Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mangalımı yedim akşam 5 gibi
sabahda bi tane börek yemiştim
arada çay içtim
biraz çekirdek çikledim
artık günü kapadım
gecede sporumu yapar sütümü içer ölee yatarımm

kızlar bugun secil ile şöle ayak üstü msn de görüştük
dedikki
leslie sonson ile yürüyüşü
yapalım
bunun için açtıgım toikte buluşalaım
ölçüleri yazalım
her gün yapalım
haftada bir gün iznimiz olsun
santim olarak incelmeyi baz alalım
ne dersiniz
secille fikrimiz

video yu ben eklicem izlenebilir şeklini
leslie sonsone ile yürü ve incel adlı topige
fikirlerinizi bekliyorum

çitolüm ben indirdim ama hata verdi videoyu devamlı izliyemeyizdeeee benceee kendine videoyu nerden indirdiysen linki verirsen süper olurr valla yürüyüş koçum yapıcam seni :):)

evet evet kesinlikle ben buna varımm kış geliyor yürüyüş yapamıcaz bence süper olur :)

özel msj gönderdim
aşşalarda kızın 3 . mesajlarına bak
başta hangisi ne diye karışık geliyo ama incelediginde anlaşılıyo
koly gelsin 1 mil olanı indir 2 mil olanı bide 3 mil
sıra ile yapalım
yani önce 10 gün 1 mil olanı
sonra 2 mil anladınmıı
mucks

ya ben spor yapmak istemiyorum biliyosun ama
bu baya zevkli yaa
yatmadan yapıyorum
sütümü içip yatıyorum güzel oluyo
zaten dansı ritmik şeyleri severim ben

Benide aranıza alıııııııın, çok mutsuzum. 99 depreminde 70 kg. dım ve çok mutluydum. ne olduysa sonra oldu ve anlayamadığım bir şekilde kilo almaya başladım. 105 kg iken diyetisyene gittim. 90 kg. a indim 4 ayda. bıraktım diyetisyeni ve aynı kilomu 1 sene korudum. Ta ki ramazan ayı gelene kadar. Ramazanda tutamadım kendimi ve aldım 5 kg yine. Çok sinirleniyorum.Hep korumak zorunda olduğum bir kilo ile uğraşmaktan yoruldum. Bende diğerleri gibi olmak istiyorum. Verdiğim kloyu geri almak istemiyoooooooooorum. Benide aranıza alın, ne yapıyoruz kızlar :))

hep aynı dert hep aynı kısır döngü
burda cumadan cuımaya tartılıpp kilo bildiriyoruz
birbirimizi destekleyip yedigimizi içtigimizi yazıyoruzz
hoşgeldin aramıza

selamlar bajularr nassınızzzhihoyyyt yaa citol nirdesin senn msnde yoksun ben bi türlü indiremiyorum yaaa bana yollasana rar dosyalarını :1no2:

Şenizbu arada kıslarr cimcimenin iki beden incelmiş hatun iş peşinde koşamktan çok sevindim onun adına selamı var hepinize

İnşallah ablam yaa.Acele etmiyorum zaten callen egzersizlerini indirdim netten ordaki 70'lik teyzleri görünce hırs yaptı daha çok.Sabah 7 de kalkıp onla bir egzersiz yapcakmışım.Ne yapayım sabahın köründe kalkcam artık beraber yapalım diye.Aman basenleri erisinde 5 tede kalkarım ben.
Benim nişanlımda öyle ben bir sürü kursa gittim kendimi geliştirmek için,üniversite mezunuyum.O lise mezunu problem çözme yetisi dışında bir terslik yaşamadk hiç.Allah bozmasın.:Saruboceq:
Glikoz ben varım.

Bende varım.:ecrin_bebek:

kızlar selam,
beni de aranıza alır mısınız? ben de çeşitli seferler kilo alıp vermiş en son 91 i vurmuş durumdayım.şu an 1 ayda 10 kg diyetini yapıyorum 2 gün oldu başlayalı. bu topic çok hoş.herkes destek oluyo ne güzel... bende inşallah başarılı olurum.desteğinize ihtiyacım var..

Günaydın arkadaşlar..

Günaydınnn :))) YENA bence bu avatar sana gitmedi şahsi ve de naiczhane fikrim :kedi:

Sebze suyumu hazırlıyımda içeyim şöyle afiyetle -tatlicadiarzu-

Beden temziliğine başlamış bulunuyorum...Sabah tartıldım 92.9 u gördüm inşallah şu bir haftada 90 dan kurtulurum.

Bugünkü menüm -tatlicadiarzu-

Sabah sebze-meyve suyu

Öğlen mevsimlik haşlanmış sebze ve salatalar az olucak

Akşamda aynısı

Aralarda akşam 7 ye kadar az ceviz hurma falan yenebiliyo laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…