Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Genc kiz olmus hayirlisi...

Aaa senin de mi kiz.. bu sene herkes kiz doguruyo galiba :) benim daha belli degil ama erkek gibi geliyo bana.. Allah hayirlisini nasip etsin :)

bakalım seninki ne olacak: )
2-3haftadan belli olur seninkide, genelde 17.haftada söylüyorlar zannımca.

Okul mevzuuna da el atayim :) ben de alan disi oldugu icin edebiyat okuyamamistim cok istediğim halde.. seneye ben aof ten baslicam insallah...

ay edebiyat hiç bana göre değil: )))) bazen anlamakta bile zorlanırım.. edebiyatı seven bir yanım olsun isterdim ama.
bana şöyle sayılar işlemler lazım: DD

İyi geceler güzel bayanlar.ben geldiiimm.naslsnz bakalm??cok sükür düğün olaynı atlattk.annemler de hemen döndü.haftasonu cok kötü grip oldum.meyve ve nanelimonla atlattm şimdi iyiyim.

geçmiş olsun tatlım.
cinsiyet belli oldumu seninde, bir kız lafı geçmiş?: )
bu arada ördek isminide cidden bende hiç duymadım, enteresan, farklı isimler duydum da ördeği duymamıştım hiç.

Hayırlı arefeler olsun Allah dua ve ibadetlerimizi kabul etsin
Teşrik tekbirlerini bir de ben hatırlatayım

teşrik tekbiri ne idi?
ay inanmıyorum dini manada bilmediğim bişey çıktı
yani basit bilinen bir konu ama ben bilmiyorum galiba... yada ismen bilmiyorum...

çok geçmiş olsun canım yaaa, dediğin gibi çok şükür cana gelen bişey olmadı: (

bende seni kucaklıyor ve öpüyorum: )
sende çok çok özelsin...

evet bendede işler bitmedi uykum yok ama iş yapasımda yok sabah nasıl erken kalkıcaz yaa

yatanlara Allah rahatlık versin hadi bende kızımın dizine buz bağladım 15 dk duracak dizi ağrıyor uyuyamadı ...

geçmiş olsun.

Meyracım kurban bayramı arife günü sabah namazında başlayıp 4. Gün ikindi namazına kadar her farz namazın arkasından getirilen tekbire teşrik tekbirleri deniliyor ve hükmü de vacib

hımm tamam ablam sağol, bilmiyordum sayende öğrendim.
kaç tane getiriliyor?

hımm tamam ablam sağol, bilmiyordum sayende öğrendim.
kaç tane getiriliyor?
Bir tane canım şu şekilde
Farzdan sonra selam verip direk Allah u ekber Allah u ekber la ilahe illallahu vallahu ekber allahu ekber velillahil Hamd deyip sonra Allahümme entesselam.............diye devam ediyorsun

Bir tane canım şu şekilde
Farzdan sonra selam verip direk Allah u ekber Allah u ekber la ilahe illallahu vallahu ekber allahu ekber velillahil Hamd deyip sonra Allahümme entesselam.............diye devam ediyorsun

hımm tamam ablacım, tekrar çok teşekkürler.

Yena'cim ve bonus'cum sizleri rüyamda görmüşüm gecen gece,cok hatirlamiyorum ama topram ile birlikte bonus hatunun evine gidiyorduk.:)
bonus hatunun da evi de cok kalabalık oluyordu,sanirim aile büyükleriydi:)

Hayr olsun,hayirlara vesile olsun inşallah.

Not: bonus kişisi olur da birgün tanismak nasip olursa evine geldiğimizde cok kalabalık olmasin olar mii:)cok konuşup muhabbet edemiyoruz..

Hayırlı Bayram'lar hayırlı cumalar
Herkes gezmede galiba doğal olarak
Biz evdeyiz kızlarla eşim yok bugün ben de tatlımı poğaçamı yaptım daha yemek de yapsam iyi olur
Bugün bildirim yapmayacağız gibi görünüyor genel durum
Benim de işime gelir epey artı çıktım çünkü ama çoğunun gidici olduğunu sanıyorum :)

Gebe kisilere duyurulur.doktoruma yesil cay icsem zarari olur mu dedim.ic tabiki dedi.gunluk 1 bardak icerim dedim ben de sürekli ödem oluyo zaten.bi de gripken nane limon ictim iyi yapmissin dedi.grip bebegi etkilemez dedi.zaten doktorum kolay kolay ilac vermez.orda agrm var diyen 7 8 aylik hamile bi kadina agri kesici bile yazmadi.kadn israr etti ama o cekeceksin agrini dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…