kızlar bugun secil ile şöle ayak üstü msn de görüştük
dedikki
leslie sonson ile yürüyüşü
yapalım
bunun için açtıgım toikte buluşalaım
ölçüleri yazalım
her gün yapalım
haftada bir gün iznimiz olsun
santim olarak incelmeyi baz alalım
ne dersiniz
secille fikrimiz
Benide aranıza alıııııııın, çok mutsuzum. 99 depreminde 70 kg. dım ve çok mutluydum. ne olduysa sonra oldu ve anlayamadığım bir şekilde kilo almaya başladım. 105 kg iken diyetisyene gittim. 90 kg. a indim 4 ayda. bıraktım diyetisyeni ve aynı kilomu 1 sene korudum. Ta ki ramazan ayı gelene kadar. Ramazanda tutamadım kendimi ve aldım 5 kg yine. Çok sinirleniyorum.Hep korumak zorunda olduğum bir kilo ile uğraşmaktan yoruldum. Bende diğerleri gibi olmak istiyorum. Verdiğim kloyu geri almak istemiyoooooooooorum. Benide aranıza alın, ne yapıyoruz kızlar :))
İnşallah ablam yaa.Acele etmiyorum zaten callen egzersizlerini indirdim netten ordaki 70'lik teyzleri görünce hırs yaptı daha çok.Sabah 7 de kalkıp onla bir egzersiz yapcakmışım.Ne yapayım sabahın köründe kalkcam artık beraber yapalım diye.Aman basenleri erisinde 5 tede kalkarım ben.Güzelim;
100 kilo gerçekten bir kırılma noktası yaratıyor insanda.Ben neyapacağım şimdi;artık bu kilolara esirim,bu kadar kiloyu nasıl vereceğim diye bir sürü olumsuz duygu sarıyor insanı...
Bu bakımdan anneni çok iyi anlıyorum ama bir an önce bu duygulardan kurtulup daha da ileri gitmemesi için bir şeyler yapmak lazım.Kilo öyle bir şey ki sanki bir değişiklik yokmuş gibi geliyor bir çıkıyorsun tartıya Allahım 100 kilo olmuşsun.Sinsice gelip yerleşiyorlar.
Annenin biraz zamana ihtiyacı var.Ama toparlanıp ciddi diyet yapmaya başlayana kadar hafif hafif kısıtlamalarla kendini alıştırsa iyi olur.
100 kilo bir insan ciddi bir diyetle kısa bir sürede 5-6 kilo verebiliyor.Anacığın bunu yaşadığı zaman zaten devam etmek ve daha fazlasını verebilmek için gerekli azme sahip olacaktır.Yeterki az da olsa kilo kaybı başlasın.
Biraz moral olması açısından onu da topiğimize getir.Konuşur anlaşırız biz onunla.Yaşıtızdır diye düşünüyorum annenle başka ortak noktalarımızda vardır.Birbirimize güç ve moral veririz.
Acele edip çok ısrarcı olma bu annende ters etki yapıp diyetten soğutmasın....
Herşey iyi olacak inşallah....
Benim nişanlımda öyle ben bir sürü kursa gittim kendimi geliştirmek için,üniversite mezunuyum.O lise mezunu problem çözme yetisi dışında bir terslik yaşamadk hiç.Allah bozmasın.:Saruboceq:Aynı durumdayız canım...Bizde hiç sorun yaşamadık.Allah yaşatmasın....Ama benim adamın kafası çok donanımlıdır;belli ki seninki de öyle.....
Kafa yapısı ve hayata bakış yönleri tutuyorsa geisi yalan canım....Allah mutluluğunuzu arttırsın.Cümlesinin de.....opuyorumnanaktan
Glikoz ben varım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?