her hafta seninle birbirimizin kilo takibine bakarız motive ederiz kaçamaklari azaltmak için uğraşırz
tamam su saate yedim peynir ekmekten sonrabak sen benden daha zayıfsin ben diyete başlayalı tam 4hafta olacak bu cuma..92ile başladım geçen cuma 88.4idim boşlamak yok destek olalım birbirimize.birlikten kuvvet doğar
sağol asum evet çok zor ben kafami kaldiramiyorum bikacgunde sersemligi gecmiyo artık şiddetinden gozleriminalti morariyo dayak yemis gibiGeçmiş olsun hayriyecim
Ne zordur bilirim ben de yaşadığım için
Oh misgibi kahvaltı afiyet olsun ama benim migdem çok bulanıyor sanırım kahvaltı yapamiycamGUNAYDIN oruç bitti dyete devamEki Görüntüle 1726567
allah kabul etsin asu bende tutmak istiyorum ama bi turlu başlayamadı m çok borcun var benimdeGünaydın
Hayriyecim seni çok iyi anlıyorum inan çok çektim ben de migrenden inanırmısın o da zayıfladıkça azaldı ben de aslında yediklerimizin de etkisi var
Lütfen toparlanın kızlar inanın yaşamak için yemek yetiyor insana. Zorluğunu ben de biliyorum 115 kiloları görmüş biri olarak
Nursena afiyet olsun kahvaltı leziz görünüyor
Ben bugün de niyetliyim azıcık kaza tutayım dedim
Gecmis olsun ya. Cok zordur eminim. Ufak bi bas ağrısına bile dayanamiyo insan... Allah yardimcin olsun.Selamun aleykum günaydınnnnnn
Bugün perşembe ben gine diyete dair hiç bisey yapamadim uffff uf nezaman toparlanarak ben az ve düzenli yemeğe çalışıyorum ama ginede istediğim gibi değil artık gelsin su hırs lutfen
sağol asum evet çok zor ben kafami kaldiramiyorum bikacgunde sersemligi gecmiyo artık şiddetinden gozleriminalti morariyo dayak yemis gibi
Allah kabul etsin :) orucunu da diyetini de :)GUNAYDIN oruç bitti dyete devamEki Görüntüle 1726567
Allah kabul etsin asuman abla bizi de unutma dualarinda:)Günaydın
Hayriyecim seni çok iyi anlıyorum inan çok çektim ben de migrenden inanırmısın o da zayıfladıkça azaldı ben de aslında yediklerimizin de etkisi var
Lütfen toparlanın kızlar inanın yaşamak için yemek yetiyor insana. Zorluğunu ben de biliyorum 115 kiloları görmüş biri olarak
Nursena afiyet olsun kahvaltı leziz görünüyor
Ben bugün de niyetliyim azıcık kaza tutayım dedim
Guzel guzel ciciler al gule gule de giy insallah. :)Gunaydin arkadaslar ☺☺☺
Dun butun gun evdeydim gecmise bakayim derken farkettimki telefonu elime hic almamisim cekmecede durmus oylece
Bugun disari cikcaz esimle cok bunaldim yogun maratondan ddgisiklik olsun diye adapazarina gidelim dedim
Kendime 1-2 esofman alti almam lazim evdekiler sikiyor artik
Eminede yaza geldigi icin giyiyordum tiril tiril elbiseleri evde rahat ediyordum ama bunda alt almam sart oldu
Aksama gorusuruz insallah
Nursena dun gordum bahsettigin goruntuleri. Tamamini izleyemedim ben aglamaktan... Biz izleyememisken cocuklar bunlari yasiyolar.. Ne desek bos.. Allah yardimcisi olsun bunlari yasayan tum cocuklarin...Ya soylemeden gecemicemmm tvde kayseride uvey anne nasi dovuyo cocuklari kanim dondu dünden beri tv dwki hörüntüler gözümden gitmiyo off Allahim yavrucakların piskolojisini düşünemiyorum en ağir cezayı haketdiyo Allahım öbür dünyada cezasinin verir inşallah
merhaba kızlar. nasılsınız. yorgun bir gece geçirdim. ufaklıklar öksürmekten ne uyudu ne uyuttu. sabah sersem bi şekilde geldik. burdaki bayan dr kanser tedavisi görüyordu değerlerine baktırdı ve değerler çok yüksek çıkmış. çok üzüldük.öğleden sonrada bu anne dehşetiyle ilgili konuşuldu. görüntüleri izlemedim ama yorumlar yeterli geldi. b kadar vahşetin içinde bide o yavrucakların bağrışlarını dinleyemedim. rabbim haklarında hayırlısını versin. kaderlerini güzel yazsın inşallah.
bonuscum çocuk hastaymış geçmiş olsun.
Ya soylemeden gecemicemmm tvde kayseride uvey anne nasi dovuyo cocuklari kanim dondu dünden beri tv dwki hörüntüler gözümden gitmiyo off Allahim yavrucakların piskolojisini düşünemiyorum en ağir cezayı haketdiyo Allahım öbür dünyada cezasinin verir inşallah
Zaten neden bilinmez topiğe yazarken inşallah yena izlemeemiştir diye geçti diyarli hasas arkadaşum yani iyi sonuç çiktiğina göre diyete devam:)İzlemedim özellikle merak ettim ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim..
Allah bu dünya da öbür dünya da cezasını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?