Yoooo niyeki güzel geyik çevirmişsiniz işte gelen hoşgelmiş :)Bugunku geyik ortami icinde bir ozur diliyim mesaj kalabaligi oldu biraz.
Cok samimi olmasamda severim eski arkadaslari iyilerdir. Ben dogru duzgun konusmadan cagirdim iyi niyetle ama emrivaki yapmis gibi oldum. Listeye eklenme söz konusu degil bilginize.
Bu arada hepiniz gercekten cok guzel insanlarsiniz kendim icin bir kazanim olarak goruyorum burda olmayi. Her durumda davranisiniz konusmaniz bana tekrar tekrar hatirlatiyo bunu. Allah icin cok seviyorum sizleri.
Yazıcam çızacam bişeyler işte :)Evet merak etmiştim
Çok istiyordun gitmeyi :)
Bugünü de yazarsın 3 olur
Kardeşin ve eşi nasıl oldular
Frida sen gelince boyle duygulancagimi biliyodum ben
doğru söylüyorsun ne kadar şükretsek azdır.Ablalarin ablasi bende tam abdest alim yasinleri okiyim diyodum.
Bugun ablam msj atti yakin bi komsusu vardi kv sinin onun yanindayim kardesi olmus dedi icim kotu oldu hepimiz hayattayiz yakiniz cok sukur dedi oyle bi gittim geldim bende yena geldi aklima. Abisini cok andik gercekten vardir bi hikmet onada okuyalim olurmu?
sağol yenacım iyi çok şükürBurdayım daficiğim..
Kayınbaban nasıl iyi artık dimi..
amin çok sağol yelizcimAllah kabul etsin ablacim
Bilmiyorum ki anlamadim emzirince biraz gecito ama sonra tekrar basliyo
Cok gecmis olsn canim bu salgin herkesi vurdu ya
ay benim kizda okuldan mide bulantisitla gwldi ve halsizdi erkenden yatti yarinda sinavivsrmis olmsa gondermezdim ama son sinavlar mecbur gidevek gogus agrimda hafifledi ama hala elumi degdiremiyorum acidan agrisi sanki omzuma vurdu gibi insallah sabaha biseyim kalmaz
Yaaaa böle olayor işte demek ki neymiş sende bende burdan ayrılmamalıymışız :)
Allah rahatlık versin bende yatayım saat 10 da yatıcaktım fena uykum vardı ama buraya gelince uykum kaçtı
doğru söylüyorsun ne kadar şükretsek azdır.
Okuyalım inşallah canım
sağol yenacım iyi çok şükür
amin çok sağol yelizcim
Kızlar umma meselesini yabana atmayın, bende gülerdim. Bir arkadaşım komşusuna gitmiş merdivenden çıkarken çok kötü mercimek kokuyor demiş. Göğsü şişti Dr. A gitti müdahale etmemiz gerekiyor içinde cerahat var demiş. Kadın yardırmam dedı. Sonra yaşlı birisi umma olmasın iyi düşün ne özlendin dedi. Arkadaş da özenmedim iğrendim dedi. Kadın sen istemesende sütün çekmiştir dedi. Sonra gidip o komşudan mercimek getirdiler biraz yedi birazda umduğun bumuydu deyip göğsüne sürdüler. Sabah hiç bir şeyi kalmamıştı.
canım hoş geldin. Başınız sağ olsun. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesinİyi geceler arkadaşlar nilüşle konuştum biraz önce kayınbabam için 41 yasin okumuşsunuz Allah rağzı olsun çok duygulandım ve şaşırdım Allah size ve ailenize sağıklı uzun ömürler versin ...
Baş sağlığında bulunan tüm arkadaşlarada teşekkür ederim
Şunu söylemek isyerimki gerçekten çok iyi bir insan için yasin okudunuz 25 yıllık evliliğimde beni hiç kırmayan bir baba oldu sadece bana karşı değil tüm çevresine karşı iyi olan bir insandı ....
Kızımı istanbulda komşuma bırakıp gittiğim için eve erken dönmek zorunda kaldım eşim henüz memlekette dün akşam geldim ama inanılmaz yorgunum geride kalan eltilerime görümcelerime Allah kolaylık versin inanılmaz bir kalabalık var kar tipi işleri zor uğraşıyorlar ...
