODTÜ yü sonrasında da hukukları yazacağız sonra diğer kamular pdr ler felan var
Süreç gerçekten zor ama zevkli
Inşallah seneye berfin de güzel puanlar alır da Hakkıyla yaşarsınız bu Süreci siz de

Annenlerin evi nerede.? yaz kış oradalarmı.?

Adaş senin kızın maşllahı var tercih kısmının eğlenceli geçmesi her aileye nasip olmuyor bizim binada 2 çocuk bir yere yerleşemiycek sankii yada özel üniversite olucak bakalım

Sende yoğunsun ramazan zorlu geçiyor meşguliyetinde çok cami gibi Allah kabul etsin :)

Çok şükür canım iyi okullar içinden seçim yapıyoruz
Allah herkese nasip etsin
Ramazan çok hareketli ve güzel geçiyor çok şükür camiyle içiçe olmak da ayrı bir güzel
Âmin Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin

Hayatım eşim yok ama işim çok ramazandan öncede eşim evdeydi yaa geceleri oturup gündüzleri yatık ev çok kirli temizlermiyim bilemiyorum ama camları silsem süper olur du ...
O konulara hiç girme ben de Ramazan başında yaptığım temizlikle duruyorum
En azından cam felan silsem iyi olur da hava da çok sıcak

Yeliz cok uzuldum evdeki huzursuzluk fok fena dua edelim bol bol inş cnm
yena emeğine saglık canım rabbim gonlünüze gore versin işlerinizi kolaylaştırsın
87 mi beni çok geçmissin yetişmeliyim sana :l iyi vermissin bende koye gelmesem belki verdim bukadar neyse senden habersiz seni geçmeye çalışıyım hırs yapım :) kaclık kullanıosın benim ilaç 50 lik druma hafta sonu 100 lük kullanım dedim 25 lik kullanırken hafta sonu 50 lik kullanıodumm ok dedi 3 ay sonra gel dedibakalım kilo vermen zor dedi ama cok sukur veriorum rabbim cumle hastalara şifa versin bizlerinde zayıflamasına yardım etsin inş

Kizlar Allaha emanet olun ben bi sure yokum hakkinizi helal edin kendinize iyi bakin

canım ya ne demek helali hoş olsun, sende helal et hakkını, inş hayırlısı ile tez vakitte yine aramıza dönersin gönlündeki arzuladığın mutlu halinle.
gitmene üzüldüm ama en çokta üzgün olmana üzüldüm: (((
inan şimdi içten dua ettim senin için.
unutma hayatta herşey geçer gider, neler geçmediki değilmi??
fazla düşünmemeye çalış sıkıntılarını... bol bol dua et, yer gök dua ile...
sende kendine çocuklarına çok iyi bak, allaha emanet ol, görüşmek üzere inş...

İyi geceler
Yena ve bonus buralarda anladığım kadarıyla
Öptüm ikinizi de
beni de öp beni de :)
ellerine sağlııkkk :) tebrikler kızlaaaarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…