saat 10 gibi bipartakal birtanenede mandalın yedım öğlen kğüçük oğlum lahmacun istedi bir lahmacunda ben yedımama aksam toparlıycam söz
Kimse alinip kirilmadi zaten deryacim bende oyle olmasin diye bir anlik tedirginlikle yazdim. Gordum herkesin ne dusundugunu seninde icin rahat olsun kuzum :) ne kadan nezaketliyiz biz burda laf sokup gidenide gorduk.
Geyik topigi ayri ben buraya beklerim sık sık renk gelsin
Hemde bizde daha cok kaynasiriz
ben onu unutttum yaLaho sorun degil kuzu 1 tane yemissin. Yeliz sen tikkatli oku sirtina vurmak istemiyorum :)
Yagmurun_kizi ve smeagol askolsun arkadaslarrr:) geldiniz, iyiki de geldiniz :) her zaman bekleriz :) babamizin topigi degilya :) enerjiniz bize de bulasti hem..
Kilo veremeyen, artida olan bayanlarrrr.... Pes etmek yokkk... Yolumuz uzun, ama destegimiz cok burda.. Kimse uzulmesin. Uzuldukce yiyoruz cunku..
Ben de 102 yi gordum bu sabah. Bildirim degil bu tabi.y.o.l.c.u cugummm kendini yalniz hissetmesin dedim.
Beraber vericez biz de bu kilolari
O zamana kadar burdakiler citir olur bizi tanimazlar ama olsun
Hosbulduk tesekkur canimsibel59 hosgeldin.
Yagmurun_kizi ve smeagol askolsun arkadaslarrr:) geldiniz, iyiki de geldiniz :) her zaman bekleriz :) babamizin topigi degilya :) enerjiniz bize de bulasti hem..
Kilo veremeyen, artida olan bayanlarrrr.... Pes etmek yokkk... Yolumuz uzun, ama destegimiz cok burda.. Kimse uzulmesin. Uzuldukce yiyoruz cunku..
Ben de 102 yi gordum bu sabah. Bildirim degil bu tabi.y.o.l.c.u cugummm kendini yalniz hissetmesin dedim.
Beraber vericez biz de bu kilolari
O zamana kadar burdakiler citir olur bizi tanimazlar ama olsun
Neden umutsuz vaka oluyomusuz hic de bile. Vericez catir catir :)vericez dimi...şuan kendimi okadar umutsuz vaka görüyorumki...
olsun onlar çıtır olsunlar bizde gördükçe gaza geleriz işte...
HAFTANIN 1.si........................................ -1.2 kg......................................... PLYNNA
HAFTANIN 2.si............................... - 1 kg....................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 3.leri.............................- 0.8 kg................................ YENA & HASBEG
Emeginize saglik kizlarr... Herkesi tebrik ederim[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yeliz[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]polynn[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dafi [/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanin spor 1.si
Yeliz
Haftanin spor 2.si
Polynn
Haftanin spor 3.su
Asumanzeynep
Hosbulduk Hasibe hanım o zaman kendimi kabul edildim sayıyorum yasim 42 boy 160 kilo 115.5 ameliyat olmam gerekiyor 1 ay içinde verebildiğini kadar vermem gerek doktorun liste verdi sistemi daha önce yapıp bıraktım 3 kilo vermiştim sonra bıraktım şimdi tekrar başlıyorum
HAFTANIN 1.si........................................ -1.2 kg......................................... PLYNNA
HAFTANIN 2.si............................... - 1 kg....................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 3.leri.............................- 0.8 kg................................ YENA & HASBEG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?