Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eltime gitmistim bende geldim oglan hasta oluyo yine. Adacayi demledim gargara yaptircam onunla. Birazda icse keske.

Kizi yedir yatir daha is var yani.
Geçmiş olsun canım o derdi hiç sorma benim küçük gine ateşlendi anlamıyorum antibiyotik de kullanıyor aslinda

Agziniza saglik asuman abla Allah kabul etsin.

Hayriye mikroplar cok guclendi artik direnc gosteriyolar. Bununda bogazdan bi sorunu var ins ilaca gerek kalmaz su gargarayi yapsin bakim iki gun.

Seninki daha duzelmemis demek.

Bende eşimin anne babasıni bide kız kardeşni yemeğe çağırdm yeni gittiler mutfağı topladım sadece her taraf Curcuna 3çocuk vardı.yarında dayımlari yemeğe çağırdım evi akşamdan toplamam lazım bide tatlı yapıcam yarın için

Herkesi ayrı ayrı tebrik ederim haftaya daha güzel sonuçlar inşallah

Benim kızında burnu fena akıyor inş. Daha ilerlemez ortalıkta ateşli geçmeyen bir grip var ondan olursa yandım istediğim şeyleri de yiyip içmiyor yatı şimdi sabah 6 da kalkıcak Fenerbahçeyle hazırlık maçları var çok heycanlıydı ...

Bonus hayriye sizin çocuklarda geçmiş olsun ...

Kolay gelsin bayağı yoğun bir iki gün olmuş

Benimde yarın öğlen kardeşimle eşi gelicek ne yapsam diye düşünüyorum

Bu arada Dr. Götüreceğim 5 günlük yediklerimi yazdım kabus gibiiii listede genelde gece yenen ekmek peynir var hele hele erzurumda her gece saat 1 de 2 de yiyiyorduk gerçi sabahlara kadarda uyumuyorduk ama ....

Biraz öncede yarık ekmek biraz kete ve peynir yedim

Kadın beni kesin kliniğe yatırcak :)

Acma ketemi yedin hecte sevmem :) unlu kete bilmeyene cok garip gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…