Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yoooo niyeki güzel geyik çevirmişsiniz işte gelen hoşgelmiş :)

Gerçi konuları ben pek anlıyamadım ama zamanla anlatım o bu günlerde benim kafamın sağlam olamamasıyla ilgilii

Evet merak etmiştim
Çok istiyordun gitmeyi :)
Bugünü de yazarsın 3 olur
Kardeşin ve eşi nasıl oldular
Yazıcam çızacam bişeyler işte :)

Yaaa ben yemekleri hazırladım hastaları aradım evdemisiniz geliyoruz diyeee ilaa gelmeyin virüslüyüz filan dediler çok ısrar etiler gitmedik bende mercimek köftelerini komşulara dağıtım akşam diğer kız kardeşim kalanları gelip aldı çorbayı da yine 2 komşumun bebeklerine verdim vitaminli bir çorbaydı tavuk suyuna sarmısaklı limonlu çok memnun oldular birazda dolapta var yarına yeriz

doğru söylüyorsun ne kadar şükretsek azdır.
Okuyalım inşallah canım

Burdayım daficiğim..
Kayınbaban nasıl iyi artık dimi..
sağol yenacım iyi çok şükür

amin çok sağol yelizcim
Kızlar umma meselesini yabana atmayın, bende gülerdim. Bir arkadaşım komşusuna gitmiş merdivenden çıkarken çok kötü mercimek kokuyor demiş. Göğsü şişti Dr. A gitti müdahale etmemiz gerekiyor içinde cerahat var demiş. Kadın yardırmam dedı. Sonra yaşlı birisi umma olmasın iyi düşün ne özlendin dedi. Arkadaş da özenmedim iğrendim dedi. Kadın sen istemesende sütün çekmiştir dedi. Sonra gidip o komşudan mercimek getirdiler biraz yedi birazda umduğun bumuydu deyip göğsüne sürdüler. Sabah hiç bir şeyi kalmamıştı.

Yaaaa böle olayor işte demek ki neymiş sende bende burdan ayrılmamalıymışız :)

Allah rahatlık versin bende yatayım saat 10 da yatıcaktım fena uykum vardı ama buraya gelince uykum kaçtı

Yok abla biliyorum olur gercekten bakma benim oyle takildigima.

Iyi gecelerrrr

Yenı gelen güzeller hoş geldiniz. Ben topiğin en yaşlısıyım isimleri falan hatırlıyamıyorum kusura bakmayıl
canım hoş geldin. Başınız sağ olsun. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin

Yenı gelen güzeller hoş geldiniz. Ben topiğin en yaşlısıyım isimleri falan hatırlıyamıyorum kusura bakmayıl
canım hoş geldin. Başınız sağ olsun. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin

Amiin daficim sağol Allah rağzı olsun okunan yasinler tüm ölmüşlerimize gitsin

Slm kizlar
Simdilik biraz rahatladim insallah sabaha kadar iyi gecer nobet
Bi cocugun atesi dustu digeride dusme egilimine girdi rahatladi yavrucak

Aksam verilen kahvaltidan yiyesim gelmedi evden kalan mercimek koftelerini getirmistim biraz ondan yedim cay ictim saat 24.30da yemeyeydim iyiydi ama biseyler yiyesim geldi ne de olsa sabaha kadar ayaktayim

Frida hosgeldin cnm. Basiniz sagolsun

Merhaba kızlar bende araniza katilabilirmiyim biktim bu kilolardan

Hosgeldin..

Ya hamile arkadaslar da var simdi caniniz cekmesin insallah

Cekmez cnm rahat ol sen
Canimiz cekecek olsaydi dogurana kadar topige gitmememiz lazimdi ha bire yemek konusuyoruz burda. Kendi gorusum tabi bu ;-)

Ayyyyy bu kadindaki rahatlik beni sinir ediyo cocugu atesli kadin fosur fosur uyuyo gidip gelip cocuga bakiyorum atesini olcuyorum bana misin demiyo. En sonunda benim yaptiklaeimin yaninda soguk uygulama yapman lazim sadece bunlar atesi dusurmez dedim tamam diyo sonra yine yatiyo. Diger hastalari gezince dondum baktim hala yatiyo kizdim artik kadina ben sana az once ne dedim diye. Allah'im su nobeti bi sag salim bitirsem insallah...

