Bonus sesli güldüm,gülmeye devam ediyorum:) Allah 'da seni güldürsün inşallah..
Aslinda selam vermeden geçmişe gitmek istemedim ama domestos'un azizliğine ugramis narin barmaklarima krem sürmüş geçmişi okurken de krem emer diye düşünmüştüm.. Bugun silip an itibari ile de güya birdaha kirlenmeyecekmiş gibi muamele yapıyorum leptoba..
Mutlu olun diye yazmıştım oysa..Benim dışım da hepiniz duygu insanısınız naapabilirim :))
Nasılsın kasımpatıcım iyisin inşallah..Demek sen de denedin boyamayı ve tavsiye ediyorsun..
İyi hadi.. bonus ve yeliz de yapmıştı sanırım...
--
Asu sen de kızlarla birlikte dene belki hoşlaşırsın..
eldiven kullansaydın keşke..Gerçi ben de illa kimyasalları hissedicem temizlik yaparken. :))
Kendine haksizlik etme yena'cim bence en duygulumuz sen olabilirsin:)
Boyama konusuna baya merakliydim bir ara,özellikle johanna basford'un çizimleri ve kitaplari harika..ben bu ara mandalaya karsi ilgiliyim:)
Bu ara da iyim cok sükür,sen nasilsin topram:)
Asuman ablacim ben de cayi sekersiz içiyorum,yanliz kahveyi sekersiz içmeyi bir türlü başaramadım.neskafeyi sütsüz ve kremasiz içiyorum ama sekerli:)
Mandala zihni rahatlatan bir uğraşmış..
Ben de iyiyim sağolasın canım...Pazartesi stresi var şimdiden..yarı zamanlı çalışmak isteğimin uygun olabilme ihtimali varmı diye toplantı yapıciimm üst düzey elemanla :))
hayırlısı..
KAhveyi ben de şekerli içerim şayet yanın da tiramisu browni gibi yiyecekler varsa şekersiz içebilirim kahveyi..
Browni dedin,tramisuu didin beni benden aldin yena'cim:) Niye bayram tatlilari katagorisine girmezler ki,ziyaretlerde yerdik bol bol
Yena'cim dilerim pazartesi toplantın ümit ettiğin gibi şekillenir.yari zamanli daha iyi olabilir sanki senin için,çocuklara daha cok vakit ayırabilirsin,kendinede..
Evet zihni rahatlatıyor..
Basarabilsem benim de zihnim rahatlayacak,yani ümit ediyorum:) lakin benim de resmin iyi olmadigindan mütevellit her deneme hüsran ile sonuçlanıyor:)
iyi geceleer millet ben bu gece geç kalmışııım :))
demek ki pazartesi büyük haberi senden bekliycez nilüş hadi toplantın istediğin gibi geçer inşallah
KEsinlikle katılıyorum.. :)
İnşallah canım dua edin bana..
Kesinlikle çok iyi olur..Böyle robot gibiyim..özel sektör çok zor zaman ve her açıdan...
Açıklaması yokmu peki.?
KAsımpatıcım merak ediyorum ne mezunu olduğunu mahsuru yoksa öğrenmek isterim..Kafam da var bir kaç şey bakalım tutucakmı :))
sen yaparsın en doğru şekilde konuşacağını biliyorumda heycandan söyliyeceklerini unutmasan işte yine söyliyeceklerini kafanda toparlamaya çalış bakalımHoşgeldin kuzucuk..Ama geç kaldın..
İnşallah canım..Nasıl heyecanlıyım bilsen şimdiden..Doğru ve etkileyici cümle kurmayı tekrarlayıp duruyorum kafam da...
Yarım aklım var dı o da gitti. :))
Var,nette videolari falan ama kabiliyet olmayınca olmuyor:)
ben de senin tahminlerini merak ettim simdi topram:)
:) türk dili ve edebiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?