- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Benimde o kadar olmazdi da carsamba cok yuruyus yaptim 3 saat falan diger gunlerde yaptiklarimida ekleyince bu kadar cogaldi
Allah kolaylik.versin canim insallah guzel.gecer sinavun basarili olirsun
Allah kabul etsin asucum Rabbim razı olsunİyi akşamlar
Misafirlerim gitti geldim hemen
Yasinlerimizin duasını da yaptık Allah kabul etsin
Bulaşıkları atmadım makineye canım istemedi
Geçmiş olsun canım o derdi hiç sorma benim küçük gine ateşlendi anlamıyorum antibiyotik de kullanıyor aslindaEltime gitmistim bende geldim oglan hasta oluyo yine. Adacayi demledim gargara yaptircam onunla. Birazda icse keske.
Kizi yedir yatir daha is var yani.
HAFTANIN 1.si........................................ -1.2 kg......................................... PLYNNA
HAFTANIN 2.si............................... - 1 kg....................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 3.leri.............................- 0.8 kg................................ YENA & HASBEG
Herkesi ayrı ayrı tebrik ederim haftaya daha güzel sonuçlar inşallah[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yeliz[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]polynn[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dafi [/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanin spor 1.si
Yeliz
Haftanin spor 2.si
Polynn
Haftanin spor 3.su
Asumanzeynep
Allah kabul etsin tüm ölmüşlerimizin ruhuna gitsin adaş sağolİyi akşamlar
Misafirlerim gitti geldim hemen
Yasinlerimizin duasını da yaptık Allah kabul etsin
Bulaşıkları atmadım makineye canım istemedi
Kolay gelsin bayağı yoğun bir iki gün olmuşBende eşimin anne babasıni bide kız kardeşni yemeğe çağırdm yeni gittiler mutfağı topladım sadece her taraf Curcuna 3çocuk vardı.yarında dayımlari yemeğe çağırdım evi akşamdan toplamam lazım bide tatlı yapıcam yarın için
Acma ketemi yedin hecte sevmem :) unlu kete bilmeyene cok garip gelir.Bu arada Dr. Götüreceğim 5 günlük yediklerimi yazdım kabus gibiiii listede genelde gece yenen ekmek peynir var hele hele erzurumda her gece saat 1 de 2 de yiyiyorduk gerçi sabahlara kadarda uyumuyorduk ama ....
Biraz öncede yarık ekmek biraz kete ve peynir yedim
Kadın beni kesin kliniğe yatırcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?