maşallahhhhhhhhhhhhhh oku oku bitiremedim valla beyzus ablam çok çok geçmiş olsunnnnn
yurdumsu ablammmmm sen varyaaaaaaa S-Ü-P-E-R-S-İ-NNNNNNNNNNN maşallahhhhhhhhhhhhh sana :)
kısss tursariiiiiiiiiiii sevgili kaynanacığımmmmmmmmmmmmmm senlede geçen görüşemedik msnde kusura bakma babam şuan çok ii haberini vereyim
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin :)
geçen gece hastanedeydik babamı kaldırdık ve cnmçok sıkıldı bi balık krizi yaşadık :):) kılçık dudağına battı ve kanamayı 40 dk durduramadık hastaneye gittik klinlik desem daha doğru dikiş atamam sana kanaman fazlalşır riskli hastasin urda kardeoloji yok dedi doğru devlet hastanesine git dedi akşam 9 da kanamayı durdurmaya çalıştık saat 23,30 gibi anca durdu kanama başlarmı die beklettiler şimdi diceksiniz neden alt tarafı bi kılçık babamda kalp damarlarında 2 tane stend var ve kan sulandırıcı kullanıyor kan pıltılaşmadığı için kanama durmuyor diş bile çektiremiyo 1 kılçık yarasından o kadar uğraştık allah korusun bide büyük yara olsaydı valla hastanede bir kılçık yüzünden bişey olursa die çok endişelendim çok şükür iyi şimdi yiyemediği balığıda yaptım dün akşam yedi :) canım babam yaaaaa allah annelerimize babalarımıza sağlıkla uzun ömür nasip etsinnnn
Güzeller ben bu ara kilo bildirimi yapmayacağım....Tatilde aldıklarımı bir an önce verip öyle dönmek istiyorum.Eğer kabul ederseniz tabii...
Bu demek değildir ki bu aralar yokum.Her gün birlikteyiz ama ramazandaki 85 i görmeden kilo bildirimi yapmak beni olumsuz etkileyecek gibi hissediyorum.Umarım bu süreç kısa sürer....a.s.a.s.
Günaydın...
Kilom 94 şaka gibi,şoktayım resmen..ayrıca çok üzgünüm..(
Seçil geçmiş olsun..
citol bende değiştiricem yeme şeklimi..
Arkadaşlar, bugün 15 gün oldu diyete ve spora başlayalı ilk hafta 5 kilo verdim bu hafta hiç vermedim sayılır çünkü sadece 200 gr vermişim. Niye benim kilo vermem durdu acaba? Üstelik ne hiç diyeti bozdum nede sporu kaçırdım, ilk günkü ciddiyetle devam ettim.Bu duraklama kaç gün sürer yada sizinki kaç gün sürdü? Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu durum beni çok demorolize etti ve motivasyonumu düşürdü ama asla bırakmayacağım. Şu anki kilom 89.8
Canım hoşgeldin öncelikle, tabii ki aramızdasın.İyi ki geldin .Biz hep şunu diyoruz takıl KK'ya hayatını yaşa opuyorumnanaktanarkadaşlar bende katılabilirmiyim aranıza :kedi:
bi program hazırladım kendimce :)
sabah.... soğan suyu ve ceviz+sarımsak la hazırlanan karışımdan içip yarım saat sonra bi elma işyerime gelince yarım saatlik bi yürüyüş
öğle....yemekte ne varsa :) şansıma yemek yicem (ekmek kullanmıcam çok zorlanırsam bi dilim ekmek)
akşam salata
tabi her öğünden yarım saat önce soğan suyu gün içinde bolca su ve ara öğünlerde elmaa
sizce nasıl bu diyet uygulamaya bu gün başladım :)
Canım merhaba, Zatenn ilk haftada çok güzel kilo vermişsin, kafana taktığın sürece tabii ki demorolize oluyorsun,bir süre sonra onlar takır takır giderler, azmini kırma ne oluropuyorumnanaktanArkadaşlar, bugün 15 gün oldu diyete ve spora başlayalı ilk hafta 5 kilo verdim bu hafta hiç vermedim sayılır çünkü sadece 200 gr vermişim. Niye benim kilo vermem durdu acaba? Üstelik ne hiç diyeti bozdum nede sporu kaçırdım, ilk günkü ciddiyetle devam ettim.Bu duraklama kaç gün sürer yada sizinki kaç gün sürdü? Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu durum beni çok demorolize etti ve motivasyonumu düşürdü ama asla bırakmayacağım. Şu anki kilom 89.8
suskunkız
cevizli sarımsaklı su
uzun süre kullanımda bende genital bölgede kaşıntı yaptı
içmeyi bıraktıktan bir hafta sonra durdu kaşıntı
sogan suyu güzel hem adette düzenliyo
ama sabahları yeter bencee
çok tüketmete bir süre sonra tiksinti verecektir
dikkat ettim sabah kahvaltı yapmıcxaksın bence yanlışş
hiç ekmek yok diyosun bence dilimli kepek ekmek kullan ögün başı 2 dilim hak ver kendine
yoksa ani şeker düşüp yüksemesinden dolyaı
tatlı ihtiyacı duyabilir ve daha çok acıkırsın
aslında haklısın ekmek yemem gerek bi anda bu çok sıkı oldu galiba
ya soğan suyu kilo vermede faydalımı oluyo anlamadımki herkes faydası var diyo ama zayıflayan yok :bbo:
off offf nolur bana yardım edin
bu arada YURDUSUM çok teşekkür ederim :)
Günaydın...
Kilom 94 şaka gibi,şoktayım resmen..ayrıca çok üzgünüm..(
Seçil geçmiş olsun..
citol bende değiştiricem yeme şeklimi..
citol çok şekersin :) o zman ben bu diyete bide kekik ekliim :)
öleyim dimi kızz
ah bide suya girince erie özelligim olsa süper olurduu
yer yerr sonrada
suya girerdimm :roflol:
aynı zamandadaa süper espiriktüel bi kişilim var yanee sengözlerimebaksanab (bonus hanımm okusa ne decek merak ediyorum :roflol: :dilcikar: )
bayanlarr geldim ama gidiyorum. selam vereyim dedim. çookk yoğunuz bakalım yarına nasıl olacağız.
bu arada diyetisyen araştırıyorum. iyisi lazım bana.... istanbulda olup diyetisyenin iyisini bilen duyan varsa haberdar etsin beni...
şimdilik gidiyorumm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?