Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın...

Kilom 94 şaka gibi,şoktayım resmen..ayrıca çok üzgünüm..(

Seçil geçmiş olsun..

citol bende değiştiricem yeme şeklimi..

Çok geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan

tabi cnm ne demek
kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekil yap.
Günaydın...

Seçil geçmiş olsun..

ewet sürekli diyette
vucut bagışıklık kazanıyo
şaşırt azz

arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranıza :kedi:
bi program hazırladım kendimce :)
sabah.... soğan suyu ve ceviz+sarımsak la hazırlanan karışımdan içip yarım saat sonra bi elma işyerime gelince yarım saatlik bi yürüyüş
öğle....yemekte ne varsa :) şansıma yemek yicem (ekmek kullanmıcam çok zorlanırsam bi dilim ekmek)
akşam salata

tabi her öğünden yarım saat önce soğan suyu gün içinde bolca su ve ara öğünlerde elmaa
sizce nasıl bu diyet uygulamaya bu gün başladım :)

Arkadaşlar, bugün 15 gün oldu diyete ve spora başlayalı ilk hafta 5 kilo verdim bu hafta hiç vermedim sayılır çünkü sadece 200 gr vermişim. Niye benim kilo vermem durdu acaba? Üstelik ne hiç diyeti bozdum nede sporu kaçırdım, ilk günkü ciddiyetle devam ettim.Bu duraklama kaç gün sürer yada sizinki kaç gün sürdü? Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu durum beni çok demorolize etti ve motivasyonumu düşürdü ama asla bırakmayacağım. Şu anki kilom 89.8

suskunkız

cevizli sarımsaklı su
uzun süre kullanımda bende genital bölgede kaşıntı yaptı
içmeyi bıraktıktan bir hafta sonra durdu kaşıntı

sogan suyu güzel hem adette düzenliyo
ama sabahları yeter bencee
çok tüketmete bir süre sonra tiksinti verecektir

dikkat ettim sabah kahvaltı yapmıcxaksın bence yanlışş

hiç ekmek yok diyosun bence dilimli kepek ekmek kullan ögün başı 2 dilim hak ver kendine

yoksa ani şeker düşüp yüksemesinden dolyaı
tatlı ihtiyacı duyabilir ve daha çok acıkırsın

Son düzenleme:

ya bence 200 gr bile senin için karr
bu şekilde düşün
atalarımız ne demiş damlaya damlaya göl olur
hem ilk hafta verdigin 5 kilo ( bende ilk hafta öle olmuştu)
vucundan attıgın ödem
su
bagırsaklarındaki aşırı yükleme
yani yag deyil büyük ihtimalle

eger tahlillerini yaptırdın
sorun yoksa
pko hastasıda deyilsen devam ett
bak nasıl vereceksin

çünkü veriliyo yaa
bugazı tuttugun zaman veriiyo
yeterki sitres yapma

Canım hoşgeldin öncelikle, tabii ki aramızdasın.İyi ki geldin .Biz hep şunu diyoruz takıl KK'ya hayatını yaşa opuyorumnanaktan
Canım merhaba, Zatenn ilk haftada çok güzel kilo vermişsin, kafana taktığın sürece tabii ki demorolize oluyorsun,bir süre sonra onlar takır takır giderler, azmini kırma ne oluropuyorumnanaktan

aslında haklısın ekmek yemem gerek bi anda bu çok sıkı oldu galiba
ya soğan suyu kilo vermede faydalımı oluyo anlamadımki herkes faydası var diyo ama zayıflayan yok :bbo:
off offf nolur bana yardım edin

bu arada YURDUSUM çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

ben 2003 senesinde sabahları bir halanmış soganın suyunu içiyodum
yemeklerin üstüne kaynamış suya bir çay kaşıgı kekik atıp demleyip içiyodum
yediklerime dikkat ediyodum
20 kilo vermiştim
şimdi düşünüyorumda
eşim askerden geldi
ben bıraktım sogan suyu içmeyi ve
hemen hamile kaldım
sanırım bu sogansuyu bu işede yarıyo lülülülülülü

Citol, 200 gr verdiğime sevineyim mi öyle mi diyorsun? ılk hafta verdiğim 5 kilonun sadece 3 kilosu su olabilirmiş gerisi yağ diyetisyenim öyle dedi ama yinede bilemiyorum.

Günaydın...

Seçil geçmiş olsun..

YENACIĞIM;
Artık bünyemiz diyete direnç gösteriyor.Biraz sporuda boşlayınca kilo vermek çok zorlaşıyor.Bu durumu görünce bizde motivasyon düşüyor

.Bayramdı,seyrandı,doğum günüydü derken seriyoruz ve kilo alıyoruz.Bu hepimizin bildiği ve yaşadığı bir durum.Farkında değilmiyiz?Bal gibi de farkındayız.....

Çok az yiyerek kilo vermek geçici bir çözüm..Doğru diyet yapmalıyız.Bana diyetisyenin verdiği listeyi harfiyen uygulamak istiyorum yine.Oldukça iyi kilo vermiştim.Tabii spor şart.
Eğer istersen listeyi sanada göndereyim.Listeleri adımız gibi ezberledik ama belki motivasyon olur dedim.Birlikte uygularız.

citol çok şekersin :) o zman ben bu diyete bide kekik ekliim :)

öleyim dimi kızz
ah bide suya girince erie özelligim olsa süper olurduu
yer yerr sonrada
suya girerdimm :roflol:
aynı zamandadaa süper espiriktüel bi kişilim var yanee sengözlerimebaksanab (bonus hanımm okusa ne decek merak ediyorum :roflol: :dilcikar: )

yerimseniben sen bide sıcak suya girmeyi dene belki o zman diyete gerek kalmadan erirsin :) süper bi ortammış hem kilolu hem eğlenceli :) tam benlik hihoyyyt

bayanlarr geldim ama gidiyorum. selam vereyim dedim. çookk yoğunuz bakalım yarına nasıl olacağız.

bu arada diyetisyen araştırıyorum. iyisi lazım bana.... istanbulda olup diyetisyenin iyisini bilen duyan varsa haberdar etsin beni...
şimdilik gidiyorumm opuyorumnanaktan

Hoşgeldinnn..güle güle kaydirigubbakcemile3nasılsın canım nerede oturduğunu bilmiyorum ama fatihte bir tane biliyorum opuyorumnanaktan

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor yeni gelenlere hoşgeldiniz diyor kilo bildirimine geçiyorum buyrunnnnnnnnn
kilom 102.700şutarafagittidelikafadulden:sm_cool::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…