Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:

Güle güle git canım.Şu cdleri nerden indircem ben akşam üstünden beri uğraşıyorum ama olamdı bir türlü.Anneme ve bana lazım o hareketler....

Okudu ve önce baya güldü :roflol: sonrada seni çok sevdiğini düşündü :asigim: sonrada duygulandı

Hemmen listeyi hazırlıyorum...Sabah kahvaltıya gelen misafirlerim akşamada kaldılar bakamadım kusuruma bakmayın...tartıldığımda 92.300 düm hasbinnnn :delphin
:

Vee bu haftanın dereceleri.....buyrunnnnnnnnn
1 - Aşkito :teytey: :hooray: ( 2.8 kg )

2 - YURDUŞUM :teytey: ve seçil00 :teytey: ve kediruhlu :teytey: :hooray 1.6 kg ve 1.6 kg ve 1.3 kg )

3 - citol :teytey: ve sscuba :teytey: :hooray: ( 500 gr )

Spor bildiren olmamış ama ben yine spor yapanları özelliklede YURDUŞUM ablamı tebrik ediyorum alkisalkisalkis

Seçil00______________85.9_______________
Citol________________106.5______________
xhüzünx_____________103________________
nursena______________85_________________
Bonus_______________92.3________________
YENA_______________94_________________
Kittiara______________97.5________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________84.1_________________
Dream_______________94__________________
Okur________________87.5_________________
Yağmurgözlü_________112.4________________
Aşkito_______________70.7_________________
Kediruhlu_____________102.7_______________
Sscuba_______________91.5________________
Glikoz________________88__________________?

Bu haftanın listesiiii buyrunnnnnnnnn

Yeni gelen arkadaşlar hürmüz mihmandar abla ve adını şu an hatırlayamadıklarım listeye eklememi isterseniz söyleyin eklerim buyrunnnnnnnnn

Cumadan cumaya düzenli bildirim istenmektedir! :enbuyukkk:

herkese slmlarrrrrrrrrr

kilo verenleri tbrk ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca tşklerrrrrrrrr

artık üniversiteliyim yupiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:):):)

nasıl oldu hangi ara olduu
noluyoo

hayırlı olsunn
bende gircem bu sene öss yee
kamu yönetimi kazancam 4 yıllık
okuyuppp
köyümüze vali olacamm :roflol:

bonus
nan boıonuss nerenden hesapladın nan ben 1 kilo200 grm verdim bikereem
bu ara bende seni seviyorum
kart koyunumm Şeniz

benide eklermisiniz opuyorumnanaktan ben dün 109 kg dım bakalım önümüzdeki hafta nolcam

Ellerinize sağlıkkk çok teşekkürler bonus, tüm hanımlara kucak dolusu tebrikler. Haftaya çok daha iyi sonuçlarala aranızdayım, beni atlamayın anacım

Güzelim;

100 kilo gerçekten bir kırılma noktası yaratıyor insanda.Ben neyapacağım şimdi;artık bu kilolara esirim,bu kadar kiloyu nasıl vereceğim diye bir sürü olumsuz duygu sarıyor insanı...
Bu bakımdan anneni çok iyi anlıyorum ama bir an önce bu duygulardan kurtulup daha da ileri gitmemesi için bir şeyler yapmak lazım.Kilo öyle bir şey ki sanki bir değişiklik yokmuş gibi geliyor bir çıkıyorsun tartıya Allahım 100 kilo olmuşsun.Sinsice gelip yerleşiyorlar.
Annenin biraz zamana ihtiyacı var.Ama toparlanıp ciddi diyet yapmaya başlayana kadar hafif hafif kısıtlamalarla kendini alıştırsa iyi olur.
100 kilo bir insan ciddi bir diyetle kısa bir sürede 5-6 kilo verebiliyor.Anacığın bunu yaşadığı zaman zaten devam etmek ve daha fazlasını verebilmek için gerekli azme sahip olacaktır.Yeterki az da olsa kilo kaybı başlasın.
Biraz moral olması açısından onu da topiğimize getir.Konuşur anlaşırız biz onunla.Yaşıtızdır diye düşünüyorum annenle başka ortak noktalarımızda vardır.Birbirimize güç ve moral veririz.
Acele edip çok ısrarcı olma bu annende ters etki yapıp diyetten soğutmasın....
Herşey iyi olacak inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…