Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun..Diğer ikramlıklar tatlı mı.?

neden yoruldun başka neler yaptın ki.?
Sağol canım
Senin patrona çok kızdım bu arada bari öğleden sonra izin vereydi
Camide temizlik yaptık evde birkaç işim vardı sonra dışarda yemek yedik geldik sarmayı yaptık biraz da fındık ayıkladım o beni epey sinir etti
Hafif kırılmış ayıklanacak fındıklar vardı karıncalar keşfetmişler o nedenle ayıklamak zorunda kaldık yerde yapınca belim boynum ağrıdı yaşlılık işte
Tatlı yapacağım inşallah ya şekerpare ya etimek düşünüyorum bir de börek poğaça bişey yapsam diyorum ya bakalım üşenmezsem

Asuu hepimiz çok kızdık patron müsveddesine...Bayramdan sonra görecek o ebesini..
Bakalım nasıl anlatıcam nasıl ikna edicem bilemiyorum çok sıkıntılıyım...Şimdiden pazartesini düşünüyorum hem okullar açılıcak...

Görsün valla haketmiş
İnşallah gönlüne göre olur herşey canım

Görsün valla haketmiş
İnşallah gönlüne göre olur herşey canım

İnşallah canım..

Bugün,trend olan büyükler için boyama kitabı aldım. :) Vakit bulabilirsem şayet boyama yapıciimm.. :)
Resim de hep çok yeteneksizdim . böylelikle mutlu olurum. :))

bir anımı anlatayım okul da resim dersin de balık balıkçı ağ konulu resim ödevimiz vardı..bitirdikten sonra öğretmen baktı ve dedi ki nilüfer sanırım balık yerine yengeç yakalamış puhahaha..Akabin de tüm sınıf eşlik etmişti öğretmenimize.

Yok isim bitmedi utu yapcam mutfak topluyorum...
Hissiyati kuvvetli insan seni....

Kayinvaldemde tasindi gecen hafta ama evi yerlesmedi daha tasindigi bina henuz bitemedi. Eltimde simdilik. Bayramin 4. Gunu yada once bilmiyorum bana gelicek ins.

Sizin işler zor yaa..Taşınma işi fena..Allahtan kendi evinize geçeceksiniz sonun da..
Bir de senin iyi denk geldi kiralık evin.

Sizin işler zor yaa..Taşınma işi fena..Allahtan kendi evinize geçeceksiniz sonun da..
Bir de senin iyi denk geldi kiralık evin.
Zor tabi herkes tasindida yerlesemedi iste daha tasindigi daire gorumcemlerin yeni yapildi oda bitmedi daha iste eksikleri var oda bizlerde kalicak. Onunda isi zor.

Benim evi herkes oyle diyo iyi denk geldi diye sukurki oyle oldu. Coktan alistik eskitmeye basladik ne cok anim vardi eski evde hele o sokak lambasinin balkonun masamin dili olsada konussa.

Selam herkese.Şimdiden hepinizin kurban bayrami kutlu olsun .... Arkadaşlarla ben konunun başlığıni görünce hemen katılmak istedim aranıza.....Ben Zayıflamak istiyorummmm nolur bana yardım ediiinnnn.İki cocuk annesinin KIZIM 7 yasında oğlum ise 4,5 aylık emziriyorum.... 98 kiloyum ve kendimi çok kötü hissediyorum ..... Tavsiyelerini bekliyorum lutfennnn

Hoşgeldiniz aramıza...
Allah bağışlasın evlatlarınızı..
doğum kilolarıysa sık sık emzirerek bol sıvı tüketerek sağlıklı ve dengeli beslenerek kısa sürede kurtulursunuz kilolarınızdan...

Gel bacim gel hosgeldin...bakma kilo verme basligi olduguna iki tane emzikli 4 tane gebe arkadas var aramizda. Hele bi sag salim bayrami atlatalim tekrar gel yaz ins.

Listemiz var her hafta tartilip yaziyoruz kilomuzu yaptigimiz sporu. Yedigimiz yemedigimiz yaptigimiz ettigimiz herseye burada :)

Vallaha ya ne bereketliydik bir ara hep gebe haberi alıyorduk ..ben nursenadan da bekliyordum bir aktrasyon ama enerjisi sıfırlandı kadının..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…