Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım herkese slmlar geçmişi okumadım o yüzden kilo veren yada veremeyen herkesi çabalarından dolayı tebrik ediyorum.bnde regl olduğum için tartılmayı unuttum aklıma şimdi geldi .. beni bu hafta aynı geçerseniz sevinirimm hepinizi öpüyorum kocamann opuyorumnanaktan

bak ne dicem
bende bir süreligine ara vermiştim
ondan sonra adepte olamadım
konsentre olamadım
bıraktınmı yani mola verdinmi diyete
başlaması zor oluyo
örnek ben

yediklerini degiştir
yada sevdgin bi tatlıyı ye iyi bi yemek yada
bunu deneyip başaran ark. var
şaşırıyo vucut
deneme ruj :dance:

:hulya:

citolum ben buraya katıldığım ilk günlerde bu konuya değinmiştim ve ben özellikle diyete oğlumdan üzücü şeyler duymamak ve ona yük olmamak için kilo veriyorum demiştim hatta birileri bana yokk işte ben sana katılmıyorum falan demişti ama kimdi hatırlamıyorum neyse zaten işte ben bundan korktuğum için özellikle kilo vermek istiorum malesef olan bu :1no2:allah o kadının haline acısın:Saruboceq: çookk zor bi durum.:çok üzgünüm: bu arada citolum kendine geldiğini gördüm seni yaa süpersin valla böyle devam etttalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:

Citol, deneyebilirim tavsiyelerini,bu duraklama önümüzdeki haftada devam ederse işte o zaman hakikaten çok moralim bozulur.
anacım bu kadar moralini bozma benim en büyük kaybım kilo vermemi zaman uydurmaya çalışmak oldu stres yaptım ve sonuc 96 kilo oldu hayatımın en rahat 6 kilosunu ben burada zaman sınırlaması gözetmeksizin arkadaşlarımla beraber verdim opuyorumnanaktan ve vermeyede devam edicemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sende bizimle beraber vericeksin bak görŞeniz

kızlar kızlar,
bu hafta akapnktr kontrole gittim 105 kioydum iki gün sonra kontrole gittiğimde 104 kilo geldim bir hafta sonra yine aynı çıktım ama kont. gitmeden önce hamama gittim bol bol yüzdüm. tartılmadan önce dediler ki vucudun su toplamıştır net bişey olmaz dediler yani yine 104 çıktı.mafoldumben

şimdi haftanın iki günü dometes diyeti verdi sabah öğle akşam sadece domates yiyecekmişim nasıl olacaksa peeah. yersen yıllarca löop löp böyle yedittirirler haftanın iki günü do ma tiis evet dometis domatis iştecokacimcoook. vaaah bana vahlar bana kızlar.

bu arada kızım, torunum(avatardaki benim turunum oluyor da ) ve damadım geldiler çoook uzaklardan bugün çok mutluydum hep sıkılınca yerdim bugünde neşemden yedim valla rejim falan foşş. bizde yemek için bahane çok ama kesin vericem bunları kararlıyım.kaydirigubbakcemile2 böyle fıldır fıldır olcem.

canım ben sana ermenı hastanesınde kı nazan hanımı tavsıye ederımyerimsenibenyerimseniben bılgı almak ıstersen seve seve paylasırım senınlekaydirigubbakcemile5

herkese slmlarrrrrrrrrr

kilo verenleri tbrk ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca tşklerrrrrrrrr

artık üniversiteliyim yupiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:):):)

Gözün aydın canım...Allah sevdiklerini her daim mutlu ve sağlıklı kılsın inşallah...
Domates güzeldir yaaaa...Accık yanında peynircikte verse ya diyetisyenin..
Gayret canım.Olacak inşallah....

güzel yorumlariniz icin tskler fistiklar.. darisi basiniza insallah.

sizlere bütün kalbimle inaniyorumm:vereliniortakhihoyyyt

Beyzuş annemi kilo vermeye ikna ettim sonunda.Kaç gün dayancak bakalım...100 kilo tamı tamına şimdi.Markette tartılar var ya yağı ayrı tartan oaraya götürdüm bugün onu 20 kilo yağ fazlalığı var.ÇOk morali bozuldu ama hırslandı.Tarih attı bugün zayıflıcakmış.İnşallah allahım ya.Yoksa iyice yaş geçince çok üzülcek sonra,kiloluyum diye.

bende tanıştığımıza memnun oldum.kaydirigubbakcemile5ayy çok sevindim canım:lepi::lepi:alkisalkisalkis ama gerçekten buraya oda dahil olsun yaa bak burada olunca kendini daha güçlü hissedecek inan burası bağımlılık yapıyoryerimseniben bak mesela aşkitoya normale döndü ama burasını bırakıpta gidemiyorŞenizŞeniz

iyi akşamlar canlar, nasılsınız bakalım.
Ben yarın yola çıkıyorum diye çamaşır yıka evi sil, süpür, ne yapalım hayat bu.
Yarın ıstanbul'dayım inşallah.Allahın izni ile.
Hazırlıklarımı yaptım, şu an gözümde uykuda yok ne yapayım.opuyorumnanaktan sizleri.
Callanitics egzersizlerimi ve leslie abla yürüyüşleri ile ilgili cd'leri de yanıma aldım.Neme lazım oaralarda biraz yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…