selmun aleykum hayırlı cumalar
burası gıne bembeyaz olmuş gece yağmur yağıyordu kara çevirmiş hiç haberimiz olmamış
bugun annemler kaplıcaya gıdıyorlar benım çocuklar orada kızkardeşımde var onların yanında kalıcam bu hafa
kilom aynı (akşamda dediğim gibi bi daha eksısız gun gormıyelım ınsallah )
Hoş gördük efm. Topiginizin içine etmedik demi
hayır tabıkı mutlu olduk
frıdam canım hoş geldin başınız saolsun mekanı cennet olsun amcanın inşallah nee güzel arkasından böyle güzel yadedilmek rabbım bızlerede arkamızdan böyle konuulmasını nasıp etsın önemli olanda bu degilmi zaten fani dunyada

bızım burdada okunur falan ama onlar gerçekten çok gayretlı komsum var benım Erzurumlu ondan biliyorum sadece kendi cenazelerınde degıl komsuya da oyle gayretlıler rabbım razı olsun

sizleri bulduran rabbime şukurler olsun

Gunayyydddiiiinnnn

Cok sukur sabah oldu

Gece 4ten beri zeynep tekmeleyip duruyo sanki anne hadi yat artik der gibi 5 gibi uzandim biraz 6 da biri geldi kaltim yattim 7de tekrar kalktim rutin isler icin sikintili nobet oldugu icin uyuyamadim ama en azindan birazcik vucudum dinlendi..

hemen kahvaltımı yazayım artık eşımı beklemiycem o 10da çıkıyor yukarı busefer çok ackıyorum çok yıyorum
1 yumurta bıraz peynir 5 fındık yeşilcay 3 ekmek yedım ekmek çok mu oldu bilmiyorum ama şimdi ilacımı içicem umarım çok zorlamaz benı

Topigin nazik ve kibar bayanlari, Bonusun davetiyle bir anda topige dahil olup, o rahatlikla yaptigimiz geyik ve mesaj kirliligi icin @DeryaLi ve kendim adina ozur diliyorum. Okudugum kadariyla bazi kayiplar yasanmis, Allah olmuslerinizin mekanini cennet eylesin, Rabbim kalanlara ecir sabir versin. Hayat imtihandan ibaret, hakkiyla bu imtihani verip, imanla ruhu teslim etmek tek istegimiz :)
Dedigim gibi topigin konusunu daha fazla dagitmamak adina Geyik Sohbetinde bir topik acacagiz. Arzu ederseniz buyrun gelin, basimiz ustunde yeriniz var. Maksat zaten problemlerle bas etmeye calistigimiz gercek dunyadan bir nebze olsun siyrilip sanalda da olsa biraz kapip koyuvermek
Gonul ne kahve ister ne kahvehane, gonul sohbet ister kahve bahane Hepinize bu azimle ciktiginiz yolda basarilar diliyoruz

Gunaydiiiiinnnn
Cok sık uyandim yine ama en azindan uyumus oldum..
Okulun son gunu. Bugunu de bitirince tam 2 haftam kaliyor sonra izne ayriliyorum artik.. Ikinci doneme baslamayacagim. Cunku artik agrilarim dayanilmayacak hale geliyor aksamlari...

Ben de seni ve sizleri cookk seviyorum.. Burda olmak cok guzel... Insallah zayif gunlerimizde bugunleri anariz beraber
Hic duymamistim abla cok enteresanmis.. Dogrudur ben boyle seylere inanirim..

Selamın aleyküm güzeller cumamiz mübarek olsun
kilom:
spor yapamadim malesef aslinda diyetde yapamadim bu hafta tek yaptigim yogurt kuru ve yesil cay onlarin hayrina herhalde azicik eksideyim olsun yinede mutluyum artida olmaktan iyidir
insallah listemizde herkes eksilerdedir
hepinizi cok seviyorumm
saygilarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…