Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Butun hastalara gecmiş olsun rabbim şifa versin benim buyuk oglumda2 gündür hasta
her hafta seninle birbirimizin kilo takibine bakarız motive ederiz kaçamaklari azaltmak için uğraşırz

bak sen benden daha zayıfsin ben diyete başlayalı tam 4hafta olacak bu cuma..92ile başladım geçen cuma 88.4idim boşlamak yok destek olalım birbirimize.birlikten kuvvet doğar
tamam su saate yedim peynir ekmekten sonra diyete baslıyorum inş. Üzüldükçe yiyorum kesin bugunde aldım ama takipteyim seni bundan sonra

bak canım ben canım ne istiyorsa yiyorum ama az olarak.geç vakitte bir şey yememeye çalışıyorum.gece illa yemek yemeden yatmayan kişi olarak konuşuyorum bunun sonu yok dur demek lazım.dolu tabak dolusu makarna yiyip öyle yatıyorum düşünsene kendime verdiğim zarara.şimdi anlıyorum bunları lütfen sende yapma artık

Selamun aleykum günaydınnnnnn
Bugün perşembe ben gine diyete dair hiç bisey yapamadim uffff uf nezaman toparlanarak ben az ve düzenli yemeğe çalışıyorum ama ginede istediğim gibi değil artık gelsin su hırs lutfen
Geçmiş olsun hayriyecim
Ne zordur bilirim ben de yaşadığım için
sağol asum evet çok zor ben kafami kaldiramiyorum bikacgunde sersemligi gecmiyo artık şiddetinden gozleriminalti morariyo dayak yemis gibi

Günaydın
Hayriyecim seni çok iyi anlıyorum inan çok çektim ben de migrenden inanırmısın o da zayıfladıkça azaldı ben de aslında yediklerimizin de etkisi var
Lütfen toparlanın kızlar inanın yaşamak için yemek yetiyor insana. Zorluğunu ben de biliyorum 115 kiloları görmüş biri olarak
Nursena afiyet olsun kahvaltı leziz görünüyor
Ben bugün de niyetliyim azıcık kaza tutayım dedim

Oh misgibi kahvaltı afiyet olsun ama benim migdem çok bulanıyor sanırım kahvaltı yapamiycam
allah kabul etsin asu bende tutmak istiyorum ama bi turlu başlayamadı m çok borcun var benimde

Gunaydin arkadaslar ☺☺☺
Dun butun gun evdeydim gecmise bakayim derken farkettimki telefonu elime hic almamisim cekmecede durmus oylece
Bugun disari cikcaz esimle cok bunaldim yogun maratondan ddgisiklik olsun diye adapazarina gidelim dedim
Kendime 1-2 esofman alti almam lazim evdekiler sikiyor artik
Eminede yaza geldigi icin giyiyordum tiril tiril elbiseleri evde rahat ediyordum ama bunda alt almam sart oldu
Aksama gorusuruz insallah

Gunaydin... Agridan uyuyamadigim bir gecenin ardindan okuldayim.. Artik yavas yavas en zor zamanlara geliyorum sanirim. Hazir tenefus olmusken size bakayim dedim. Yarin tarti gunu bugun cok yemeyin :)
Gecmis olsun ya. Cok zordur eminim. Ufak bi bas ağrısına bile dayanamiyo insan... Allah yardimcin olsun.
Allah kabul etsin :) orucunu da diyetini de :)
Allah kabul etsin asuman abla bizi de unutma dualarinda:)
Guzel guzel ciciler al gule gule de giy insallah. :)

Hayırlı sabahlar canlar
uykusuz bir gecenin ardından sabah oldu yine kızım hiç uyumadi neden bilmiyorum bir sıkıntısı da yok oynadı durdu sabaha kadar şimdi uyudu cadı ama oğlum uyandı off başım ağrıyor sabahtan akşam nasıl olacak böyle bakalım
2 öğün yiyerek yaptığım diyetime Bismillah dedim yine bugün sabah namazından sonra suyumu içtim şimdi de miss gibi bir kahvaltı yapıcam akşama kadar su ve yeşil çay akşama da kıyma çıkardım köfte yapıp onu yiyeceğim
niyet ettim zayıflama için diyet yapmaya

Nursena dun gordum bahsettigin goruntuleri. Tamamini izleyemedim ben aglamaktan... Biz izleyememisken cocuklar bunlari yasiyolar.. Ne desek bos.. Allah yardimcisi olsun bunlari yasayan tum cocuklarin...
Rabbimin adaleti buyuktur...

merhaba kızlar. nasılsınız. yorgun bir gece geçirdim. ufaklıklar öksürmekten ne uyudu ne uyuttu. sabah sersem bi şekilde geldik. burdaki bayan dr kanser tedavisi görüyordu değerlerine baktırdı ve değerler çok yüksek çıkmış. çok üzüldük.öğleden sonrada bu anne dehşetiyle ilgili konuşuldu. görüntüleri izlemedim ama yorumlar yeterli geldi. b kadar vahşetin içinde bide o yavrucakların bağrışlarını dinleyemedim. rabbim haklarında hayırlısını versin. kaderlerini güzel yazsın inşallah.
bonuscum çocuk hastaymış geçmiş olsun.

İyi akşamlar,

Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim den acaba.?? şüpheleri ardı ardına sıralandı..
hep çocuklarımı düşündüm psikopat gibi türlü türlü olumsuzluklar geçti içimden..

Bu süreçte gerek özelden gerek burda gönülden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Çok seviyorum sizleri.. Ne mutlu bize diyet dışın da her konu da yol arkadaşlğı yapıyoruz..

( Gelip sadece kendiyle ilgili sorunları anlatıp diğer arkadaşlara cevap bile vermeyen bir iki üye dışın da söylediklerim.)

Velhasıl kelam sonuç temiz Çok şükür Allahıma.. Allah kimseyi darda komasın..

Son düzenleme:

Haticeciğim tuhaf bir salgın var ortada geçmiş olsun.. Bonus ve nur'un çocukları da epey kötüymüş..

Birşey soracağım banu'nun eşiyle ilgili haber varmı.?

Ben de stresten heralde mide bulantısı yaşıyorum dünden beri.

İzlemedim özellikle, merak ettim ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim..
Allah bu dünya da öbür dünya da cezasını versin inşallah..

Son düzenleme:
Hayriyeciğim migren çok zor acil şifa diliyorum...
İş arkadaşımın da ileri derece de migreni var çok sık yaşıyor atakları..
Şimdiler de iğne terapisine başladı bir nevi akupunktur, çok ağrılı geçiyormuş ama atak arasını uzattı gibi..
En azından her hafta acillik olmuyorum diyor...

İzlemedim özellikle merak ettim ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim..
Allah bu dünya da öbür dünya da cezasını versin inşallah..
Zaten neden bilinmez topiğe yazarken inşallah yena izlemeemiştir diye geçti diyarli hasas arkadaşum yani iyi sonuç çiktiğina göre diyete devam:)

Bonusum uğramadin hastalar nasil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…