Yena cok duygulandim bayram mesajina benim kelime toparlayip yazacak mecalim yoktu allah razi olsun ayni seyleri hissediyorum.
Sağol canımAfiyet olsun..Diğer ikramlıklar tatlı mı.?
neden yoruldun başka neler yaptın ki.?
Ben de bendee:))Yena cok duygulandim bayram mesajina benim kelime toparlayip yazacak mecalim yoktu allah razi olsun ayni seyleri hissediyorum.
Görsün valla haketmişAsuu hepimiz çok kızdık patron müsveddesine...Bayramdan sonra görecek o ebesini..
Bakalım nasıl anlatıcam nasıl ikna edicem bilemiyorum çok sıkıntılıyım...Şimdiden pazartesini düşünüyorum hem okullar açılıcak...
Görsün valla haketmiş
İnşallah gönlüne göre olur herşey canım
Yok isim bitmedi utu yapcam mutfak topluyorum...
Hissiyati kuvvetli insan seni....
Kayinvaldemde tasindi gecen hafta ama evi yerlesmedi daha tasindigi bina henuz bitemedi. Eltimde simdilik. Bayramin 4. Gunu yada once bilmiyorum bana gelicek ins.
Zor tabi herkes tasindida yerlesemedi iste daha tasindigi daire gorumcemlerin yeni yapildi oda bitmedi daha iste eksikleri var oda bizlerde kalicak. Onunda isi zor.Sizin işler zor yaa..Taşınma işi fena..Allahtan kendi evinize geçeceksiniz sonun da..
Bir de senin iyi denk geldi kiralık evin.
Selam herkese.Şimdiden hepinizin kurban bayrami kutlu olsun .... Arkadaşlarla ben konunun başlığıni görünce hemen katılmak istedim aranıza.....Ben Zayıflamak istiyorummmm nolur bana yardım ediiinnnn.İki cocuk annesinin KIZIM 7 yasında oğlum ise 4,5 aylık emziriyorum.... 98 kiloyum ve kendimi çok kötü hissediyorum ..... Tavsiyelerini bekliyorum lutfennnn
Gel bacim gel hosgeldin...bakma kilo verme basligi olduguna iki tane emzikli 4 tane gebe arkadas var aramizda. Hele bi sag salim bayrami atlatalim tekrar gel yaz ins.Selam herkese.Şimdiden hepinizin kurban bayrami kutlu olsun .... Arkadaşlarla ben konunun başlığıni görünce hemen katılmak istedim aranıza.....Ben Zayıflamak istiyorummmm nolur bana yardım ediiinnnn.İki cocuk annesinin KIZIM 7 yasında oğlum ise 4,5 aylık emziriyorum.... 98 kiloyum ve kendimi çok kötü hissediyorum ..... Tavsiyelerini bekliyorum lutfennnn
Gel bacim gel hosgeldin...bakma kilo verme basligi olduguna iki tane emzikli 4 tane gebe arkadas var aramizda. Hele bi sag salim bayrami atlatalim tekrar gel yaz ins.
Listemiz var her hafta tartilip yaziyoruz kilomuzu yaptigimiz sporu. Yedigimiz yemedigimiz yaptigimiz ettigimiz herseye burada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?