Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmis olsun canim hem cocuklara hem annene hem esine ah esler iste halimizi baslarina gelmeden anlamiyorlar

Sagol canim hosbuldum Allah tez zamanlda sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah

Bide kizlar bugun bi haber gordum cok uzuldum bilen vardir belki yolunneresindeyim adli blogun sahibi sergul kato nun henuz bir yasinda bile olmayan bebegi ishal olmus kendisi japonya da yasiyor ishal diye cocugu eve gondermis doktorlar bebegin malesef kalbi durmus ve hayatini kaybetmis Allah kendisine sabir versin aman ihmal etmeyelim basit bi ishal demeyelim doktorlar gerek gormese bile biz israredwlim o bakmazsa baskadoktora goturelim aman cocuklarimiz hasta diye hasta olmasalar bile onlara kizip bagirmayalim ya yanimizda olmazlarsa ne yapariz Allah korusun ben ufakliga herseye agliyo diye kizmistim sabah nasil kendime kiziyorum simdi

benıde cok sarstı

Öncelikle herkese hayırlı kandiller

Ben de oğlanla beraber hastayız valla çocuğun hasta olması zor ama çocukla beraber anne de hasta olunca çok sıkıntılı oluyo gerçekten. o yüzden Bonus kafam aman dikkat et kendine. Gördün halimi

YENAm çok geçmiş olsun neyin var

İyi akşamlar.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. Allah razı olsun..

hastaneden geldim. iki göğüste önemsiz kist var,önemli olan sağ koltuk altım da büyüyen iki lenf bezinin olması..
Mamografi sonucu ile değerlendirilicekmiş..
Umarım herşey yolun da gider...

Canım geçmiş olsun senin de dediğin gibi önemsiz kistler vücudun bir çok yerinde oluyor diğer büyüyenler de önemsiz ve sorun çıkarmayan cinstendir inşallah

iyi akşamlarrr kızlarr pazartesi kandil proğramı yaptık kursta çok güzeldi
bugünde oruç tu kızın toplantısıydı
küçüğün yerlimalıydı derken geçti hiç girmeye fırsatım olmadııı

yarında büyük kızın yerlimalı var kek pişecek

öyle geçip gidiyor hıza ömür ve ben hala aynı kilodayımm
off sıkıldımm durdu kilo vermem
Afiyet olsun nursena sen nasilsin alistin mi yeni yerine sahi sen tasinscaktin tekrar galuba tasindinmi
evet taşındim 12. evime ayy valla cok zor oldu bu beni yordu topuk dikeni çıkmasına sebep oldu şükürki alıştık daha rahatız en azından çocuklar mutlu

Umarim
senin adina swvindim canim

Canım çok geçmiş olsun umarım hafif bir enfeksiyondur. Yada önemsiz bir yağ dokusı

Nursena kaç kilosun peşindeyim unutma
Allah kabul etsin orucunu
Bir de kandil münasebetiyle oruç tutmak isteyenler asıl oruç yarın duyrulur
sorma pek fenaa canımda sıkkın veremiyom diye spor yapsam gidecek ama topuklarım çok fena ağrıyooo
cuma artı bile olabilir

neden yarın asu
tek tutulmaz dediler diye bugün tutum yarunda tutucamm aman saat 4 dü on gece okunuyo böyle ruç tutmaya nevar yazun okadar saat muğla sıcağında tuttuktan sonra

Nursenacım verirsin canım sen bu ara biraz düzeni bozdun ondan durmuştur
Tek oruç sadece cuma tutulmaz
Yarın tutmamızin sebebi kandil gecesinin bu gece gününün ise yarın olmasından dolayı canım
Yani sadece yarın tutulabilir
Dediğin gibi günler kısa birsey anlamadan akşam oluveriyor

Hayırlı akşamlar, bu kıymetli gece hepimize mübarek olsun inşallah. Hepimizin kandili kutlu olsun...
Geçmişe baktım alıntı yapmak zor geldi gece gece.
Kasımpatı35 ve Bonus çok teşekkür ederim kızlar, hoşbulduk.
Zeynepcim annene geçmiş olsun, inşallah daha iyidir şimdi.
Yenacım bugün ultrason sonucunda çıktı galiba bu yazdıkların değil mi... Mamografi ne zaman çekilecek? İnşallah hepsi temiz çıkar Allahın izniyle. Beklemesi zor biliyorum, sen moralini yüksek tut olur mu canım. Çok geçmiş olsun, geç olmasa rahatsız ederdim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…