:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nan garı hastayım sanaa
tütütütü
maşallh
teşekkürler cnmm
nasılda üstüme alınıyorum sengözlerimebaksanab
Yurdusum yine diyete devam edeceğim ama yediklerimin listesini değiştiricem değil mi?Yok eğer diyeti bırakıp kısa bir süre normal yiyip içeceksem, ondanda korkarım verdiğim kiloyu geri alacam diye.Senin kilo vermendeki duraklama bir buçuk ay mı sürdü? Offfff yaaaa benimkide bu kadar sürer mi ki?
deneme ruj :dance:
çok çok geçmiş olsunn
allah acılarını göstermesin sevdiklerimizin
benim akşam yemeginden sonra
2 porsiyon meyvem ve
yatmadan yarım saat önce bir bardak sütüm var
bide öle dene istersen
:roflol::roflol:
hoşgeldin
bir olay bir sözz
insanın hayata bakış açısını degiştiriyoo
komşumun annesi yatalak ve her ay bi çocuguna gidiyo kadın
hergün dua edin bana öleyim diyo
böle yaşamak çok zor diyo kadın
ben böylemiydim diye üzülüyo
nedenmii
şu an bakımı o kadar zorki bide kilolu
ve cocukları yüksünerek bakıyo
kaldırması dert yatırması dert
az zayıf olsaydı böylemi olurduu
allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin
insan eti agır olurmuş
analarımız 5 çocuguna aynı anda gözü gibi bakardı
şimdi 5 çocuk bi anaya bakamıyo
allahım elden ayaktan düşürmesin ama
bu durumlardaa çokk önemli kilo
anacım bu kadar moralini bozma benim en büyük kaybım kilo vermemi zaman uydurmaya çalışmak oldu stres yaptım ve sonuc 96 kilo oldu hayatımın en rahat 6 kilosunu ben burada zaman sınırlaması gözetmeksizin arkadaşlarımla beraber verdim opuyorumnanaktan ve vermeyede devam edicemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sende bizimle beraber vericeksin bak görŞenizCitol, deneyebilirim tavsiyelerini,bu duraklama önümüzdeki haftada devam ederse işte o zaman hakikaten çok moralim bozulur.
bayanlarr geldim ama gidiyorum. selam vereyim dedim. çookk yoğunuz bakalım yarına nasıl olacağız.
bu arada diyetisyen araştırıyorum. iyisi lazım bana.... istanbulda olup diyetisyenin iyisini bilen duyan varsa haberdar etsin beni...
şimdilik gidiyorumm opuyorumnanaktan
kızlar kızlar,
bu hafta akapnktr kontrole gittim 105 kioydum iki gün sonra kontrole gittiğimde 104 kilo geldim bir hafta sonra yine aynı çıktım ama kont. gitmeden önce hamama gittim bol bol yüzdüm. tartılmadan önce dediler ki vucudun su toplamıştır net bişey olmaz dediler yani yine 104 çıktı.mafoldumben
şimdi haftanın iki günü dometes diyeti verdi sabah öğle akşam sadece domates yiyecekmişim nasıl olacaksa peeah. yersen yıllarca löop löp böyle yedittirirler haftanın iki günü do ma tiis evet dometis domatis iştecokacimcoook. vaaah bana vahlar bana kızlar.
bu arada kızım, torunum(avatardaki benim turunum oluyor da ) ve damadım geldiler çoook uzaklardan bugün çok mutluydum hep sıkılınca yerdim bugünde neşemden yedim valla rejim falan foşş. bizde yemek için bahane çok ama kesin vericem bunları kararlıyım.kaydirigubbakcemile2 böyle fıldır fıldır olcem.
herkese slmlarrrrrrrrrr
kilo verenleri tbrk ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca tşklerrrrrrrrr
artık üniversiteliyim yupiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:):):)
Beyzuş annemi kilo vermeye ikna ettim sonunda.Kaç gün dayancak bakalım...100 kilo tamı tamına şimdi.Markette tartılar var ya yağı ayrı tartan oaraya götürdüm bugün onu 20 kilo yağ fazlalığı var.ÇOk morali bozuldu ama hırslandı.Tarih attı bugün zayıflıcakmış.İnşallah allahım ya.Yoksa iyice yaş geçince çok üzülcek sonra,kiloluyum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?