Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli aksamlar... Kasimpati mesaj alinmistir :)

Bengisu bu dr lari anlamak mumkun degil birinin ak dedigine digeri kara diyo.
Genel olarak gebelikte hic bitki cayi onermiyolar. Yesil cayida bana metebolizmayi cok hizlandirdigi icin icme dedi.
Tamamen kesmedim icmedimde fazla oyle denk geldi ablamda annemde demlenmsti acik bi fincan icmisimdir. Kahvede siyah cayda ayni sekilde kafein oranlari etkili oluyo bebek icin mumkunse cok az icmek lazim.

Dedim ya bazi dr lar sigarayi bile icebilirsin diyo....

Hayirli geceler.. benim doktorum bitki caylarini icme dedi. Hatta nane de cok onermedi. Ihlamur olabilirmis hastalik durumunda.. cok sukur agir bi grip olmadim henuz. Agrim bazen çok oluyo ama ilac da icmiyorum. Bu aralar baş agrim cok artti. Doktor kan hacmi arttigi icin bas agrisi normal dedi. Basin agridiginda uyumaya calis mumkun oldugunca ilac icme dedi. Ama cok dayanamayacak hale gelirsen parol icebilrsin dedi. Bole iste :)

İyi geceler,

Nasıl geçiyor tatiliniz.? Bizim çok yoğun her zaman ki gibi :)
İki gündür ev dışındaydık yarın akşam biz de toplanılacak..Gündüz bir ara bir iki komşuya ziyarete gideriz sonrasın da yemek ikram hazırlığı yaparım... Pazar günü de okul hazırlığı sonrasın da dinlenirim nasipse..

Kasımpatıcım rüyan hayra çıksın.. Güzelmiş rüya :))
Kalabalık olmayaymış daha iyiymiş.. :)

Benim de bildiğim hamilelikte fazla bitki çayı içmek zararlı ben her gün 1- 2 bardak ıhlamur yahut adaçayı içerdim...
yeşilçay için altta ki bilgiyi paylaşmak istedim...

Yeşil çay, Camellia sinensis yapraklarından elde edilen çay. Aynı bitkiden elde edilen siyah çay için yapraklar yavaş yavaş kurutulur, yeşil çay ise yaprakların toplanır toplanmaz kavrulup hızla kurutulması ile elde edilir. Siyah çay kurutulurken oksijenle tepkimeye girer, yeşil çayın ise tepkimeye girmesine izin verilmez.

Her iki çayda da kafein bulunmaktadır, ancak yeşil çaydaki kafein oranı daha düşüktür. Siyah çayın da, yeşil çayın da antioksidan özellikleri vardır, ancak daha az işlem gördüğü için yeşil çaydaki antioksidan miktarı daha fazladır.

Bence Yeşilçayı içme ama yine sen bilirsin tabiki.
Mesela doktorum bana kahveyi yasakladı, ben günlük 1fincan turk kahvesi içen biriydim bıraktım, çok nadir kaçamak yaptım ama son zamanlarda her kahveden sonra karnımda asılan bir ağrı oldu hafifte olsa, artık bayadır kaçamak içmiyorum korkuyorum içmeye.

Bu hamilelik herbirşeyi yapıyor: )))
Baş ağrısı bende de oluyodu bu aralar geçti.
Uyumak hamile için iyi bence, tabi aşırıya kaçmadan.
Hamilelik takvimini günlük okumanı öneririm, acaba bana ne oldu diye endişelendiğimde bana takvim ara ara yardımcı oldu endişelerimde.

Fridaaa kizina geçmiş olsun...

