- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hayirli cumalar
Gununuz aydin olsun,gunesli olsun.
Guncel kilom 106,2
Günaydın güzeller,
Hayırlı cumalarımız olsun inşallah. Ben dün annemdeydim, ne topiğe girebildim ne de beslenmeme dikkat edebildim. Dün gece yoğurt kürü de yaptım sabah sonuç yine değişmedi :) böyle normal yediğim günlerde bile işe yaramayacaksa ne anladım ben bu işten, tırt kür
KİLOM; 98.4
Şimdiden ellerinize emeğinize sağlık. Geçmişin tozlu sayfalarına dalayım da öğreneyim neler yapmışsınız dün :)
Ay kiyamam.ona alissa iyi.olur dogumdan sonrada bi sure oyle devam edecek malesef
Annem fazla pisiriyodu kavanozlayip koyuyodu kenara bana geldimi getiriyodu ne iyi oluyodu ya aklima geldi simdi.
Yenacim cok geçmiş olsun,dikkat et kendine olur mu?varsa taze zencefil cayi ic bol bol..
Yolcu yemekler teyzem ve ablamdan,tatlilar benden di..ben ismini yazmiyim sen de dahil olmak üzre hamiş cok topikte ama kod adi c....k ve h..k..r diyeyim sen anla:)
Esracim canini sIkan nedir bilmiyorum ama lütfen kendini cok üzme olur mu?bazen herseyi oluruna bırakmak hem içinde bulunduğumuz durum acisindan hem de kendi ruh sagligimiz ve psikolojimiz acisindan daha uygun olabiliyor..
Yeliz cok geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum..
Nicklerini unuttuğum yeni gelen arkadaşlar,hosgeldiniz..
bu hafta son kurtuluyoruz bu kılolardan hadı hemen bı yesıl çay kendıne106 yi gorucem dedi gordu beya :)
Ben kendi derdime yanayim. Ayni yaz kasimpati iki gune kadar ayniydim aksam yatmadan once yedigim zeytinlerin verdigi sislik var yine o yuzden yazmiyorum. Sadece olan şiş giden şiş bunu arasinda donmekten cok sıkıldım artik.
hay senın tiribini sevem ben
Topigin nazik ve kibar bayanlari, Bonusun davetiyle bir anda topige dahil olup, o rahatlikla yaptigimiz geyik ve mesaj kirliligi icinYagmurun_kizi ve kendim adina ozur diliyorum. Okudugum kadariyla bazi kayiplar yasanmis, Allah olmuslerinizin mekanini cennet eylesin, Rabbim kalanlara ecir sabir versin. Hayat imtihandan ibaret, hakkiyla bu imtihani verip, imanla ruhu teslim etmek tek istegimiz :)
Dedigim gibi topigin konusunu daha fazla dagitmamak adina Geyik Sohbetinde bir topik acacagiz. Arzu ederseniz buyrun gelin, basimiz ustunde yeriniz var. Maksat zaten problemlerle bas etmeye calistigimiz gercek dunyadan bir nebze olsun siyrilip sanalda da olsa biraz kapip koyuvermek
Gonul ne kahve ister ne kahvehane, gonul sohbet ister kahve bahaneHepinize bu azimle ciktiginiz yolda basarilar diliyoruz
İyi geceler arkadaşlar nilüşle konuştum biraz önce kayınbabam için 41 yasin okumuşsunuz Allah rağzı olsun çok duygulandım ve şaşırdım Allah size ve ailenize sağıklı uzun ömürler versin ...
Baş sağlığında bulunan tüm arkadaşlarada teşekkür ederim
Şunu söylemek isyerimki gerçekten çok iyi bir insan için yasin okudunuz 25 yıllık evliliğimde beni hiç kırmayan bir baba oldu sadece bana karşı değil tüm çevresine karşı iyi olan bir insandı ....
Kızımı istanbulda komşuma bırakıp gittiğim için eve erken dönmek zorunda kaldım eşim henüz memlekette dün akşam geldim ama inanılmaz yorgunum geride kalan eltilerime görümcelerime Allah kolaylık versin inanılmaz bir kalabalık var kar tipi işleri zor uğraşıyorlar ...
Arkadaşlarsmeagol arkadaşımında dediği gibi bir anda daldık konunuzun içine. Yaptığımız mesaj kalabaligindan dolayi Özür dilerim
Herkesten çok içten ve samimi bir karşılanma gördüm bunun için hepinize teşekkür ederim.
Geçmişe söyle bir baktım ki cenazesi ve hastası olan arkadaşlar varmış öncelikle ölene allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı diliyorum allah sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah. Hastaya da acil şifalar diliyorum.
İnşallah yakın zamanda geyık topiği açacağız. Biraz kafa dagitmak maksatli sizleri her zaman aramızda görmekten mutluluk duyacağım.
Buradaki ark. Acısıyla üzülüyoruz mutluluğuna ortak oluyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dün gece nickini hatirlamadigim bebeğini kaybetmiş bir bayanın yazısını okuyunca hüngür hüngür ağladım bende bir anneyim çünkü. Bizim duygularınız var burada gırgır şamatada yapiyorum ama gerçek hayatımda neler yaşıyorum bilen var mı.
Benim bu siteye giriş amacım biraz kafa dağıtmak suan yaşadığım şu lanet terör olayından uzaklaşmak kimse alınıp kırılmasin lütfen.Bonus sanada iyi gunler arkadaşım Başladığın bu yolda Allahım senin ve arkadaşlarının yardımcısı olsun. Umarım tez zamanda dilediğiniz kiloya inersin iz. İnş. Yine mesaj kalabalığı etmemisimdir. Saygılar hürmetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?