Herkesin kendine eziyet sekli farkli tabiBonus çok seviyorum şekersiz çayı dilim buruş buruş oluyor böyle çok güzel bir his..
Herkesin kendine eziyet sekli farkli tabikk da bi ara semboller vardi bildinmi sen hediyemiydi neydi nutella cay simit falan vardi :)
Makarna var yenmi? Kavurarak yapmistim eriste gibi oluyo boyle...daha napacam acaba lezzetli olsun diye :)
Oyy :)) 3 gunluk dunya be kir iki yimirta ye gitsin bugunluk gecelik...evdekilerde istermi kokusundan acabaMakarna değil de sahan da yumurta istiyor canım sarısı dağılmamış olsun. :)
Dediğin tariften ben de arada yapıyorum daha iyi oluyor öyle sıcakken üzerine kaşar rendele bir de...
Oyy :)) 3 gunluk dunya be kir iki yimirta ye gitsin bugunluk gecelik...evdekilerde istermi kokusundan acaba
Ben de çayı şekersiz içiyorum kahveyi de hatta :)
Makarnayı ben de kavuruyorum arada sonra tavuk suyuyla pişirip tavuk erlerini de üzerine didikliyorum üzerine de sarımsaklı yoğurt harika bişey oluyor
Yok ben o talihsiz arkadasa denk gelmedim :)
Bayramlik aldim lcw den sortlu tulum duyguya badisi corabi ohoo elifede bi tsortle ince bi hirka aldim gule gule giysinler kendimede ten rengi corap :)
Oglanin yeni pantolonu vardi onu giycek zaten kiloyla bisey bulmak zor okul kiyafetleride epey tuttu. Defactoya bakmadm hic cocuk icin ufaklara gorede varmi?
Bu arada yena'cim bayram mesajına cok duygulandım,bilmukabele diyorum gönülden..
Sende esin, evlatlarin ve sevdiklerinle nice nice güzel ,huzur dolu bayramlar geçir inşallah.
Topige geliyordu kasimpati geliyordu ama faydasiz selam veremeden gecmisi okuyordu...
Okuyor okuyor ama bitiremiyordu olsundu nasilsa ordalardi hemde hic baski yapmiyor yimirtalar tavuklu makarnalar yapiyorlardi..
Mutluydu kasimpati.. Geliyordu :)))))
Tuh saniye farkiyla kasimpati once yazmis pehhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?