Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli cumalar
Gununuz aydin olsun,gunesli olsun.

Guncel kilom 106,2

106 yi gorucem dedi gordu beya :)

Ben kendi derdime yanayim. Ayni yaz kasimpati iki gune kadar ayniydim aksam yatmadan once yedigim zeytinlerin verdigi sislik var yine o yuzden yazmiyorum. Sadece olan şiş giden şiş bunu arasinda donmekten cok sıkıldım artik.

Yavrucugum sen yeteri kadan su ictinmi kürle? Hem eksi gormesende o baharatlarin bagisikliga metebolizmaya faydasi var :)

Selamün aleyküm..

hayırlı cumalar...

Ay kiyamam.ona alissa iyi.olur dogumdan sonrada bi sure oyle devam edecek malesef

kuzum alıştı zaten mecburen ben acıktım ama sen yat ben ekmeğe krem peynir sürüp yerim diyo bana...

Annem fazla pisiriyodu kavanozlayip koyuyodu kenara bana geldimi getiriyodu ne iyi oluyodu ya aklima geldi simdi.

aynen annem de her geldiğinde öyle gelir ama bu ara kendide rahatsız olduğu için gelemiyo...bende gidip rahatsız etmek istemiyom....

ikinciyi anlamadım ya...

fridacım hoşgeldin yokluğun çok belliydi gerçekten....

esracım ne güzel tekrar başladın ve ben dönene kadar eminim güzel rakamlar görüceksin...benim halim ne olucak bilmiyorum en son tartıda 108 i görüdüğümden beri bi daha tartılmaya cesaret edemedim..hayatımın rekorunu kırdım ve döndüğümde 115 falan olucam heralde...

bu hafta son kurtuluyoruz bu kılolardan hadı hemen bı yesıl çay kendıne

hay senın tiribini sevem ben

Arkadaşlar smeagol arkadaşımında dediği gibi bir anda daldık konunuzun içine. Yaptığımız mesaj kalabaligindan dolayi Özür dilerim
Herkesten çok içten ve samimi bir karşılanma gördüm bunun için hepinize teşekkür ederim.
Geçmişe söyle bir baktım ki cenazesi ve hastası olan arkadaşlar varmış öncelikle ölene allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı diliyorum allah sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah. Hastaya da acil şifalar diliyorum.
İnşallah yakın zamanda geyık topiği açacağız. Biraz kafa dagitmak maksatli sizleri her zaman aramızda görmekten mutluluk duyacağım.

Buradaki ark. Acısıyla üzülüyoruz mutluluğuna ortak oluyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dün gece nickini hatirlamadigim bebeğini kaybetmiş bir bayanın yazısını okuyunca hüngür hüngür ağladım bende bir anneyim çünkü. Bizim duygularınız var burada gırgır şamatada yapiyorum ama gerçek hayatımda neler yaşıyorum bilen var mı.
Benim bu siteye giriş amacım biraz kafa dağıtmak suan yaşadığım şu lanet terör olayından uzaklaşmak kimse alınıp kırılmasin lütfen. Bonus sanada iyi gunler arkadaşım Başladığın bu yolda Allahım senin ve arkadaşlarının yardımcısı olsun. Umarım tez zamanda dilediğiniz kiloya inersin iz. İnş. Yine mesaj kalabalığı etmemisimdir. Saygılar hürmetler.

ben yeni öğrendim frida başın sağolsun allah sizlere sabır ve sağlıklı uzun ömürler versin.

Kimse alinip kirilmadi zaten deryacim bende oyle olmasin diye bir anlik tedirginlikle yazdim. Gordum herkesin ne dusundugunu seninde icin rahat olsun kuzum :) ne kadan nezaketliyiz biz burda laf sokup gidenide gorduk.

Geyik topigi ayri ben buraya beklerim sık sık renk gelsin
Hemde bizde daha cok kaynasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…