Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlaaar bir bayramı daha atlatık ,yarın okular açılıyooor tüm çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin dilerim sorunsuz bir eğitim dönemi geçiriririz :)

geçirdiğimiz 10 günde bir iştahım artı, bir açlıklar çekiyorum anlatamam hele hele akşamları olan irademi tamamen kaybettim artılarım vardır kesin! nasıl toparlıycam kendimi bilemiyorum benim gibi olan var mı ?umarım yarından sonra bana ve gurubumuza bir motivasyon bir azim gelirde hep birlikte inceliriz inşallah en azından ben cumaya 104 veya altı çıkarsam çok sevinecem ...

şimdi milli işim olan ütü işim var onu yapayım kızımında saçlarını kurutacam yarın çok işim var yakın arkadaşım ayağını kırmış bu gece bayram tatilinden evine dönücek onunla ilgilenmem lazım, bir ara okula uğrayıp serviz işini haledicem bir ara kuföre uğrıycam akşamada kendi kursum başlıycak ....

Pek yogunsun frida.bence bu yogunlugunu avantaja cevir.az yemeye calis.zaten hep hateketli olacagin icin eksi görürsün ins.bu aralar istahm biraz kapanmis.canm hicbisey istemiyo.o yüzden hic yemek yapasm da gelmiyor.aslinda istahn olmasi da bi nimetmis.yoksa ev halkini hep aç bırakırdk :)

Yeni gelenlere hos geldiniz diyorum.umarm azminiz daim olur.

Yarn okulum ilk günü yeni egitim ögretim yılı herkes icin hayirli verimli ve sorunsuz gecmesini temenni ediyorum.umarm hepimiz cabucak okula adapte olur ve bir an önce askla sevkle ders islemeye baslarz.valla okulu cok özledim.öğrencilerle vakit gecirmek onlarn biseyler öğrendiğini görmek gercekten cok güzel.ben seviyorum ya meslegimi :)yarn cocuklarmla tanisacam.ara sinif okutacam.müdüre durumumu söyleyince 1 vermeyiz dedi.ama ben ilk telde konustugumda hangi siniflat bos dedigimde sadece 1ler bos demisti.ama ayni gun bizim okuldaki arkadasma ara sinif verecegini söylemisti.yani celiskili davranislar
Neysr ben uyuyaym dinc uyanmam lazm.enerjik olmam lazm.

sağol canım inşallah 1 ay içinde iyileşir ayağı küçük çocuğuda var 2.5 yaşında büyük kızda okula başlıycak sabah uyanınca arkadaşa geçerim artık yeni geldiler evlerine ..
canım ben dağıldım yaa en önemlisi herşeyden yesemde akşamları yemiyordum dengeliyordum gece iştahlarım açıldı

bengisu biraz önce face de okudum bir öğretmen yeni işe başlıycakmışım gibi hissediyorum 4 aydır çalışmıyorum yazmıştı :)))
hepimiz için eğitim yılımız başarılı geçer inşallah
senin niye iştahın kapandıki bende şey olur acıkırım ama canım bişey yemek istemez ne yesem diye düşünür dururum sonrasındada çok şaçma zararlı bişeyde yiyebiliyorum böyle zamanlarımda ...

hoş geldin sadece iştahın kaçtığı için mi 84 kiloya düşmüştün ? ailevi sorunlar zor oluyor gerçekten uzamamak kaydıyla da her evde oluyor zaman zaman dilerim tekrardan benzer sorunları yaşamazsın şimdi iyisin herhalde ?

Adaşım gece geç yattığımız için işimzi zor ama mecbur tutacağız boğazımızı birbirimize destek olarak

evet düzenimi kaybettim tekrar dikkat etmeye başlasam iyi olucak
iyi geceler canım Allah rahatlık versin ben gidip yatmaya çalışayım sabah 7 de kalkıcam

Gunaydin herkese allah kolaylik versin ilk gun gidip okulda olacaklara. Ben ilk kez bu sene gitmiyorum ilk gun giderdim normalde.
Simdi babasinin okuluna gectigi icin bana pek gerek kalmiyo zaten kizlarla zor.
Sabahci ogrencilerin isi zor bu saatte yolda olmak falan neyseki bizimki gecici bir sure.

Geceden beri felaket acim simdi oglanin yiyemedigi seyleri yedim. Adaslar ins bende size katilayim yemiyeyim

Selamün aleykümm...

yeni okul dönemine bismillah dedik bize herkese hayırlı bir dönem olur inş...

frida arkadaşına çok geçmiş olsun...

bonus babanız öğretmenmi...bizimde babamız okulda oyüzden kafam çok rahat seni iyi anlıyorum..sabahları onunla gidicek akşam ben alıcam...

selamün aleyküm...
kaç gündür yürümüyorum, bugün yürüyeyim diyorum artık inş.
bayramdı koşturmaydı derken hep kaldı yürüyüş.
zaten çok az bir dakika ama olsun: )
ve bugün okullar açıldı, tüm talebelerimize rabbim zihin açıklığı versin başarılar ihsan eylesin inş.

Bizde hayirlisiyla anaokuluna basladik. Aslinda kres gibi bise. Yarim gun sabahciyiz. İlk gunumuz iyiydi bakalim onumuzdeki gunler bize ne getircek.

hayırlı olsun okulunuz inş hep iyi geçer...benim küçükte çok istiyo okula gitmeyi ablası yokken günün yarısını ağlıyarak geçirdi bugün napcaz bilmiyorum...az önce okula gidip ablamızı alıp geldik yemek yiyorlar şimdi keyifleri yerinde...

canım çok türk kahvesi çekti, kaçamak yapıyom şimdi: D
4te1 fincanlık kahve yaptım, çocuk fincanı gibi: )

afiyet olsun canım arada bir kaçamaktan bişeycik olmaz...

pek bi durgun buralar bugün....

bende kalkıp balık pişircem daha üşeniyorum...kızı almaya gittim ya okuldan pek bi yoruldum...halım kalmadı uğraşmaya....

hava burdada hem yağışlı hem basık hemde sıcak var...

sağolasın.
sanada kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…