Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Makarna var yenmi? Kavurarak yapmistim eriste gibi oluyo boyle...daha napacam acaba lezzetli olsun diye :)

Makarna değil de sahan da yumurta istiyor canım sarısı dağılmamış olsun. :)
Dediğin tariften ben de arada yapıyorum daha iyi oluyor öyle sıcakken üzerine kaşar rendele bir de...

Makarna değil de sahan da yumurta istiyor canım sarısı dağılmamış olsun. :)
Dediğin tariften ben de arada yapıyorum daha iyi oluyor öyle sıcakken üzerine kaşar rendele bir de...
Oyy :)) 3 gunluk dunya be kir iki yimirta ye gitsin bugunluk gecelik...evdekilerde istermi kokusundan acaba

Bayramlık aldınmı çocuklara.?
Gerçi sürekli kıyafet alınıyor artık o eskidendi.
Kıza bot aldık..Almak istediği modele denk gelince ve uygun olunca kaçırmayalım dedik...
Oğlana da defacto sezon sonu deli gibi indirim yapmış netten örneğin 5 lira bermuda şortlar 7 lira tişörtler pazardan bile ucuz.epey bişeyler almıştım...

Oyy :)) 3 gunluk dunya be kir iki yimirta ye gitsin bugunluk gecelik...evdekilerde istermi kokusundan acaba

Dur bakalım biraz daha geçsin henüz erken :))) Dayanamazsam yaparım ne olcak bir koli yumurta aldık :))

Peki sen şeyi hatırlıyonmu.? Biri gelmişti bu kilolara gelinceye kadar aklınız nerdeydi demişti..KAbus gibi yaaa..

Yok ben o talihsiz arkadasa denk gelmedim :)

Bayramlik aldim lcw den sortlu tulum duyguya badisi corabi ohoo elifede bi tsortle ince bi hirka aldim gule gule giysinler kendimede ten rengi corap :)

Oglanin yeni pantolonu vardi onu giycek zaten kiloyla bisey bulmak zor okul kiyafetleride epey tuttu. Defactoya bakmadm hic cocuk icin ufaklara gorede varmi?

Iyi aksamlar

Nursena cok geçmiş olsun,sükür ki evde değilmişsiniz gerçekten..
Ben küçükken bizim evimize de girmişti hirsiz,biz evdeyken hatta..öylesine etkilenmiş ve korkmuşum ki yillar geçse bile hala unutamıyor ve korkuyorum.

Yena'cim boyama kitabin hayirli olsun,güzel günlerde boya.. uzun zamandir ben de yapıyordum ,bu ara ilgimi çekmiyor hic:) inanilmaz rahatlatıyor insani,cok eğlenceli.

Asuman abla sarmalari sarmissin,afiyet olsun.sevdiklerinle,huzurla tüket inşallah.

Bengisu hayirli olsun,kizin huzur ve bereket getirsin hanene:)

Dafi abla ugramiyor bu ara,hasta falan değildir yoğunluktan gelemiyordur umarim.

İYi günler de giysinler..Mağazasın da yok netten sipariş verdik iki arkadşla kargo parasını da bölüştük :))

Bu arada yena'cim bayram mesajına cok duygulandım,bilmukabele diyorum gönülden..

Sende esin, evlatlarin ve sevdiklerinle nice nice güzel ,huzur dolu bayramlar geçir inşallah.

Mutlu olun diye yazmıştım oysa..Benim dışım da hepiniz duygu insanısınız naapabilirim :))

Nasılsın kasımpatıcım iyisin inşallah..Demek sen de denedin boyamayı ve tavsiye ediyorsun..
İyi hadi.. bonus ve yeliz de yapmıştı sanırım...

--

Asu sen de kızlarla birlikte dene belki hoşlaşırsın..

Tuh saniye farkiyla kasimpati once yazmis pehhhh

Bonus sesli güldüm,gülmeye devam ediyorum:) Allah 'da seni güldürsün inşallah..
Aslinda selam vermeden geçmişe gitmek istemedim ama domestos'un azizliğine ugramis narin barmaklarima krem sürmüş geçmişi okurken de krem emer diye düşünmüştüm.. Bugun silip an itibari ile de güya birdaha kirlenmeyecekmiş gibi muamele yapıyorum da leptoba..:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…