Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KimSenin kırılmamasını bilmek güzel.
Laf sokup gitmek smeagol ile bana yakışmaz zaten. Uzun yıllar buradayız ve asla yapmadığımız birsey.
Neyse herkese hayırlı cumalar
derya kaçar. smeagol gel

Yagmurun_kizi ve smeagol askolsun arkadaslarrr:) geldiniz, iyiki de geldiniz :) her zaman bekleriz :) babamizin topigi degilya :) enerjiniz bize de bulasti hem..

Kilo veremeyen, artida olan bayanlarrrr.... Pes etmek yokkk... Yolumuz uzun, ama destegimiz cok burda.. Kimse uzulmesin. Uzuldukce yiyoruz cunku..

Ben de 102 yi gordum bu sabah. Bildirim degil bu tabi. y.o.l.c.u cugummm kendini yalniz hissetmesin dedim.
Beraber vericez biz de bu kilolari
O zamana kadar burdakiler citir olur bizi tanimazlar ama olsun

Teşekkürler.

Topigimiz yapım aşamasında. Temellerini yeni attik
Binamız bitince çaktırmadan reklam atarım buraya
Bol bol laflarız orda şeref konuğum olursunuz

Nhtylz canim + 1 kg fark olduğunu yazmissin,acaba ben mi yanlislik yaptım diye gecen haftaki bildirim mesajına baktim ama gecen haftaki bildirimini 94.5 olarak yapmissin.listede ki dogru yani.yanlislik olmasin diyerekten aciklama ihtiyaci hissettim..
Haftaya bu siskinlikte gider inşallah,dert etme kendine.

vericez dimi...şuan kendimi okadar umutsuz vaka görüyorumki...
olsun onlar çıtır olsunlar bizde gördükçe gaza geleriz işte...

HAFTANIN 1.si........................................ -1.2 kg......................................... PLYNNA

HAFTANIN 2.si............................... - 1 kg....................................ASUMANZEYNEP

HAFTANIN 3.leri.............................- 0.8 kg................................ YENA & HASBEG

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yeliz[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]polynn[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dafi [/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Haftanin spor 1.si

Yeliz

Haftanin spor 2.si

Polynn

Haftanin spor 3.su

Asumanzeynep

vericez dimi...şuan kendimi okadar umutsuz vaka görüyorumki...
olsun onlar çıtır olsunlar bizde gördükçe gaza geleriz işte...
Neden umutsuz vaka oluyomusuz hic de bile. Vericez catir catir :)

Emeginize saglik kizlarr... Herkesi tebrik ederim

Slm kizlar
Daha yeni ayilabildim yemek yicem simdi acikmisim

Gecmis olsun be ameliyati olacaksin

Oncelikle liste icin eline saglik kasimpati
Dereceye giren ve kilo veren butun arkadaslarimi tebrik ediyorum
Ben kiloma sasirdim benimki planli bir kilo veris degildi hele gece 12.30da cayla mercimek koftesini dusunursek hic planli degildi zaten hedefim kilo vermek degil mumkun oldugunca kilo almamak insallah basarabilirim 100 kiloyu girmeden doguma giderim insallah

Asuman abla masallah sana seni hic bu kadar azimli gormemistim. Basarilarinin devamini diliyorum darisi basimiza diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…