Yenı gelen güzeller hoş geldiniz. Ben topiğin en yaşlısıyım isimleri falan hatırlıyamıyorum kusura bakmayıl
canım hoş geldin. Başınız sağ olsun. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin
Merhaba kızlar bende araniza katilabilirmiyim biktim bu kilolardan
Ya hamile arkadaslar da var simdi caniniz cekmesin insallah
hayır tabıkı mutlu oldukHoş gördük efm. Topiginizin içine etmedik demi
frıdam canım hoş geldin başınız saolsun mekanı cennet olsun amcanın inşallah nee güzel arkasından böyle güzel yadedilmek rabbım bızlerede arkamızdan böyle konuulmasını nasıp etsın önemli olanda bu degilmi zaten fani dunyadaİyi geceler arkadaşlar nilüşle konuştum biraz önce kayınbabam için 41 yasin okumuşsunuz Allah rağzı olsun çok duygulandım ve şaşırdım Allah size ve ailenize sağıklı uzun ömürler versin ...
Baş sağlığında bulunan tüm arkadaşlarada teşekkür ederim
Şunu söylemek isyerimki gerçekten çok iyi bir insan için yasin okudunuz 25 yıllık evliliğimde beni hiç kırmayan bir baba oldu sadece bana karşı değil tüm çevresine karşı iyi olan bir insandı ....
Kızımı istanbulda komşuma bırakıp gittiğim için eve erken dönmek zorunda kaldım eşim henüz memlekette dün akşam geldim ama inanılmaz yorgunum geride kalan eltilerime görümcelerime Allah kolaylık versin inanılmaz bir kalabalık var kar tipi işleri zor uğraşıyorlar ...
bızım burdada okunur falan ama onlar gerçekten çok gayretlı komsum var benım Erzurumlu ondan biliyorum sadece kendi cenazelerınde degıl komsuya da oyle gayretlıler rabbım razı olsunAllah rağzı olsun tüm ölmüşlerimizin ruhuna gitsin benim biraz önce haberim oldu Nülüfer söyledi bizde köyde 3 tane hatim indirdik cami hacası sağolsun her akşam gelip dua Kuran okudu ...
Bonus bilir erzurumlular bu konuda çok gayretliii :)
Bugunku geyik ortami icinde bir ozur diliyim mesaj kalabaligi oldu biraz.
Cok samimi olmasamda severim eski arkadaslari iyilerdir. Ben dogru duzgun konusmadan cagirdim iyi niyetle ama emrivaki yapmis gibi oldum. Listeye eklenme söz konusu degil bilginize.
Bu arada hepiniz gercekten cok guzel insanlarsiniz kendim icin bir kazanim olarak goruyorum burda olmayi. Her durumda davranisiniz konusmaniz bana tekrar tekrar hatirlatiyo bunu. Allah icin cok seviyorum sizleri.
Bugunku geyik ortami icinde bir ozur diliyim mesaj kalabaligi oldu biraz.
Cok samimi olmasamda severim eski arkadaslari iyilerdir. Ben dogru duzgun konusmadan cagirdim iyi niyetle ama emrivaki yapmis gibi oldum. Listeye eklenme söz konusu degil bilginize..
Ben de seni ve sizleri cookk seviyorum.. Burda olmak cok guzel... Insallah zayif gunlerimizde bugunleri anariz beraberBugunku geyik ortami icinde bir ozur diliyim mesaj kalabaligi oldu biraz.
Hic duymamistim abla cok enteresanmis.. Dogrudur ben boyle seylere inanirim..doğru söylüyorsun ne kadar şükretsek azdır.
Okuyalım inşallah canım
sağol yenacım iyi çok şükür
amin çok sağol yelizcim
Kızlar umma meselesini yabana atmayın, bende gülerdim. Bir arkadaşım komşusuna gitmiş merdivenden çıkarken çok kötü mercimek kokuyor demiş. Göğsü şişti Dr. A gitti müdahale etmemiz gerekiyor içinde cerahat var demiş. Kadın yardırmam dedı. Sonra yaşlı birisi umma olmasın iyi düşün ne özlendin dedi. Arkadaş da özenmedim iğrendim dedi. Kadın sen istemesende sütün çekmiştir dedi. Sonra gidip o komşudan mercimek getirdiler biraz yedi birazda umduğun bumuydu deyip göğsüne sürdüler. Sabah hiç bir şeyi kalmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?