Gebe kisilere duyurulur.doktoruma yesil cay icsem zarari olur mu dedim.ic tabiki dedi.gunluk 1 bardak icerim dedim ben de sürekli ödem oluyo zaten.bi de gripken nane limon ictim iyi yapmissin dedi.grip bebegi etkilemez dedi.zaten doktorum kolay kolay ilac vermez.orda agrm var diyen 7 8 aylik hamile bi kadina agri kesici bile yazmadi.kadn israr etti ama o cekeceksin agrini dedi
Hayirli geceler.. benim doktorum bitki caylarini icme dedi. Hatta nane de cok onermedi. Ihlamur olabilirmis hastalik durumunda.. cok sukur agir bi grip olmadim henuz. Agrim bazen çok oluyo ama ilac da icmiyorum. Bu aralar baş agrim cok artti. Doktor kan hacmi arttigi icin bas agrisi normal dedi. Basin agridiginda uyumaya calis mumkun oldugunca ilac icme dedi. Ama cok dayanamayacak hale gelirsen parol icebilrsin dedi. Bole iste :)
Fridaaa kizina geçmiş olsun...
Adaş geçmiş olsun kızına sporcu rahatsızlıkları başlamış
Bonus akşam ezanından sonra arife biter bayram başlar dedi beyim :)))
Ama teknik olarak tabii :)
bakalım seninki ne olacak: )
2-3haftadan belli olur seninkide, genelde 17.haftada söylüyorlar zannımca.
ay edebiyat hiç bana göre değil: )))) bazen anlamakta bile zorlanırım.. edebiyatı seven bir yanım olsun isterdim ama.
bana şöyle sayılar işlemler lazım: DD
geçmiş olsun tatlım.
cinsiyet belli oldumu seninde, bir kız lafı geçmiş?: )
bu arada ördek isminide cidden bende hiç duymadım, enteresan, farklı isimler duydum da ördeği duymamıştım hiç.
teşrik tekbiri ne idi?
ay inanmıyorum dini manada bilmediğim bişey çıktı
yani basit bilinen bir konu ama ben bilmiyorum galiba... yada ismen bilmiyorum...
çok geçmiş olsun canım yaaa, dediğin gibi çok şükür cana gelen bişey olmadı: (
bende seni kucaklıyor ve öpüyorum: )
sende çok çok özelsin...
geçmiş olsun.
iyiyiz canım sağol sen nasılsın senin nasıl geçiyor bayram ben bugün evdeyim :)Herkese iyi bayramlar
Nasil geciyo iyisinizdir ins.
Anliyorum.o zaman hic icmeyeyim yesil cayi. .normalde cayi cok tüketirdm baya azalttm elimden geldigince az tüketiyorum.kahveye gelince zaten fazla icen biri degilim.yani hamileligimi ogrendigimden beri 3 kez ancak icmisimdir.Bence Yeşilçayı içme ama yine sen bilirsin tabiki.
Mesela doktorum bana kahveyi yasakladı, ben günlük 1fincan turk kahvesi içen biriydim bıraktım, çok nadir kaçamak yaptım ama son zamanlarda her kahveden sonra karnımda asılan bir ağrı oldu hafifte olsa, artık bayadır kaçamak içmiyorum korkuyorum içmeye.
iyiyiz canım sağol sen nasılsın senin nasıl geçiyor bayram ben bugün evdeyim :)
veeee telefon geldii misafirim geliyooor kalkıp hazırlık yapayım üstümü değiştireyim en azından ......
Merhaba
Meyracım artık yarın uyursun inşallah
Bizim bugün sakin sayılır pek yorulmadım ben yani
Selam...nursena cok gecmis olsun.gercekten cana gelecegine mala gelsin.bu arada bugun doktora gittik 2li test icin.ama doktor 3 jez bakmasna ragmen bebis keyfini bozmadi.testi yapamadk.inatçı kızım kime çekti acaba :)))
Selam herkese.Şimdiden hepinizin kurban bayrami kutlu olsun .... Arkadaşlarla ben konunun başlığıni görünce hemen katılmak istedim aranıza.....Ben Zayıflamak istiyorummmm nolur bana yardım ediiinnnn.İki cocuk annesinin KIZIM 7 yasında oğlum ise 4,5 aylık emziriyorum.... 98 kiloyum ve kendimi çok kötü hissediyorum ..... Tavsiyelerini bekliyorum lutfennnn
Gebe kisilere duyurulur.doktoruma yesil cay icsem zarari olur mu dedim.ic tabiki dedi.gunluk 1 bardak icerim dedim ben de sürekli ödem oluyo zaten.bi de gripken nane limon ictim iyi yapmissin dedi.grip bebegi etkilemez dedi.zaten doktorum kolay kolay ilac vermez.orda agrm var diyen 7 8 aylik hamile bi kadina agri kesici bile yazmadi.kadn israr etti ama o cekeceksin agrini dedi
Merhaba arkadaşlar, bi ara aranızdaydım ama ailevi sorunlarım nedeniyle ne internte giremedim. Ben gruptan ayrıldıktan sonra 102 kiloya kadar çıktım. Daha sonra sorunlarımdaan dolayı 84 kiloya kadar düştüm. Ama şu sıralar yine çok şişmanladım. Tekrar sizinle beraber aranızda olmak istiyorum. Kabul ederseniz bugün tartlıp boyumun ve kilomun resmini yollayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?