cok gecmis olsun canim hem cocuklara hem annene hem esine ah esler iste halimizi baslarina gelmeden anlamiyorlarSelamün aleykümm...
kandiliniz mübarek olsun....
bonuscum geçmiş olsun kuzum..Rabbim tez zamanda şifa versin inş...
yenacım sanada geçmiş olsun inş önemli bişey çıkmaz...
benimde bu haftam baya sıkıntılıydı kendi derdimi unuttum nerdeyse geçen çarşambadan beri annem çok kötüydü ama cuma gidip görene kadar çok kötü olduğunu idrak edememişim c.tesi apar topar doktora götürdü kardeşim tasiyonu 25 lerde falan kafayı kaldıramıyo gerekli tahlillerden muayeneden ekodan falan geçti kalpte bir sorun yok çok şükür ama şekeri çok yüksek vede tansiyonu yüksek doz ilaca başladı bide panik ataktan dolayı bi ilaç verdi yanısıra menopoz sıkıntıları falan...neyse şuan daha iyi gibi...tam gittiğimiz akşamda eşimin beli tutuldu günlerdir ne yatabiliyo ne dönebiliyo falan ona ayrı üzüldüm..önce doktora gitmemek için direndi ama dün zorla gönderdim artık emar faln çekildi sonuç yarın çıkıcak..bu arada kızlar hasta okula göndermedim bugunde doktora götürdü babası iki günde rapor yazmış öyle yatıyolar ikiside...kısacası hep beraber hasta yatıyoz...eşim kendi beli tuttuğundan beri üzerime daha bi düşüyo sanki yapma etme uğraşma bırak kalsın falan hayırdır dedim damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyo sanki dedim hiç küsümsememiştim halini ama nebilim herşeye rağmen uğraştığın için idare ediyon sanıyodum dedi...:)etmeye çalışıyorum dedim bende çocuklar var mecbur yemekti çamaşırdı zorda olsa uğraşıyorum işte...an itibari ilede kara kara düşünüyom ne yemek yapsam diye...oy gene destan olmuş...ne doluymuşum yazdıkça yazmışım hakkınızı helal edin...
bu arada küçük kızım isyanlarda annee yeter artık hapşırmaktan çok sıkıldımmm diyoo...:))anne ne yapıcaksa artık....
Sagol canim hosbuldum Allah tez zamanlda sana ve isteyen herkese nasip etsin insallahHosgeldin yeliz,merak etmiştin seni,iyi olmana sevindim.Bu ara da gözünüz aydin,kardesin adina sevindim.
Gecmis olsun bonus,acil sifalar diliyorum yavrularina.umarim daha iyisinizdir simdi..
Topramm özelden görüştük zaten,hersey iyi olucak inşallah.Güzel haberler ile geleceksin Allah'in izni ile..
Gecmis olsun yolcu,Allah sifa versin esine ve anneciğine..
benıde cok sarstıBide kizlar bugun bi haber gordum cok uzuldum bilen vardir belki yolunneresindeyim adli blogun sahibi sergul kato nun henuz bir yasinda bile olmayan bebegi ishal olmus kendisi japonya da yasiyor ishal diye cocugu eve gondermis doktorlar bebegin malesef kalbi durmus ve hayatini kaybetmis Allah kendisine sabir versin aman ihmal etmeyelim basit bi ishal demeyelim doktorlar gerek gormese bile biz israredwlim o bakmazsa baskadoktora goturelim aman cocuklarimiz hasta diye hasta olmasalar bile onlara kizip bagirmayalim ya yanimizda olmazlarsa ne yapariz Allah korusun ben ufakliga herseye agliyo diye kizmistim sabah nasil kendime kiziyorum simdi
---
Ben de ugrayamadim hem yogunluk hem de dun ve bugun de doktora gidecegim.. Buraya yazmadim ama bir kac gundur sol gogsum de beni rahatsiz eden bir agri var. Bugun usg cekilip netlescek... Kafam agriya takilinca yeme konusunu abarttim bu hafta sabit kalmaya raziyim..
Cumaya kadar tartilmayacagim.
Canım geçmiş olsun senin de dediğin gibi önemsiz kistler vücudun bir çok yerinde oluyor diğer büyüyenler de önemsiz ve sorun çıkarmayan cinstendir inşallahİyi akşamlar.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. Allah razı olsun..
hastaneden geldim. iki göğüste önemsiz kist var,önemli olan sağ koltuk altım da büyüyen iki lenf bezinin olması..
Mamografi sonucu ile değerlendirilicekmiş..
Umarım herşey yolun da gider...
evet taşındim 12. evime ayy valla cok zor oldu bu beni yordu topuk dikeni çıkmasına sebep oldu şükürki alıştık daha rahatız en azından çocuklar mutluAfiyet olsun nursena sen nasilsin alistin mi yeni yerine sahi sen tasinscaktin tekrar galuba tasindinmi
Umarimİyi akşamlar.
hastaneden geldim. iki göğüste önemsiz kist var,önemli olan sağ koltuk altım da büyüyen iki lenf bezinin olması..
senin adina swvindim canimiyi akşamlarrr kızlarr pazartesi kandil proğramı yaptık kursta çok güzeldi
bugünde oruç tu kızın toplantısıydı
küçüğün yerlimalıydı derken geçti hiç girmeye fırsatım olmadııı
yarında büyük kızın yerlimalı var kek pişecek
öyle geçip gidiyor hıza ömür ve ben hala aynı kilodayımm
off sıkıldımm durdu kilo vermem
evet taşındim 12. evime ayy valla cok zor oldu bu beni yordu topuk dikeni çıkmasına sebep oldu şükürki alıştık daha rahatız en azından çocuklar mutlu
Canım çok geçmiş olsun umarım hafif bir enfeksiyondur. Yada önemsiz bir yağ dokusıİyi akşamlar.
sorma pek fenaa canımda sıkkın veremiyom diye spor yapsam gidecek ama topuklarım çok fena ağrıyoooNursena kaç kilosun peşindeyim unutma
Allah kabul etsin orucunu
Bir de kandil münasebetiyle oruç tutmak isteyenler asıl oruç yarın duyrulur
bak istersen seninle diyet arkadaşı olabiliriz benimde böyle bir şeye ihtiyacım var79.5 dan 81 e yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?