Adaş geçmiş olsun kızına sporcu rahatsızlıkları başlamış
Bonus akşam ezanından sonra arife biter bayram başlar dedi beyim :)))
Ama teknik olarak tabii :)

sağolun kızlar evet adaş sporcu ağrıları başladı bakalım ne kadar dayancak bizimki ağbiside çok çekmişti dizlerinden birazda bu yaşlarda hızlı uzuyorlar diye oluyor mağlesef kızımın yaşlarındayken benimde aynı sebepten ayaklarım dizlerim çok ağrırdı

Anliyorum.o zaman hic icmeyeyim yesil cayi. .normalde cayi cok tüketirdm baya azalttm elimden geldigince az tüketiyorum.kahveye gelince zaten fazla icen biri degilim.yani hamileligimi ogrendigimden beri 3 kez ancak icmisimdir.

iyiyiz canım sağol sen nasılsın senin nasıl geçiyor bayram ben bugün evdeyim :)

veeee telefon geldii misafirim geliyooor kalkıp hazırlık yapayım üstümü değiştireyim en azından ......

Evdeyim bende is guc oglanla ugrasiyorum iste. Bayram havasina hic giremedim nedense

Sabah 10 da kahvaltıya misafirim var yeni haberim oldu malzememde yok ne yapsam acaba saat 8 de markete giderim zaman kısıtlı olur tavsiyelerinize açığım ...

Misafire erken değilmi dedim gelmeyelim o zaman dediler bende yok yok gelin uyanırız dedim halbuki biz saat 12 gibi uyanıyoruz ooff ..

Pazartesi okul hayatına nasıl alışcaz yaws :)

Merhaba arkadaşlar, bi ara aranızdaydım ama ailevi sorunlarım nedeniyle ne internte giremedim. Ben gruptan ayrıldıktan sonra 102 kiloya kadar çıktım. Daha sonra sorunlarımdaan dolayı 84 kiloya kadar düştüm. Ama şu sıralar yine çok şişmanladım. Tekrar sizinle beraber aranızda olmak istiyorum. Kabul ederseniz bugün tartlıp boyumun ve kilomun resmini yollayacagım

Selamün aleyküm...
Dün çok yoğundum, bugün de yarı yoğun yarı pazar tatili havasında gün.
Dun bayram ziyaretlerini bitirdik, misafir geldi falan filan: )
Çok yorgunum bugün, çok zor kalktım, eğer normal birgün olsaydı öğlene kadar uyurdum abartısız, o denli yorgunum.

Selamün aleykümm...

nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun...okadar hızlı ve yoğun geçtiki bikaç dakika vakit bulup yazamadım size...dün gece eve geldim ama ağrım vardı uyuyamadım gündüzde yarı ağrılı yarı uykulu sıkıntılı bi gündü hep yattım desem yalan olmaz..arada bi kalkıp kızları yıkadım malum yarın okul var...bi arada yemek koydum...şuan biraz daha iyi gibiyim ve bi selam vereyim dedim daha geçmişe bakamadım accık bakayım şimdi...

Merhaba
Meyracım artık yarın uyursun inşallah
Bizim bugün sakin sayılır pek yorulmadım ben yani

Evet inş ablam, yorgunluk olmasa uyku sorun değilde birde bayram mecbur kalkmam lazımdı: )
Bayramında bir ağırlığı önemi var bence sonuçta.
Spatula ile kazıdım sanki kendimi kalkmak için: )
Bizim eşim tarafı başka yerde olunca 2farklı gezmeden baya sarkıyor böyle son günlere, aslında bir bayram orda bir bayram burada daha mantıklı bizim içi, yoksa bayram bana eziyet oluyor böyle: (
Ya ailemi hiç goremiyom yada bayram yorgunluk yolla gerginlikle geçiyor açıkçası, hele yolu sevmiyorum hiç.
Zamanla oturur heralde bazı şeylerde diyorum.

Selam...nursena cok gecmis olsun.gercekten cana gelecegine mala gelsin.bu arada bugun doktora gittik 2li test icin.ama doktor 3 jez bakmasna ragmen bebis keyfini bozmadi.testi yapamadk.inatçı kızım kime çekti acaba :)))

kızları üçledik he hayırlı olsun canım..bi elif kaldı merak ediyorum onunki ne olucak...

hoşgeldiniz...

bu hamileliğimde sormadım ama diğerlerinde abarmamak kaydıyla içebileceğimi söylemişti doktorum...bikaç tane daha bitki çayı önermişti hatta...

e ozaman tekrardan hoşgeldin..umarım tez zamanda istediğin kiloya inebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…