Ha haaa...bence srn yaptrma bilgisayarı.böyle daha tatlı yazıyon.merhqlr ben geldiiim
nqpqysınız benim tuş yine tqkıldı neyseee rutini bozmıyqrqk hqftq sonu bende fqzlq kqçırdım şimdiii işim yoksq cumqyq kqdqr tırmlr durururm qrtık gerçi odq işe yrmıyor öyle işte sqbqh sqbqh size bqkmqk iyi geldiii
Sana da kolaylıklar diliyorum dafi abla.hastayla ilgilenmek cok zor ve sabır istiyor ama sevabı da bi o kadar fazla.Selamun aleyküm güzeller
Ben köydeyim. Kp. Köy istedi iki gün dür köy deyiz. Yarın İnegöl e Dr.a gidicez. Sonra sı Allah kerim
Ah şükür beni anlayan birileri var.cocukları cok seviyorum ama gercekten sabır işi.bi de sınıfm 37 kişilik ve cok fazla gürültü oluyo.ayrıca cok da sikayet ediyolar birbirlerini.gecen biri diyoki örtmenim arkadaşm gözünün etini çıkarıyo(göz kapaklarni ters cevirip arkadaslarni korkutuyomuş)ben de gözünü çıkartmasnda sorun değil dedim.Rabbim öğretmen lere bol bol sabır versin gerçekten işleri çok zor sabah 3 saat okuldaydım hala kendime gelmedim başım fena halde ağrıyor
Kizlar hasta bakamadim buraya. Dr bakti cok agir bir durum gormedi kendi dr umuz izinliydi baskasi bakti.
Takip edicem ins artmaz ilac icirmek iskence resmen veremiyorum. Bir suru emekle iki kasik yedirsem ilac yuzunden cikariyo.
Allah cocugu surekli hasta olan annelere bol sabir versin. Ne zor sey butun gun yerinden kalkmadan yatti uzulsemde en azindan gecici diyorum. Ya surekli hasta olanlar napiyolar... Allah beterinden korusun.
Fazla duygusalim haliyle ikisi birden olunca simdi daha yeni mutfak topliycam. Meyve suyu falan bende icmeye calisiyorum eger ben hasta olursam yandigimizin resmidir.
Kizlar hasta bakamadim buraya. Dr bakti cok agir bir durum gormedi kendi dr umuz izinliydi baskasi bakti.
Takip edicem ins artmaz ilac icirmek iskence resmen veremiyorum. Bir suru emekle iki kasik yedirsem ilac yuzunden cikariyo.
Allah cocugu surekli hasta olan annelere bol sabir versin. Ne zor sey butun gun yerinden kalkmadan yatti uzulsemde en azindan gecici diyorum. Ya surekli hasta olanlar napiyolar... Allah beterinden korusun.
Fazla duygusalim haliyle ikisi birden olunca simdi daha yeni mutfak topliycam. Meyve suyu falan bende icmeye calisiyorum eger ben hasta olursam yandigimizin resmidir.
Sanada hayirli sabahlar asuman ablacim :) de hele dun niye begendin durdun bisey yazmadin :)Hayırlı sabahlar
Bonuscum geçmiş olsun kuzulara
Yelizcim hoşgeldin
Canim sagol hosbuldym sen nasilsin hamileliknasilgi. DiyoHa haaa...bence srn yaptrma bilgisayarı.böyle daha tatlı yazıyon.
Sana da kolaylıklar diliyorum dafi abla.hastayla ilgilenmek cok zor ve sabır istiyor ama sevabı da bi o kadar fazla.
Yeliz hosgeldin..ablan icin de cok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı bonusun ablasina ve isteyen bekleyen herkese inş.
Bonus ins biz diyete baslayana kadar sen iyi kilo verirsin.bak inanıyorum sana.gerci o zaman cok havali olacan bize pas vermicen ama olsun razıyız yine de
Ah şükür beni anlayan birileri var.cocukları cok seviyorum ama gercekten sabır işi.bi de sınıfm 37 kişilik ve cok fazla gürültü oluyo.ayrıca cok da sikayet ediyolar birbirlerini.gecen biri diyoki örtmenim arkadaşm gözünün etini çıkarıyo(göz kapaklarni ters cevirip arkadaslarni korkutuyomuş)ben de gözünü çıkartmasnda sorun değil dedim.
Bugün de
biri örtmenim arkadasm çivi yiyo diyo.
Gecen de biri kulağımı ısırdı diyo...falan da filan...
Canim cok gecmis olsun kuzulars tez toparlarlar insallahKizlar hasta bakamadim buraya. Dr bakti cok agir bir durum gormedi kendi dr umuz izinliydi baskasi bakti.
hosbuldumHayırlı sabahlar
Bonuscum geçmiş olsun kuzulara
Yelizcim hoşgeldin
amın. Allah razı olsun.Orucunu Rabbim kabul etsin inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?